FERMIVIN IT61 (Saccharomyces cerevisiae var. cerevisiae)
Kvasac kojeg karakterizira elegantan intezitet tropskih aroma (agrumi, grejp) na bijelim vrhunskim i roze vinima.
Izraženih etil-estera i tioličnih aromatskih karakteristika, izražene voćnosti i mekoće.
Kvascem Fermivin IT61 postižu se vrhunski rezultati i idealan je za fermentaciju Graševine.
Pogodan za sorte: Malvazija, Graševina, Chardonnay, Semillon, Riesling, Sauvignon blanc
Organoleptičke karakteristike:
Bijela i roze vina bogate svježe voćnosti, mekoće i uravnotežene strukture tijela.
Vrlo čist osjećaj citrusa s naglaskom na grejp, dobre punoće sa dugim i postojanim završetkom.
Fermentativne karakteristike:
SO2 < 10 mg/l
Glicerin 5 – 7 g/l
Hlapive < 0.15 g/l
di-acetaldehid: < 20 mg/l
H2S: niska
Faktor: Killer Killer
Temperatura fermentacije: 16 – 30ºC
Tolerancija na alkohol: 13,5%vol.
Doza: 20g/hl
Pakiranje: 100 g, 500g
Težina | 0.5 kg |
---|---|
Pakiranje | 100 g, 500 g |
Svi su proizvodi odmah dostupni
Slobodno nas kontaktirajte vezano za proizvode
Proizvodi renomiranih proizvođača za sve potrebno u gradnji