Tanin TAN STAB SG
Tanin od ellago tanina.
Karakteristika
- tanin za stabilizaciju boje kod crvenih vina
- dobro utječe na zaštitu od oksidacije
- pogoduje vinu kompleksnosti aroma i jačoj strukturi tijela
Primjena
- pogodan za upotrebu u maceraciji crnog vina, te kod proteinske stabilnosti i zaštite od oksidacije kod bijelih vina
- priprema se kao mješavina sa toplom vodom u omjeru 1:10, ne mješati ga za željeznim predmetima i sa tvrdom vodom bogatom kamenca
Doziranje
- 5 – 30 g/hl za maceraciju crvenog vina
- 1 – 5 g/hl za bijela vina
- 10 – 40 g/hl za kvasine
- 5 – 30 g/hl za destilate
Pakiranje: 500 g
Težina | 0.5 kg |
---|
Dostava ili osobno preuzimanje
Svi su proizvodi odmah dostupni
Podrška
Slobodno nas kontaktirajte vezano za proizvode
Širok asortiman
Proizvodi renomiranih proizvođača za sve potrebno u gradnji