ČEP 24×44 MP1N SUPER EXTRA

Početna/Čepovi, Posebne ponude 2/ČEP 24×44 MP1N SUPER EXTRA

ČEP 24×44 MP1N SUPER EXTRA

0.53 (3.99 kn)

Na zalihi

Prirodni pluto MP1N grapolo (sa motivom grozda na čepu)

Cijena je iskazana za jedan čep, minimalna narudžba je 100 komada.

Prirodni čep od najfinijih dijelova selekcioniranog pluta.

Na čepove dolazi otisnut detalj grozda.

Mjere:

  • 24×44

Klasa:

  • EXTRA BUONA

Po narudžbi imate mogučnost naručiti i dodatne postupke na čepovima kojim se otklanjaju moguće TCA i ostale mane:

  • PONDUS®

Dodatni postupak selekcioniranja čepova po specifičnoj težini, gdje se važe svaki pojedini čep i odstranjuju se čepovi koji izlaze iz idealne težine, koji bi mogli imati određene mane. Ovaj postupak je dodatno na cijenu čepa 0,50kn/kom.

  • SELEZIONE MOLINAS®

Senzorna selekcija čepova najviše razine.

Ručna selekcija svakog pojedinog čepa od strane profesionalaca (tzv. Noseva) koji su educirani za senzorni izbor perfektnih čepova, time se sa sigurnošću odstranjuju nepoželjni mogući mirisi proizašli iz TCA i svih ostalih koji dolaze iz drugih izvora.

Izrađuju se od selekcioniranih najboljih komada pluta.

Prije senzorne selekcije čepovi prolaze kroz još jedan proces tzv. Genesis® koji se inovativnim i brevetiranim procesonm od strane Molinasa temelji na dijelovanju pare u moduliranim ciklusima visokog i niskog tlaka uz određenu temperaturu, gdje se čepovima ne mijenjaju njihove fizikalno-kemijska karakteristika, ali se odstranjuje moguća pojava mana tzv. „miris po čepu“.

Zatim pojedinačno macerirani i potom 24 sata uronjeni u destiliranu vodu, čime nestaje svaka mogučnost postojanja bilo koje skrivene olfativne mane čepa. Zatim se isušuju do idealne vlažnosti. Svaka partija isporučuje se kupcu sa certifikatom kvalitete. Čep bez mane 100% prirodan, 0% mana, 0% TCA, 0% off flavour, 100% garancija.

Rok isporuke 60 dana.

Ovaj postupak je dodatno na cijenu čepa 1,90kn/kom

Na zalihi

SKU: 5842 Kategorije: ,

Opis

Priridni pluto ČEP 24×44 mm

Klasa: super extra

Čep super extra je elastičan i otporan, dobro se slaže s vinima punog tijela. Idealan za odležavanje, zahvaljujući elektroničkom odabiru specifične težine jamči optimalnu masu. Prirodni čep prikladan i tradicionalno korišten za punjenje mirnih vina i dobiven od pažljivo kontroliranih čepova tijekom proizvodnog ciklusa (od šume do pakiranja). Organoleptički kontrolirano.

Finalna Genesis obrada parom za smanjenje tca i drugih nepoželjnih tvari.

SUGHERIFICIO PEPPINO MOLINAS

Tehnologija i vrijednost ljudskih resursa: ovo je danas Sugherificio Molinas, čija je djelatnost podijeljena u četiri različite radne jedinice ujedinjene u jedinstvenom industrijskom kompleksu od gotovo 50 000 četvornih metara natkrivene površine u kojima je uključena najinovativnija tehnologija prerade prirodnog pluta.

Sugherificio Molinas osnovan je davne 1920 godine od gospodina Pietro Molinas u gradu Calangianus na otoku Sardegnia/Italia. Kroz stogodišnju povijest proizvodnje, razvoja i istraživanja u izradi plutenih čepova za vinarstvo, grupa Molinas danas, uz godišnju proizvodnju od miljardu plutenih čepova, jeadan je od najvećih svijetskih proizvođača koji obskrbljuje najznačajnije svijetske vinarije starog i novog svijeta.

Dimenziju više daje sjedište sa proizvodnim pogonom Molinasa, koji se nalazi u srcu regije Gallura na Sardiniji poznatoj po šumama najkvalitetnijeg prirodnog pluta na svijetu.

Molinas u jednoj rečenici je simbioza prirodnih i ljudskih resursa na kojima počiva cijelokupna grupacija, te isto tako značajan visokotehnološki laboratorij u koji se ulažu značajna sredstva u razvoj i istraživanje.

Dodatne informacije

Težina 0.006 kg
Pakiranje

100 kom, 1000 kom

Naslov

Go to Top