dostava po težini
-
AMALGEROL ESSENCE Potpuna zaštita vaših biljaka od uzročnika stresa
- Štiti od stresa uzrokovanog vremenskim nepogodama, štetnog utjecaja kemijskih sredstava, te stresa uzrokovanog nepovoljnim karakteristikama tla
- Jača korijen i imunološki sustav
- Za sigurni prinos u svakoj situaciji
- Antioksidansi neutraliziraju molekule koje uzrokuju stres.
- Aminokiseline za aktivni oporavak oštećenih stanica
- Biljni ekstrakti jačaju imunosni sustav
- Organski K & N kao biljno hranjivo
- Biljni hormoni potiču rast korijena
- Organski ugljik aktivira život u tlu
- Alginat poboljšava zadržavanje vode
- 3 % Dušik (N)
- 3 % Kalij (K2O), topiv u vodi
- 39 % Organska tvar morske alge i proizvodi iz morskih algi, proizvodi i nusproizvodi biljnog podrijetla
- početak vlatanja (BBCH 20 - 30); druga primjena prije faze cvatnje (BBCH 61); za razgradnju biljnih ostataka: na strnište neposredno prije obrade tla/kultivacije.
- u jesen u fazi 7 - 8 listova (BBCH 17 - 18); u proljeće u fazi početka izduživanja stabljike (BBCH 30); u fazi početka formiranja cvjetnih pupoljaka do cvjetanja (BBCH 50).
- prije obrade tla/kultivacije; u fazi 4 – 8 listova (BBCH 14 - 18); za razgradnju biljnih ostataka: na strnište neposredno prije obrade tla/kultivacije.
- 3 aplikacije između početka zatvaranja redova (BBCH 30) i kraja rasta repe (BBCH 49).
- u fazi 4 lista (BBCH 14); prije cvatnje (BBCH 55).
- prije obrade tla/kultivacije; u fazi 6 – 8 listova (BBCH 16 - 18).
- prije obrade tla/kultivacije; 14 dana nakon presađivanja; ponovite 2 do 4 puta u intervalima od 10-14 dana.
- 2 primjene od faze početka razvoja listova do faze cvjetanja; 2-4 primjene od kraja cvatnje (BBCH 69) do početka dozrijevanja plodova (BBCH 81); kod tretiranja važna je dobra pokrivenost listova, po potrebi koristiti veću količinu vode.
- EC vrijednost za 0,5 % otopinu: 0,1 mS/cm. Prije uporabe sredstva obavezno pročitati uputu za uporabu.
-
CIJENA NA UPIT Tel. 052/ 449-173 e-mail: info@vinoartis.hr BATERIJSKE ŠKARE KOMPLET FELCO 822 Baterijske škare Felco 822 (maksimalna debljina reza 45 mm, težina škara 980g). Škare imaju mogućnost regulacije otvaranja noža uvijek maksimalno otvorene ili mogućnost otvarnja 50, 60 ili 70%.
- SNAGA: bez napora režu grane 45 mm promjera
- BRZINA: otvoreni i poluotvoreni režim rada omogućuje značajnu uštedu vremena rezanja
- ERGONOMIJA: savršeni oblik tijela škara i okidača osiguravaju optimalno i lagano rukovanje
- POUZDANOST: tradicionalna Švicarska kvaliteta izrade, odabir najkvalitetnijih materijala.
- REGULACIJA OTVARANJA NOŽA, mogućnost otvora 50,60,70%
- AUTOMATSKO NAMJEŠTANJE OŠTRICE ŠKARA
- SAMOPODMAZIVANJE ŠKARA PRILIKOM RADA PREKO CENTRALNOG VIJKA
- UPRAVLJANJE ŠKARAMA, pomoću aplikacije na mobitelu
- MOGUĆNOST KORIŠTENJA PRODUŽETAKA, dodatna oprema – produžeci 100 i 150 cm
-
CIJENA NA UPIT Tel. 052/ 449-173 e-mail: info@vinoartis.hr BATERIJSKE ŠKARE KOMPLET FELCO 822+ Baterijske škare Felco 822+ (maksimalna debljina reza 45 mm, težina škara 980g). Škare imaju mogućnost regulacije otvaranja noža uvijek maksimalno otvorene ili mogućnost otvarnja 50, 60 ili 70%.
- SNAGA: bez napora režu grane 45 mm promjera
- BRZINA: otvoreni i poluotvoreni režim rada omogućuje značajnu uštedu vremena rezanja
- ERGONOMIJA: savršeni oblik tijela škara i okidača osiguravaju optimalno i lagano rukovanje
- POUZDANOST: tradicionalna Švicarska kvaliteta izrade, odabir najkvalitetnijih materijala.
- REGULACIJA OTVARANJA NOŽA, mogućnost otvora 50,60,70%
- AUTOMATSKO NAMJEŠTANJE OŠTRICE ŠKARA
- SAMOPODMAZIVANJE ŠKARA PRILIKOM RADA PREKO CENTRALNOG VIJKA
- UPRAVLJANJE ŠKARAMA, pomoću aplikacije na mobitelu
- MOGUĆNOST KORIŠTENJA PRODUŽETAKA, dodatna oprema – produžeci 100 i 150 cm
-
BAYANUS PC Selekcioniranii kvasac za primjenu u enologiji sa visokim postotkom aktivnih stanica (minimum 20 milijadi po gramu proizvoda). Karakteristike BAYANUS PC je soj Saccharomyces bayanus posebno otporan na nepovoljne uvijete kao što su alkohol, sumpordioksid, pH vrijednosti i niske temperature. U slučaju naknadnih fermentacija (refermentacija), u proizvodnji pjenušavih i šampanjskih vina BAYANUS PC pokazuje najbolja svoja svojstva, dajući proizvodu svježinu i finoću. Primjena Zbog svojih svojstava BAYANUS PC se preporučuje za proizvodnju pjenušavih i šampanjskih vina, a pored toga posebno za vina kod kojih je došlo do zastoja fermentacije. Pri upotrebi BAYANUS PC-a stvaranje pjene je uredno i konstantno sve do potpune razgradnje šećera. Osim toga, također može biti interesantna njegova primjena u primarnoj fermentaciji bijelih, roze i crnih vina kada se žele dovesti do posebnog izražaja aromatična svojstva proizvoda. Uputstva za upotrebu Otopiti potrebnu količinu kvasca u deset djelova mlake vode (40°C) koja sadrži 5-10% šećera. Nakon pola sata postepeno dodati jednaku količinu mošta (preporučuje se izbjegavanje naglih smanjenja temperature). Ostaviti kvasac da se razmnožava: otopina mora uvijek sadržati minimum 5% šećera; također se preporučuje primjena amonijakovih soli (30 g/hL) i tiamina (60 mg/hL). Pripremljeni (rehidrirani) kvasac se nalazi u fazi aktivne fermentacije, pa se stoga može dodati masi koja treba fermentirati. Doziranje 10-20 g/hl za fermentaciju mošta od bijelog grožđa; 10-25 g/hl za vinifikaciju crnih vina; 30-50 g/hl u slučaju zastoja fermentacije; 15-30 g/hl u slučaju naknadne fermentacije (refermentacije). Pakiranje Proizvod je pakiran pod vakuumom u višeslojne vrećice od 100 g i 500 g. Čuvanje Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Pažljivo zatvoriti pakiranje nakon otvaranja. Kategorija opasnosti Proizvod je kategoriziran kao bezopasan.