Opis

Tanin CX TAN BLANC 

Tanin od Galla-e.

Karakteristika

  • odličan u zaštiti mošta od oksidativnih spojeva kod oštećenog i botricidnog grožđa
  • dobro utječe na zaštitu od oksidacije i redukcije na bijelim vinima i moštu
  • pogodan kod bistrenja bijelih vina nakon fermentacije
  • tanin za stabilizaciju polifenola crvenog vina i mošta
  • pogodan kod bistrenja bijelih vina nakon fermentacije
  • dobro utječe na zaštitu od oksidacije i redukcije

Primjena

  • pogodan za upotrebu kod stabilizacije polifenola crvenog vina, te kod zaštite od oksidacije i redukcije za bijela vina
  • priprema se sa toplom vodom u omjeru 1:10, dobro izmješati, ne mješati sa željeznim predmetima i sa tvrdom vodom bogatom kamenca

Doziranje

  • 5 – 20 g/hl za crvena vina
  • 1 – 5 g/hl za bijela vina
  • 3 – 8 g/hl za mošt

Pakiranje: 50 g, 500 g