Vinarski laboratorij

Pružamo kompletnu uslugu kemijske analize vina u našem visoko opremljenom laboratoriju. Uz analizu možete koristiti i uslugu savijetovanja i naputke vrhunskih enologa kako bi mogli izvući maksimum iz Vašeg grožđa i vina. Pružamo i uslugu vođenja proizvodnje vina u podrumu klijenata od strane naših renomiranih enologa.

Obaviještavamo sve cijenjene vinare i vinogradare da je VINOARTIS napravio još jedan iskorak u pružanju usluga klijentima. Opremanjem svog vinarskog laboratorija sa najnovijim i najkvalitetnijim analizatorima na tržištu po brzini i točnosti analiza vina, mošta i destilata.

Sa analizatorom MIURA imami mogućnost pružiti još bržu uslugu analiza mošta i vina cca. 200 analiza po satu. Zato Vas pozivamo da donesete uzorke grožđa (ocjeđenog) i u vrlo kratkom roku dobiti ćete vrijednosti analiza.

Rezultati mjerenja za manje od minute pritiskom na gumb analizira se nekoliko mililitara uzorka.

Temperatura igra glavnu ulogu u preciznom mjerenju alkohola – tako da su svi naši laboratorijski instrumenti opremljeni ugrađenim poluprovodničkim Peltier termostatom kako bi se osigurala stabilnost.

Rezultat se automatski prijavljuje na vašoj željenoj referentnoj temperaturi, tako da su ručne korekcije temperature stvar prošlosti.

Analizator alkohola Antona Paara ALCOLYZER WINE ME pouzdano i precizno određuju udio alkohola u širokom spektru alkoholnih pića: svim vrstama piva i pivskih mješavina, vinu, kvasini, jakim alkoholnim pićima, likerima, ali i soku od grožđa u fermentaciji, moštu, i melasi.

Ovaj analizator ima sposobnost izrade analiza sa izvanrednom preciznošću i osigurava individualna rješenja prilagođena svakom korisniku i njegovim potrebama.

Analazitor ima mogućnost određivanje gustoće, specifične težine i koncentracije tekućina i plinova na temelju Anton Paar U-tube tehnologije.

S ugrađenim termostatom čvrstog stanja, patentiranim referentnim oscilatorom (ThermoBalance), automatskom korekcijom viskoznosti cijelog raspona utjecaja viskoznosti uzorka i najnovijom tehnologijom mjerača gustoće koja pruža najsuvremeniju korisničku podršku (FillingCheck, U-View)