MAXIZIMA SUPER COLOR
Enzim za ekstrakciju boje i polifenola u maceraciji.
MAXIZIMA SUPER COLOR potiče bržu ekstrakciju polifenola koji stvaraju stabilne komplekse s antocijaninima.
Ne nosi nikakvu antocijansku aktivnost, pa se može uspješno koristiti za vinifikaciju crvenog vina.
MAXIZIMA SUPER COLOR aktivn je od 10 °C do 30 °C. Enzimska aktivnost raste s porastom temperature.
Otopiti u 10 dijelova vode. Zatim dodati otopinu grožđu tijekom prešanja ili tijekom punjenja spremnika, i dobro promiješti.
Doza primijene: 1 – 4 g/hl mošta/masulja
Pakiranje 500g
Težina | 0.5 kg |
---|---|
Pakiranje | 100 g, 500 g |
Dostava ili osobno preuzimanje
Svi su proizvodi odmah dostupni
Podrška
Slobodno nas kontaktirajte vezano za proizvode
Širok asortiman
Proizvodi renomiranih proizvođača za sve potrebno u gradnji