Tanin Premium Vinacciolo
Sastav
Tanin ekstrahiran iz koštice vinove loze.
Karakteristike
PREMIUM VINACCIOLO SG odražava taninski sastav koji je prirodno prisutan prisutan u zrelom grožđu.
Njegov tanični sastav je uglavnom katehiničnog porijekla, ekstrahiran iz zrelih koštica vinove loze.
Formulacija procianidiničnog i katehiničnog tanina, daje proizvodu visoku
reaktivnost spram bjelančevina, uključujući polifenoloksidazu i tvari boje.
PREMIUM VINACCIOLO SG daje proizvodu veću izdržljivost i otpornost spram oksidaciji, tretirana vina pokazuju složeniji aromatični profil, bolju strukturu i svježinu.
Načini korištenja
PREMIUM UVA se koristi kod crvenih i bijelih vina, octeva i destilata.
Kod vina se koristi u ranim fazama prerade, kako u toku dorade.
Upotreba u moštu i mladom vinu sprečava oksidativne procese koje uzokuje lakaza iz botriziranog grožđa.
Tijekom vinifikacije crvenih vina, njegova uporaba pomaže pri fiksaciji boje.
PREMIUM VINACCIOLO SGse primjenjuje kod bijelog vina za stabilizaciju bjelančevina, kako bi se smanjila uptreba bentonita.
Antioksidativno djelovanje može smanjiti količinu sumpornog dioksida potrebnu za čuvanje vina.
Za korištenje PREMIUM VINACCIOLO SG-a pridržavati zakona na snazi.
Upute za korištenje
Pažljivo rastopiti PREMIUM VINACCILO SG u 10 dijelova tople vode
zatim dodati u masu, ne koristiti metalne predmete i vodu bogatu u vapnencom.
Preporučuje se koristiti nekoliko dana prije slijedećeg filtracija.
Doziranje
od 5 do 10 g / hl u maceraciji za proizvodnju crnih vina;
od 3 do 5 g / hl za proizvodnju roze vina;
od 1 do 5 g / hl za proizvodnju bijelih vina.
Pakiranje: 20g
Čuvanje
Čuvati na suhom i hladnom mijestu, nakon upotrebe zatvoriti.
Težina | 0.02 kg |
---|---|
Pakiranje : | 50 g, 500 g |
Svi su proizvodi odmah dostupni
Slobodno nas kontaktirajte vezano za proizvode
Proizvodi renomiranih proizvođača za sve potrebno u gradnji