CX DISACIDIFICANTE – 1kg Smanjuje kiselost vina uz poboljšanje ukupnih organoleptičkih svojstava vina

10.50 

Na zalihi

Šifra: 776

CX DISACIDIFICANTE

Kompleksni deacidifikator koji smanjuje kiselost u bijelim, crvenim i roze vinima uz poboljšanje ukupnih organoleptičkih svojstava vina.

 

Sastav

Kalijev-bikarbonat (E 501) 95 %, Kalijev-tartarat (E 336) 5 %.

Karakteristike

Njegovo djelovanje svodi se na povećanje mekoće i ugodnosti pretjerano kiselih vina, dopuštajući rebalans i poboljšanje organoleptičkih svojstava bez mijenjanja karakteristika vina.

Primjena

Deacidifikacija se može provesti prije ili istodobno s hladnom vinskom stabilizacijom ili nakon primarne fermentacije kako bi se olakšalo pokretanje malolaktičke fermentacije ili
prerada novih vina.

Upotreba

Dodajte CX DISACIDIFICANTE izravno u vino ili otopite proizvod u malo vode, a zatim dodati i promiješati.

Doziranje

Ovisno o traženom rezultatu do maksimalno 400 g/hl.

Napomena

110 g/hl od CX DISACIDIFICANTE smanjuje  kiselinu vina za 1 g/l.

Pakiranje: 1kg

Težina 1 kg
Dostava ili osobno preuzimanje

Svi su proizvodi odmah dostupni

Podrška

Slobodno nas kontaktirajte vezano za proizvode

Širok asortiman

Proizvodi renomiranih proizvođača za sve potrebno u gradnji