CX MANNO BLANC
Bioregulator fermentacije
Sastav
Stijenke kvasca prirodno bogate glutationom 2,5%
Karakteristike
CX MANNO BLANC dobiven je od soja Saccharomyces Cerevisiae koji proizvodi značajne količine glutationa, aminokiselina, mineralnih soli i vitamina.
CX MANNO BLANC uklanja absorpcijom toksične tvari u vinu koji se stvaraju kod zastoja fermentacije, i bez utjecaja na organoleptičke karakteristike vina.
Absorbira i ostatke pesticida u vinu uz stimulirajući učinak na blastomicensku floru zaduženu za fermentaciju.
Primjena
CX MANNO BLANC se koristi za proizvodnju svježih i voćnih bijelih i rosé vina za očuvanje aromatskog integriteta zahvaljujući antioksidacijskom djelovanju prirodno sadržanog glutationa.
CX MANNO BLANC poboljšava svojstva sortnosti, smanjuje oksidativne pojave i poboljšava organoleptičke karakteristike vina uz povećanje tijela i strukture samog vina.
Također omogućuje dobijanje mekanih i nisko taničnih vina.
Upotreba
Otopiti CX MANNO BLANC u hladnoj vodi omjera 1:10 i dodati tretiranoj masi tako da se dobro homogenizira.
Otopljeni proizvod čim prije upotrijebiti bez nepotrebnog stajanja.
Doziranje: 20-50 g/hl za bijela i roze vina
Pakiranje: 1kg
Čuvanje
Čuvati na hladnom, mračnom i suhom mjestu. Pažljivo zatvoriti pakiranje nakon otvaranja.
Kategorija opasnosti
Proizvod je kategoriziran kao bezopasan.
Težina | 1 kg |
---|
Svi su proizvodi odmah dostupni
Slobodno nas kontaktirajte vezano za proizvode
Proizvodi renomiranih proizvođača za sve potrebno u gradnji