ČEP 24×44 FineCork® 1,38 kn/kom

142.00 kn1,375.00 kn

FineCork®

Mikrogranulirani čep od najfinijih dijelova pluta.

FineCork je savršena sinteza napredne tehnologije, tradicije i valorizacije prirodnih resursa.

Tehnološki je čep najnovije generacije proizveden od mikrogranulata sa dodatkom inovativnih mikrosfera.  Zahvaljujući tretmanu procesom Genesis®, inovativnim i brevetiranim procesonm od strane Molinasa, koji se temelji na dijelovanju pare u moduliranim ciklusima visokog i niskog tlaka uz određenu temperaturu, gdje se čepovima ne mijenjaju njihove fizikalno-kemijske karakteristike, ali se odstranjuje moguća pojava mane tzv. „miris po čepu“.

Tretirane mikrogranule se aglomeriraju kako bi se dobio čep koji može pružiti maksimalan učinak u svakoj fazi upotrebe. Tijekom odležavanja vina u boci čep FineCork pogoduje prirodnoj i redovitoj mikro oksigenaciji vina.

Posebno čuva i održava arome svake vrste vina nepromijenjenim. Iz tog razloga idealan je čep za čuvanje vina s određenim aromatskim i cvjetnim karakteristikama, što je također prikladno za vina koja su namijenjena dugom razdoblju odležavanja.

Pakiranje 100

SKU: 2557-1-1-1 Kategorije: ,

Opis

SUGHERIFICIO PEPPINO MOLINAS

Tehnologija i vrijednost ljudskih resursa: ovo je danas Sugherificio Molinas, čija je djelatnost podijeljena u četiri različite radne jedinice ujedinjene u jedinstvenom industrijskom kompleksu od gotovo 50 000 četvornih metara natkrivene površine u kojima je uključena najinovativnija tehnologija prerade prirodnog pluta.

Sugherificio Molinas osnovan je davne 1920 godine od gospodina Pietro Molinas u gradu Calangianus na otoku Sardegnia/Italia. Kroz stogodišnju povijest proizvodnje, razvoja i istraživanja u izradi plutenih čepova za vinarstvo, grupa Molinas danas, uz godišnju proizvodnju od miljardu plutenih čepova, jeadan je od najvećih svijetskih proizvođača koji obskrbljuje najznačajnije svijetske vinarije starog i novog svijeta.

Dimenziju više daje sjedište sa proizvodnim pogonom Molinasa, koji se nalazi u srcu regije Gallura na Sardiniji poznatoj po šumama najkvalitetnijeg prirodnog pluta na svijetu.

Molinas u jednoj rečenici je simbioza prirodnih i ljudskih resursa na kojima počiva cijelokupna grupacija, te isto tako značajan visokotehnološki laboratorij u koji se ulažu značajna sredstva u razvoj i istraživanje.

Dodatne informacije

Težina 0.01 kg
Pakiranje

100 kom, 1000 kom

Go to Top