RIBLJI MJEHUR (COLLA DI PESCE)
Prehrambena riblja želatina sa visokim sadržajem proteinskog dušika
Karakteristike
RIBLJI MJEHUR je granularni proizvod topiv u hladnoj vodi, bez mirisa i bez konzervansi.
Sirovina koja se koristi za proizvodnju RIBLJEG MJEHURA ne potijeće iz genetski modificiranih organizama (GMO Free).
Primjena
RIBLJI MJEHUR koristi se za bistrenja vina i mošta, kako bi se brzo i efikasno snizili polifenoli u vinu.
Omogućuje smanjenje koloidne strukture koja poboljšava filtriranje vina.
Kod crvenih vina treba pripaziti s upotrebom ograničenih doza kako ne bi značajno utjecalo na struktura vina.
Upotreba
Rastopiti RIBLJI MJEHUR u vodi omjera 1:20, zatim dodati tretiranoj masi uz dobru homogenizaciju.
Preporuča se prijašnja kontrola proteinske stabilnosti vina.
Doziranje
- 5 – 15 g/hl mošt
- 2 – 10 g/hl bijela i crvena vina
- Preporuča se analitička provijera vina priije upotrebe
Pakiranje: 500g
Čuvanje
Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Pažljivo zatvoriti pakiranje nakon otvaranja.
Težina | 0.5 kg |
---|
Svi su proizvodi odmah dostupni
Slobodno nas kontaktirajte vezano za proizvode
Proizvodi renomiranih proizvođača za sve potrebno u gradnji