Tanin TAN Q
Tekući tanin od južnoameričkog drva Quebracho koji sadrži visoki postotak tanina.
Karakteristika
- tanin TAN Q u početnoj fazi maceracije crnog grožđa ima svojstvo zaštite estrairanih slobodnih antocijana
- dodan vinu TAN Q poboljšava boju, mekoću i stabilnost vinu uz ukupno poboljšanje organoleptičkih svojstava
Primjena
- pogodan za upotrebu u maceraciji crnog grožđa
- dodaje se ga odmah u muljaču sa grožđem (ako se dodaju i enzimi za ekstrakciju boje dobro je tanin aplicirati jeda sat kasnije)
Doziranje
- 10 – 40 g/hl crveno grožđe u maceraciji
- 5 – 20 g/hl kod pretoka crvenog vina
Pakiranje: 1 kg
Težina | 6 kg |
---|
Dostava ili osobno preuzimanje
Svi su proizvodi odmah dostupni
Podrška
Slobodno nas kontaktirajte vezano za proizvode
Širok asortiman
Proizvodi renomiranih proizvođača za sve potrebno u gradnji