dostava po težini

  • CIJENA NA UPIT Tel. 052/ 449-173 e-mail: info@vinoartis.hr
    Detalji
  • CIJENA NA UPIT Tel. 052/ 449-173 e-mail: info@vinoartis.hr
    Detalji
  • AMALGEROL ESSENCE Potpuna zaštita vaših biljaka od uzročnika stresa
    • Štiti od stresa uzrokovanog vremenskim nepogodama, štetnog utjecaja kemijskih sredstava, te stresa uzrokovanog nepovoljnim karakteristikama tla
    • Jača korijen i imunološki sustav
    • Za sigurni prinos u svakoj situaciji
    Organsko tekuće gnojivo 100 % bez GMO-a, 100 % organsko gnojivo AMALGEROL ESSENCE odobren je za upotrebu u ekološkoj poljoprivredi. AMALGEROL ESSENCE je potpuna zaštita vaših biljaka od faktora stresa sa 7 grupa aktivnih tvari:
    1. Antioksidansi neutraliziraju molekule koje uzrokuju stres.
    - Duge suše ili mraz, zbijeno tlo ili zaštitna sredstva stvaraju stres našim kulturama. - Nastale molekule stresa štete biljci i smanjuju stopu rasta. Antioksidansi neutraliziraju molekule stresa i zaustavljaju štetu.
    1. Aminokiseline za aktivni oporavak oštećenih stanica
    - Faktori stresa dovode do oštećenja stanica biljke. - Ovdje aminokiseline djeluju kao losion nakon opeklina od sunca: pomažu pri brzoj izgradnji novog staničnog tkiva. - Biljka se brže regenerira i može trošiti energiju ponovno u rast.
    1. Biljni ekstrakti jačaju imunosni sustav
    - Mnoge biljke proizvode posebne tvari za jačanje imunološkog sustava. Upotrebom ovih biljnih ekstrakata jača se otpornost biljaka na gljivice i štetnike.
    1. Organski K & N kao biljno hranjivo
    - Kalij je važan građevni element za formiranje zdravog lišća. - Dušik je osobito važan kod mladih listova zbog njihovog intenzivnog metaboliz¬ma bjelančevina. -Lišće lako apsorbira organski kalij i dušik te ugradi u organske komponente
    1. Biljni hormoni potiču rast korijena
    - Prirodni biljni hormoni dobiveni iz ekstrakta morski algi, potiču rast korijenovih dlačica, osiguravajući biljci da apsorbira više hranjivih tvari i vode. - Pored toga, više mikoriznih gljiva smješta se na veću površinu korijena dajući biljci dodatne hranjive tvari.
    1. Organski ugljik aktivira život u tlu
    - Najmanji organizmi tla su odgovorni za stvaranje humusa, truljenje slame i zdravo tlo. -Organski ugljik je lako probavljiv izvor hrane za sve mikroorganizme tla i mikorizne gljive.
    1. Alginat poboljšava zadržavanje vode
    - Zbog intenzivne mineralne gnojidbe, mnoga su tla siromašna humusom i mogu pohraniti male količine vode. -Alginat je organski spoj koji ima karakteristiku dobrog pohranjivanja vode. - Prinos je osiguran i u razdobljima suše. ORGANSKO GNOJIVO Tekuće organsko gnojivo za zemljišnu i folijarnu primjenu. Formulacija: vodotopivi koncentrat (SL) Sastav:
    • 3 % Dušik (N)
    • 3 % Kalij (K2O), topiv u vodi
    • 39 % Organska tvar morske alge i proizvodi iz morskih algi, proizvodi i nusproizvodi biljnog podrijetla
    pH vrijednost: 5 - 6 AMALGEROL ESSENCE može se koristiti u ekološkoj poljoprivredi sukladno Uredbi vijeća (EU) 2018/848 o ekološkoj proizvodnji i označavanju ekoloških proizvoda. VRIJEME PRIMJENE I DOZE Doza AMALGEROL ESSENCE: 3 l/ha, ako nije drugačije naznačeno. Utrošak vode: 250 l/ha, ako nije drugačije naznačeno. Koristite u fazama rasta kako je preporučeno u nastavku. Osim navedenog, primjena se preporučuje i u svim situacijama s povećanim stresom biljke. Žitarice:
    • početak vlatanja (BBCH 20 - 30); druga primjena prije faze cvatnje (BBCH 61); za razgradnju biljnih ostataka: na strnište neposredno prije obrade tla/kultivacije.
    Uljana repica:
    • u jesen u fazi 7 - 8 listova (BBCH 17 - 18); u proljeće u fazi početka izduživanja stabljike (BBCH 30); u fazi početka formiranja cvjetnih pupoljaka do cvjetanja (BBCH 50).
    Kukuruz:
    • prije obrade tla/kultivacije; u fazi 4 – 8 listova (BBCH 14 - 18); za razgradnju biljnih ostataka: na strnište neposredno prije obrade tla/kultivacije.
    Šećerna repa:
    • 3 aplikacije između početka zatvaranja redova (BBCH 30) i kraja rasta repe (BBCH 49).
    Grah, grašak, soja:
    • u fazi 4 lista (BBCH 14); prije cvatnje (BBCH 55).
    Suncokret:
    • prije obrade tla/kultivacije; u fazi 6 – 8 listova (BBCH 16 - 18).
    Krumpir: - 3 primjene između zatvaranja redova (BBCH 30) i 50 % razvijene mase gomolja (BBCH 70). Povrće:
    • prije obrade tla/kultivacije; 14 dana nakon presađivanja; ponovite 2 do 4 puta u intervalima od 10-14 dana.
    Vinova loza, masline i druge voćne kulture:
    • 2 primjene od faze početka razvoja listova do faze cvjetanja; 2-4 primjene od kraja cvatnje (BBCH 69) do početka dozrijevanja plodova (BBCH 81); kod tretiranja važna je dobra pokrivenost listova, po potrebi koristiti veću količinu vode.
    Fertigacija:
    • EC vrijednost za 0,5 % otopinu: 0,1 mS/cm. Prije uporabe sredstva obavezno pročitati uputu za uporabu.
    Pakiranje: 1 litra
    Dodaj u košaricu Detalji
  • CIJENA NA UPIT Tel. 052/ 449-173 e-mail: info@vinoartis.hr
    • Napon: 220V
    • Snaga: 650W
    • Težina: 35kg
    • Dimenzije: 48x35x65 cm
    • Radna temp.: 90ºC
    • Kapacitet spremnika: 2.5 kg
    • Veličina boca: 0.75l - 5l, promjera min.70mm do max.140mm
    • Sa ventilatorom za hlađenje voska na boci
     
    Detalji
  • CIJENA NA UPIT Tel. 052/ 449-173 e-mail: info@vinoartis.hr  
    • Napon: 220V
    • Snaga: 200W
    • Radna temp.: 90ºC-100ºC
    • Kapacitet spremnika voska: 1.5kg
    • Ručna aplikacija gumenog voska na bocu (sa uranjanjem boce u spremnik aparata).
    Detalji
  • ASPANGER GLINA – EKO proizvod

    5.50 69.90 
    Odaberi opcije Detalji
  • Rasprodano
    Drvena bačva barrique SAURY CLASSIC
    Tip: BORDEAUX EXPORT BARREL - XT
    Tostiranje: MEDIUM
    Drvo: AMERIČKI HRAST
      Debljina doga: 25-27 mm Dužina doga: 95 cm Širina: 56 cm – 70 cm Volumen: 225 lit Težina: +/- 45 kg Obruči: 6 galvaniziranih Karakteristike: Drva: Quercus sessilis e quercus peduncolata Porijeklo: Američki hrast Odležavanje: sazrijevanje minimalno od 20 do 36 mjeseci na otvorenom Kontrola kvalitete: test na TCA Pre tostiranje: Tradicionalno vatrom na drva ili uronjeno u vruću vodu Tostiranje: vatrom na drva Opcionalno: štampa loga, tostiranje glave bačve Controla nepropusnosti: Dvostruki test hladnom vodom pod pritiskom - sušenje bez dodavanje sumpora Garancija kvalitete:
    • 100% PEFC French oak
    • 100% integrated into suply of French oak for staves
    • ISO 9001 - ISO 14001 - HACCP since 2008
    • Complete traceability from the forest to the barrel
    • Guaranteed French Origin Products
    • Bureau Veritas recognition of the French origin of oak trees : N°BV/102-1/RE
    • Bureau Veritas recognition of the length of natural aging French oak for staves
    • One year material and workmansh
    • Control of no contaminating agents. Tests carried out by the EXACT laboratory, accredited by COFRAC under N°1-2201
    Rok isporuke odmah sa zalihe.
    e-mail: info@vinoartis.hr
    Detalji
  • Rasprodano
    Drvena bačva barrique SAURY CLASSIC
    Tip: BORDEAUX EXPORT BARREL - XT
    Tostiranje: MEDIUM+ (srednje više tostirano)
    Drvo: AMERIČKI HRAST
      Debljina doga: 25-27 mm Dužina doga: 95 cm Širina: 56 cm – 70 cm Volumen: 225 lit Težina: +/- 45 kg Obruči: 6 galvaniziranih Karakteristike: Drva: Quercus sessilis e quercus peduncolata Porijeklo: Američki hrast Odležavanje: sazrijevanje minimalno od 20 do 36 mjeseci na otvorenom Kontrola kvalitete: test na TCA Pre tostiranje: Tradicionalno vatrom na drva ili uronjeno u vruću vodu Tostiranje: vatrom na drva Opcionalno: štampa loga, tostiranje glave bačve Controla nepropusnosti: Dvostruki test hladnom vodom pod pritiskom - sušenje bez dodavanje sumpora Garancija kvalitete:
    • 100% PEFC French oak
    • 100% integrated into suply of French oak for staves
    • ISO 9001 - ISO 14001 - HACCP since 2008
    • Complete traceability from the forest to the barrel
    • Guaranteed French Origin Products
    • Bureau Veritas recognition of the French origin of oak trees : N°BV/102-1/RE
    • Bureau Veritas recognition of the length of natural aging French oak for staves
    • One year material and workmansh
    • Control of no contaminating agents. Tests carried out by the EXACT laboratory, accredited by COFRAC under N°1-2201
    Rok isporuke odmah sa zalihe.
    e-mail: info@vinoartis.hr
    Detalji
  • Rasprodano
    Drvena bačva barrique SAURY CLASSIC
    Tip: BORDEAUX EXPORT BARREL - XT
    Tostiranje: MEDIUM
    Drvo: FRANCUSKI HRAST
    Klasa doge: FINE
      Debljina doga: 25-27 mm Dužina doga: 95 cm Širina: 56 cm – 70 cm Volumen: 225 lit Težina: +/- 45 kg Obruči: 6 galvaniziranih Karakteristike: Drva: Quercus sessilis e quercus peduncolata Porijeklo: Francuski hrast Odležavanje: sazrijevanje minimalno od 20 do 36 mjeseci na otvorenom Kontrola kvalitete: test na TCA Pre tostiranje: Tradicionalno vatrom na drva ili uronjeno u vruću vodu Tostiranje: vatrom na drva Opcionalno: štampa loga, tostiranje glave bačve Controla nepropusnosti: Dvostruki test hladnom vodom pod pritiskom - sušenje bez dodavanje sumpora Garancija kvalitete:
    • 100% PEFC French oak
    • 100% integrated into suply of French oak for staves
    • ISO 9001 - ISO 14001 - HACCP since 2008
    • Complete traceability from the forest to the barrel
    • Guaranteed French Origin Products
    • Bureau Veritas recognition of the French origin of oak trees : N°BV/102-1/RE
    • Bureau Veritas recognition of the length of natural aging French oak for staves
    • One year material and workmansh
    • Control of no contaminating agents. Tests carried out by the EXACT laboratory, accredited by COFRAC under N°1-2201
    Rok isporuke odmah sa zalihe.
    e-mail: info@vinoartis.hr
    Detalji
  • Drvena bačva barrique SAURY PREMIUM
    Tip: BORDEAUX EXPORT BARREL - XT-PR
    Tostiranje: MEDIUM
    Drvo: FRANCUSKI HRAST
    Klasa doge: EXTRA FINE
      Debljina doga: 25-27 mm Dužina doga: 95 cm Širina: 56 cm – 70 cm Volumen: 225 lit Težina: +/- 45 kg Obruči: 6 galvaniziranih Karakteristike: Drva: Quercus sessilis e quercus peduncolata Porijeklo: Francuski hrast Odležavanje: sazrijevanje minimalno od 20 do 36 mjeseci na otvorenom Kontrola kvalitete: test na TCA Pre tostiranje: Tradicionalno vatrom na drva ili uronjeno u vruću vodu Tostiranje: vatrom na drva Opcionalno: štampa loga, tostiranje glave bačve Controla nepropusnosti: Dvostruki test hladnom vodom pod pritiskom - sušenje bez dodavanje sumpora Garancija kvalitete:
    • 100% PEFC French oak
    • 100% integrated into suply of French oak for staves
    • ISO 9001 - ISO 14001 - HACCP since 2008
    • Complete traceability from the forest to the barrel
    • Guaranteed French Origin Products
    • Bureau Veritas recognition of the French origin of oak trees : N°BV/102-1/RE
    • Bureau Veritas recognition of the length of natural aging French oak for staves
    • One year material and workmansh
    • Control of no contaminating agents. Tests carried out by the EXACT laboratory, accredited by COFRAC under N°1-2201
    Rok isporuke odmah sa zalihe.
    e-mail: info@vinoartis.hr
    Dodaj u košaricu Detalji
  • CIJENA NA UPIT Tel. 052/ 449-173 e-mail: info@vinoartis.hr
    Detalji
  • CIJENA NA UPIT Tel. 052/ 449-173 e-mail: info@vinoartis.hr
    Detalji
  • CIJENA NA UPIT Tel. 052/ 449-173 e-mail: info@vinoartis.hr   BATERIJSKE ŠKARE KOMPLET FELCO 822 Baterijske škare Felco 822 (maksimalna debljina reza 45 mm, težina škara 980g). Škare imaju mogućnost regulacije otvaranja noža uvijek maksimalno otvorene ili mogućnost otvarnja 50, 60 ili 70%.
    • SNAGA: bez napora režu grane 45 mm promjera
    • BRZINA: otvoreni i poluotvoreni režim rada omogućuje značajnu uštedu vremena rezanja
    • ERGONOMIJA: savršeni oblik tijela škara i okidača osiguravaju optimalno i lagano rukovanje
    • POUZDANOST: tradicionalna Švicarska kvaliteta izrade, odabir najkvalitetnijih materijala.
    • REGULACIJA OTVARANJA NOŽA, mogućnost otvora 50,60,70%
    • AUTOMATSKO NAMJEŠTANJE OŠTRICE ŠKARA
    • SAMOPODMAZIVANJE ŠKARA PRILIKOM RADA PREKO CENTRALNOG VIJKA
    • UPRAVLJANJE ŠKARAMA, pomoću aplikacije na mobitelu
    • MOGUĆNOST KORIŠTENJA PRODUŽETAKA, dodatna oprema – produžeci 100 i 150 cm
     KOMPLET SADRŽI Baterijske škare Felco 822 Baterija 880/195 Li Po (težina 825g, prosječno vrijeme rada 4-5 sati, prosječno vrijeme punjenja 90 min). Originalni kofer Punjač baterije Pripadajući kablovi Mazalica za podmazivanje škare, sprej za čišćenje, brus, naramenice sa upravljačkom jedinicom i futrolom za škare. Jamstvo 24 mjeseca. TEHNIČKE KARAKTERISTIKE: • max. debljina rezanja: 45 mm • Li-ion baterija kapaciteta: 4-5 sati/rada • težina samih škara: 980 g • težina baterije: 825 g • težina kontrolnog kučišta: 545 g DEBLJINA REZANJA DO: 45 mm
    Detalji
  • CIJENA NA UPIT Tel. 052/ 449-173 e-mail: info@vinoartis.hr   BATERIJSKE ŠKARE KOMPLET FELCO 822+ Baterijske škare Felco 822+ (maksimalna debljina reza 45 mm, težina škara 980g). Škare imaju mogućnost regulacije otvaranja noža uvijek maksimalno otvorene ili mogućnost otvarnja 50, 60 ili 70%.
    • SNAGA: bez napora režu grane 45 mm promjera
    • BRZINA: otvoreni i poluotvoreni režim rada omogućuje značajnu uštedu vremena rezanja
    • ERGONOMIJA: savršeni oblik tijela škara i okidača osiguravaju optimalno i lagano rukovanje
    • POUZDANOST: tradicionalna Švicarska kvaliteta izrade, odabir najkvalitetnijih materijala.
    • REGULACIJA OTVARANJA NOŽA, mogućnost otvora 50,60,70%
    • AUTOMATSKO NAMJEŠTANJE OŠTRICE ŠKARA
    • SAMOPODMAZIVANJE ŠKARA PRILIKOM RADA PREKO CENTRALNOG VIJKA
    • UPRAVLJANJE ŠKARAMA, pomoću aplikacije na mobitelu
    • MOGUĆNOST KORIŠTENJA PRODUŽETAKA, dodatna oprema – produžeci 100 i 150 cm
     KOMPLET + SADRŽI Baterijske škare Felco 822+ Baterija 880/194 Li Po (težina 1360 g, prosječno vrijeme rada 8-9 sati, prosječno vrijeme punjenja 90 min). Originalni kofer Punjač baterije Pripadajući kablovi Mazalica za podmazivanje škare, sprej za čišćenje, brus, naramenice sa upravljačkom jedinicom i futrolom za škare. Jamstvo 24 mjeseca. TEHNIČKE KARAKTERISTIKE: • max. debljina rezanja: 45 mm • Li-ion baterija kapaciteta: 8-9 sati/rada • težina samih škara: 980 g • težina baterije: 1360 g • težina kontrolnog kučišta: 545 g DEBLJINA REZANJA DO: 45 mm
    Detalji
  • CIJENA NA UPIT Tel. 052/ 449-173 e-mail: info@vinoartis.hr
    Detalji
  • CIJENA NA UPITT Tel. 052/ 449-173 e-mail: info@vinoartis.hr
    Detalji
  • CIJENA NA UPIT Tel. 052/ 449-173 e-mail: info@vinoartis.hr
    Detalji
  • CIJENA NA UPIT Tel. 052/ 449-173 e-mail: info@vinoartis.hr
    Detalji
  • BAYANUS PC Selekcioniranii kvasac za primjenu u enologiji sa visokim postotkom aktivnih stanica (minimum 20 milijadi po gramu proizvoda). Karakteristike BAYANUS PC je soj Saccharomyces bayanus posebno otporan na nepovoljne uvijete kao što su alkohol, sumpordioksid, pH vrijednosti i niske temperature. U slučaju naknadnih fermentacija (refermentacija), u proizvodnji pjenušavih i šampanjskih vina BAYANUS PC pokazuje najbolja svoja svojstva, dajući proizvodu svježinu i finoću. Primjena Zbog svojih svojstava BAYANUS PC se preporučuje za proizvodnju pjenušavih i šampanjskih vina, a pored toga posebno za vina kod kojih je došlo do zastoja fermentacije. Pri upotrebi BAYANUS PC-a stvaranje pjene je uredno i konstantno sve do potpune razgradnje šećera. Osim toga, također može biti interesantna njegova primjena u primarnoj fermentaciji bijelih, roze i crnih vina kada se žele dovesti do posebnog izražaja aromatična svojstva proizvoda. Uputstva za upotrebu Otopiti potrebnu količinu kvasca u deset djelova mlake vode (40°C) koja sadrži 5-10% šećera. Nakon pola sata postepeno dodati jednaku količinu mošta (preporučuje se izbjegavanje naglih smanjenja temperature). Ostaviti kvasac da se razmnožava: otopina mora uvijek sadržati minimum 5% šećera; također se preporučuje primjena amonijakovih soli (30 g/hL) i tiamina (60 mg/hL). Pripremljeni (rehidrirani) kvasac se nalazi u fazi aktivne fermentacije, pa se stoga može dodati masi koja treba fermentirati. Doziranje 10-20 g/hl za fermentaciju mošta od bijelog grožđa; 10-25 g/hl za vinifikaciju crnih vina; 30-50 g/hl u slučaju zastoja fermentacije; 15-30 g/hl u slučaju naknadne fermentacije (refermentacije). Pakiranje Proizvod je pakiran pod vakuumom u višeslojne vrećice od 100 g i 500 g. Čuvanje Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Pažljivo zatvoriti pakiranje nakon otvaranja. Kategorija opasnosti Proizvod je kategoriziran kao bezopasan.
    Odaberi opcije Detalji

Naslov

Go to Top