Tanin za enološku upotrebu
Sastav
Tanin iz zelenog čaja za enološku upotrebu
Karakteristike
Formulacija procianidičnog i katehiničnog porijekla, daje taninu visoku
reaktivnost spram bjelančevina, uključujući polifenoloksidazu i tvari boje. TI PREMIUM daje proizvodu veću izdržljivost i otpornost spram oksidaciji,
tretirana vina pokazuju složeniji aromatični profil, bolju strukturu i svježinu.
Primjena
TI PREMIUM se koristi kod crvenih i bijelih vina, octa i destilata.
Kod vina se koristi u ranim fazama prerade, kako u toku dorade.
Upotreba u moštu i mladom vinu sprečava oksidativne procese koje uzokuje laktaza iz botritiziranog grožđa.Tijekom vinifikacije crvenih vina, njegova upotreba pomaže pri fiksaciji boje.
TI PREMIUM se primjenjuje kod bijelog vina za stabilizaciju bjelančevina, kako bi se smanjila uptreba bentonita. Antioksidativno djelovanje može smanjiti količinu sumpornog dioksida potrebnu za čuvanje vina. Za korištenje TI PREMIUM pridržavati se zakona na snazi.
Upotreba
Pažljivo otopiti TI PREMIUM u 10 dijelova tople vode zatim dodati u masu, ne koristiti metalne predmete i vodu bogatu vapnencom. Preporučuje se koristiti nekoliko dana prije slijedećeg filtracija.
Doziranje
Od 5 do 20 g / hl u vinifikaciji;
od 2 do 5 g / hl za proizvodnju crnih vina;
od 1 do 5 g / hl za proizvodnju bijelih vina.
Pakiranje: 50g, 500g
Čuvanje
Držati na suhom i tamnom mjestu, zatvoriti poslije upotrebe.
Težina | N/A |
---|---|
Pakiranje : | 50 g, 500 g |
Svi su proizvodi odmah dostupni
Slobodno nas kontaktirajte vezano za proizvode
Proizvodi renomiranih proizvođača za sve potrebno u gradnji