Tanin TAN SKIN
Tanin od grožđa.
Karakteristika
- tanin koji vjerno prikazuje organoleptički karakter zrelog grožđa
- pogodan za crvena, bijela i roze vina kojima produžuje trajnost i postojanost uz zaštitu od oksidacije
- vina postaju aromatski kompleksnija sa tijelo višeg volumena
Primjena
- pogodan za primijenu u početnoj i finalnoj fazi proizvodnje vina
- dobro štiti od oksidativnoh spojeva kod botricidnog grožđa
- vezuje antocijane kod maceracije crvenog grožđa
- pospješuje proteinskoj stabilnosti kod bijelih vina, time se kasnije smanjuje količina upotrebe bentonita
- pripremiti i izmješati sa toplom vodom u omjeru 1:10, ne mješati ga za željeznim predmetima i sa tvrdom vodom bogatom kamenca
- preporuča se upotreba minimalno 10 dana prije sljedećeg tretmana filtracije
- provijeriti proteinsku stabilnost vina
Doziranje
- 5 – 15 g/hl za maceraciju crvenog grožđa i vina
- 1 – 5 g/hl za bijela vina
- 3 – 8 g/hl za roze vina
Pakiranje: 20 g, 50 g, 500 g
Težina | 0.5 kg |
---|---|
Pakiranje | 10 g, 20 g, 50 g, 500 g |
Dostava ili osobno preuzimanje
Svi su proizvodi odmah dostupni
Podrška
Slobodno nas kontaktirajte vezano za proizvode
Širok asortiman
Proizvodi renomiranih proizvođača za sve potrebno u gradnji