Opis
Tanin CX TAN BLANC
Tanin od Galla-e.
Karakteristika
- odličan u zaštiti mošta od oksidativnih spojeva kod oštećenog i botricidnog grožđa
- dobro utječe na zaštitu od oksidacije i redukcije na bijelim vinima i moštu
- pogodan kod bistrenja bijelih vina nakon fermentacije
- tanin za stabilizaciju polifenola crvenog vina i mošta
- pogodan kod bistrenja bijelih vina nakon fermentacije
- dobro utječe na zaštitu od oksidacije i redukcije
Primjena
- pogodan za upotrebu kod stabilizacije polifenola crvenog vina, te kod zaštite od oksidacije i redukcije za bijela vina
- priprema se sa toplom vodom u omjeru 1:10, dobro izmješati, ne mješati sa željeznim predmetima i sa tvrdom vodom bogatom kamenca
Doziranje
- 5 – 20 g/hl za crvena vina
- 1 – 5 g/hl za bijela vina
- 3 – 8 g/hl za mošt
Pakiranje: 50 g, 500 g