RAME ZOLFO je tekuće gnojivo na bazi bakra i sumpora. Jedinstvena formulacija ovog proizvoda omogućava primjenu pri niskim dozama s visokom aktivnošću.

RAME ZOLFO brzo nadoknađuje manjak sumpora koji je biljci temeljni element u sintezi proteina, zbog čega je važan u hortikulturnoj i voćarskoj proizvodnji, te proizvodnji industrijskog bilja. Bakar je ključan u sintezi klorofila. Sinergija koju pokazuju ova dva elementa povoljno utječe kako na fiziološko, tako i na zdravstveno stanje biljke.

Koristi se u: vinovoj lozi, jabukama i kruškama, maslini, krumpiru, rajčici, jagodi, hortikulturi (šparoga, artičoka, kupus, cvjetača, krastavac, lubenica, dinja, bundeva, salata, grašak, grah, mahune, patlidžan, celer, komorač i dr.) te ukrasnom bilju.

RAME ZOLFO zbog svog sastava povećava otpornost biljaka na bolesti, pa se njegovom primjenom smanjuje potreba za primjenom sredstava za zaštitu bilja.

Pošto je RAME ZOLFO gnojivo, za njegovu kupnju Vam nije potrebna nikakva iskaznica.

Sastav:

  • Bakar u obliku tribazičnog bakrenog sulfata 17%
  • Sumpor 20%

Pošto su i tribazični bakreni sulfat i sumpor dozvoljeni u ekološkoj proizvodnji, RAME ZOLFO se može koristiti i u ekološkoj poljoprivredi.