RIBLJI MJEHUR – 500g Bistrilo za brzo i efikasno snižavanje polifenola u vinu i moštu

79.00 

Na zalihi

Šifra: 188

RIBLJI MJEHUR (COLLA DI PESCE)

Prehrambena riblja želatina sa visokim sadržajem proteinskog dušika

Karakteristike
RIBLJI MJEHUR je granularni proizvod topiv u hladnoj vodi, bez mirisa i bez konzervansi.

Sirovina koja se koristi za proizvodnju RIBLJEG MJEHURA ne potijeće iz genetski modificiranih organizama (GMO Free).

Primjena

RIBLJI MJEHUR koristi se za bistrenja vina i mošta, kako bi se brzo i efikasno snizili polifenoli u vinu.

Omogućuje smanjenje koloidne strukture koja poboljšava filtriranje vina.

Kod crvenih vina treba pripaziti s upotrebom ograničenih doza kako ne bi značajno utjecalo na struktura vina.

Upotreba
Rastopiti RIBLJI MJEHUR u vodi omjera 1:20, zatim dodati tretiranoj masi uz dobru homogenizaciju.
Preporuča se prijašnja kontrola proteinske stabilnosti vina.

Doziranje

  • 5 – 15 g/hl mošt
  • 2 – 10 g/hl bijela i crvena vina
  • Preporuča se analitička provijera vina priije upotrebe

Pakiranje: 500g

Čuvanje
Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Pažljivo zatvoriti pakiranje nakon otvaranja.

Težina 0.5 kg
Dostava ili osobno preuzimanje

Svi su proizvodi odmah dostupni

Podrška

Slobodno nas kontaktirajte vezano za proizvode

Širok asortiman

Proizvodi renomiranih proizvođača za sve potrebno u gradnji