CX MANNO RONDEUR – 500g Manoproteine za povećanje olfativnih i gustativnih svojstava vina

//CX MANNO RONDEUR – 500g Manoproteine za povećanje olfativnih i gustativnih svojstava vina

CX MANNO RONDEUR – 500g Manoproteine za povećanje olfativnih i gustativnih svojstava vina

CX MANNO RONDEUR 

Manoproteine za povećanje olfativnih i gustativnih svojstava vina

Sastav

Smjesa biljnih koloidalnih komponenata visoke topivosti i Manoproteina

Karakteristike

CX MANNO RONDEUR je smjesa polisaharida biljnog podrijekla i stijenki kvasaca bogatih manoproteinama.

Takav proizvodpridonosi značajnom povećanju olfativnih i gustativnih karakteristika tretiranog vina.

Primjena

Raspodjela tih dvaju proizvoda u smjesi daje mogućnost da proizvod poput CX MANNO RONDEUR vrši povećanje volumena i slatkoće vina uz aromatsku čistoću, u fazi prije punjenja.

CX MANNO RONDEUR idealan je za srednje strukturna vina u kojima se želi postići kompletniji gustativni osjećaj vina.

Primjenjuje se u bijelim odležanim vinima u drvu, vinima sa višim kiselinama gdje povećava osjećaj slatkoće i gustativne ravnoteže, te u crvenim vinima značajno smanjuje osjećaj zatvorenosti.

Za navedena poboljšanja vina potrebno je tjedan dana.

 

Upotreba

Otopiti CX MANNO RONDEUR u hladnoj vodi omjera 1:10 i dodati masi za tretiranje uz dobro homogeniziranje. Otopljeni proizvod odmah upotrijebiti bez nepotrebnog zadržavanja.

Ne otpušta nikakve rezidue taloženja.

Doziranje

  •   5-10 g/hl za bijela vina
  • 10-20 g/hl za crvena vina

Čuvanje

Čuvati na hladnom, mračnom i suhom mjestu. Pažljivo zatvoriti nakon otvaranja.

Kategorija opasnosti

Proizvod je kategoriziran kao bezopasan.

Pakiranje: 500g

2018-10-14T08:05:07+00:00listopad 14th, 2018|