Opis

RIBLJI MJEHUR (COLLA DI PESCE)

Prehrambena riblja želatina sa visokim sadržajem proteinskog dušika

Karakteristike
RIBLJI MJEHUR je granularni proizvod topiv u hladnoj vodi, bez mirisa i bez konzervansi.

Sirovina koja se koristi za proizvodnju RIBLJEG MJEHURA ne potijeće iz genetski modificiranih organizama (GMO Free).

Primjena

RIBLJI MJEHUR koristi se za bistrenja vina i mošta, kako bi se brzo i efikasno snizili polifenoli u vinu.

Omogućuje smanjenje koloidne strukture koja poboljšava filtriranje vina.

Kod crvenih vina treba pripaziti s upotrebom ograničenih doza kako ne bi značajno utjecalo na struktura vina.

Upotreba
Rastopiti RIBLJI MJEHUR u vodi omjera 1:20, zatim dodati tretiranoj masi uz dobru homogenizaciju.
Preporuča se prijašnja kontrola proteinske stabilnosti vina.

Doziranje

  • 5 – 15 g/hl mošt
  • 2 – 10 g/hl bijela i crvena vina
  • Preporuča se analitička provijera vina priije upotrebe

Pakiranje: 500g

Čuvanje
Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Pažljivo zatvoriti pakiranje nakon otvaranja.