TAN SKIN – Tanin koji vjerno prikazuje organoleptički karakter zrelog grožđa

13.50 36.50 

Šifra: N/A

Tanin TAN SKIN

Tanin od grožđa.

Karakteristika

  • tanin koji vjerno prikazuje organoleptički karakter zrelog grožđa
  • pogodan za crvena, bijela i roze vina kojima produžuje trajnost i postojanost uz zaštitu od oksidacije
  • vina postaju aromatski kompleksnija sa tijelo višeg volumena

Primjena

  • pogodan za primijenu u početnoj i finalnoj fazi proizvodnje vina
  • dobro štiti od oksidativnoh spojeva kod botricidnog grožđa
  • vezuje antocijane kod maceracije crvenog grožđa
  • pospješuje proteinskoj stabilnosti kod bijelih vina, time se kasnije smanjuje količina upotrebe bentonita
  • pripremiti i izmješati sa toplom vodom u omjeru 1:10, ne mješati ga za željeznim predmetima i sa tvrdom vodom bogatom kamenca
  • preporuča se upotreba minimalno 10 dana prije sljedećeg tretmana filtracije
  • provijeriti proteinsku stabilnost vina

Doziranje

  • 5 – 15 g/hl za maceraciju crvenog grožđa i vina
  • 1 – 5 g/hl za bijela vina
  • 3 – 8 g/hl za roze vina

Pakiranje: 20 g, 50 g, 500 g

Težina 0.5 kg
Pakiranje

10 g, 20 g, 50 g, 500 g

Dostava ili osobno preuzimanje

Svi su proizvodi odmah dostupni

Podrška

Slobodno nas kontaktirajte vezano za proizvode

Širok asortiman

Proizvodi renomiranih proizvođača za sve potrebno u gradnji