-
Rasprodano
- Volumen: 1000 litara
- Cisterna se prodaje kao rabljena.
-
RasprodanoUravnoteženi proizvod sa antioksidativnim djelovanjem Sastav Kalijmetabisulfit (E 224) 65%, L-askorbinska kiselina (E 300) 35%. Karakteristike FLAVOUR SAVE je uravnoteženi složeni proizvod koji omogućuje da se očuvaju nepromjenjene specifične arome grožđa i da se spriječi oksidacija obojenih i aromatičnih tvari u moštu, vočnim sokovima i vinu. Askorbinska kiselina i sumpordioksid koje sadrži FLAVOUR SAVE doprinose reguliranju pH vrijednosti vina time što osiguravaju trajnu reduktivnu sredinu. Proizvod je u obliku finog praha bijele boje ,formuliran tako da zadržava nepromjenjene karakteristike s vremenom. Primjena FLAVOUR SAVE ima efikasno antioksidativno djelovanje i osigurava očuvanje tipičnih aroma grožđa. Istovremno djelovanje sastavnih elemenata ovog proizvoda omogućuje postizanje sljedećih ciljeva: - očuvanje nepromjenjenih tipičnih aroma grožđa, - smanjenje redoks potencijala, - zaštita od promjena prouzrokovanih djelovanje mikroflore. Kod vina se koristi za preventivno tretiranje u prisustvu fenola podložnih oksidaciji. Kada se dodaje vinu FLAVOUR SAVE omogućuje bolje čuvanje proizvoda u vremenu zahvaljujući tome što osigurava postizanje oksido-reduktivne ravnoteže, idealne za očuvanje aroma, svježine, voćnih aroma i tipičnosti proizvoda. Pri upotrebi FLAVOUR SAVE-a treba se pridržavati zakonskih propisa. Upotreba Dodati FLAVOUR SAVE direktno u proizvod ili rastopiti potrebnu količinu preparata u jednom djelu vina kojeg treba tretirati u odnosu 1:10 izbjegavajući u najvećoj mogućoj mjeri dodir sa kisikom, a zatim dodati masu uz dobro mješanje. Kao sredstvo za stabilizaciju vina FLAVOUR SAVE treba dodavati vinu neposredno prije flaširanja. Doziranje Od 10 do 20 g/hl. Upozorenje: 10 g/hl FLAVOUR SAVE-a povećava sadržaj sumpordioksida za 40 mg/l i sadržaj L-askorbinske kiseline za oko 7 mg/l (granična vrjednost za upotrebu suglasno zakonskoj normativi EU iznosi 150 mg/l). U slučaju voćnih sokova i drugih proizvoda treba se pridržavati važećih zakonskih propisa. Čuvanje Čuvati na hladnom i suhom mestu. Pažljivo zatvoriti proizvod nakon upotrebe kako bi se izbjeglo smanjenje sumpordioksida. Kategorija opasnosti Xi – IRITIRAJUĆI.
-
JABUČNA KISELINA Čista jabučna kiselina za prehrambenu industriju. UPOTREBA: Jabučna kiselina L je najrasprostanjenija kiselina u biljnom svijetu, zajedno sa vinskom i mliječnom kiselinom dozvoljena je kao sredstvo za dokiseljavanje u vinifikaciji prema zakonu na snazi. Za upotrebu u enološke svrhe. SASTAV: E296 u prahu DOZIRANJE:
- Do 150 g/h za mošt
- Do 250 g/hl za vino
-
- Unutarnji promijer: 120 mm
- Vanjski promijer:
- Cijena po metru.
- FleksibilnO PVC crijevo sa spiralnom armaturom anti-shock
- Pogodno za protok tekućina u prehranbenoj industriji koja ne sadrže masti i sa maksimalnim sadržajem alkohola od 28%.
- Glatka unutarnja površina. Izvrsna otpornost na tlačnoj i usisnoj strani.
- Upotreba u prehrambenoj industriji i vinarskoj industriji.
- Radna temperatura: -15 ° C / + 60 ° C
- Boja: transparentna sa crvenom spiralnom armaturom Ne-toksičnost: pogodan za kontakt s prehrambenim proizvodima za tekućine tipa A-B-C u skladu sa 90/128 EEC.
-
- Unutarnji promijer: 80 mm
- Vanjski promijer: 94 mm
- Cijena po metru.
- FleksibilnO PVC crijevo sa spiralnom armaturom anti-shock
- Pogodno za protok tekućina u prehranbenoj industriji koja ne sadrže masti i sa maksimalnim sadržajem alkohola od 28%.
- Glatka unutarnja površina. Izvrsna otpornost na tlačnoj i usisnoj strani.
- Upotreba u prehrambenoj industriji i vinarskoj industriji.
- Radna temperatura: -15 ° C / + 60 ° C
- Boja: transparentna sa crvenom spiralnom armaturom Ne-toksičnost: pogodan za kontakt s prehrambenim proizvodima za tekućine tipa A-B-C u skladu sa 90/128 EEC.
-
Etiketirka OMB ET S600 ima mogućnost etiketiranje etiketa i kontraetiketa istog bubnja na cilindričnim bocama. Može centrirati samo kontraetiketu na već etiketiranu bocu. Ima mogućnost ugradnje printera za LOT-ove. Tehnički podaci:
- snaga: 0,4 kW
- napon: 220V 50Hz
- težina: 40 kg
- dimenzije: 695x500x450 mm
- kapacitet : 600 boca/h
- pritisak zraka: max 6 bar
- visina boca: 200 - 370 mm
- promjer boca: 60 - 120 mm
- vanjski nosač koluta etiketa max. 200 mm
- unutarnji nosač koluta etiketa max. 75 mm
- visina etiketa na kolutu max. 150 mm
-
Flotacijom dolazimo do brzog bistrenje mošta gdje se uklanjaju polifenoli i time omogučavamo pokretanje čiste fermentacije. Proizveden od inoxa AISI 304. Tehnički podaci:
- snaga: 7,5 kW
- napon: 400V 50Hz
- težina: 105 kg
- dimenzije: 1200x530x985 mm
- nosač s kotačima
- kapacitet : max. 220 hl/h
- pritisak: max 5 bar
- potrošnja dušika: 5-25 l/min
- priključak: 50mm
- mikro-metrični ventil