• IDAI URTIBASIC Preparat na bazi ekstrakta lista koprive (Urtica sp.). Visoka koncentracija ekstrakta (15 g/l) za siguran učinak protiv brojnih bolesti i štetnika poljoprivrednih kultura. Preparat URTIBASIC proizvedeno je sukladno EZ normama 834/2007 i 889/2008 te se može koristiti u ekološkoj poljoprivrednoj proizvodnji. URTIBASIC je tekući preparat na bazi ekstrakta lista koprive koji ima preventivni i kurativni fungicidni i insekticidni učinak. Preparat se nalazi u grupi preparata na bazi osnovnih tvari, sukladno EZ regulativi 1107/2009 i ima odobrenje za primjenu u ekološkoj poljoprivrednoj proizvodnji. ODOBRENJE ZA UPOTREBU OSNOVNE TVARI EKSTRAKTA KOPRIVE (engleski jezik) SANTE 11809 Osnovna-tvar-ekstrakt-biljke-koprive-ENG-odobrenje-SANTE-11809 PREDNOSTI:
    • Proizvod na bazi ekstrakta lista koprive sa max. koncentracijom na tržištu (15 g/l)
    • Prirodni ELICITOR koji podiže otpornost biljke na biljne bolesti
    • Preventivni i kurativni učinak
    • Siguran učinak protiv brojnih ŠTETNIKA na poljoprivrednim kulturama
    • Ekološko riješenje u suzbijanju crvenog pauka (grinje) – BEZ POJAVE REZISTENTNOSTI
    • Proizvod BEZ KARENCE i BEZ REZIDUA
    Primjena u konvencionalnoj i ekološkoj (ECO) poljoprivrednoj proizvodnji – sukladnost prema EZ normi 834/2007 i 889/2008 SASTAV:
    • Ekstrak biljke koprive (Urtica sp.): 15 g/l
    • pH (otopina 1%): 10
    • Specifična masa gnojiva: 1,1 kg/l
    DOZA PRIMJENE:
    • 2 -3  l/ha (200-300 mL/100 lit. vode); folijarno
    Doziranje gnojiva potrebno je prilagoditi vrsti i potrebama poljoprivredne kulture i agroekološkim uvjetima uzgoja. Pakiranje: 1l, 5l
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Probna pipa za drvene bačve. Materijal: inoxa AISI 304
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Rasprodano

    Škare Patin 2

    42.00 
    Škare Patin 2 idelne su za rezidbu u vinogradima i maslinicima. Pouzdane: udobne za rad, lagane, čvrsta ručka izrađena od kovanog aluminija. Nož i protunož izrađeni od kaljenog čelika osiguravaju čist i precizan rez. Svi dijelovi zamjenjivi. Djelotvorne: lagano i dugoročno podešavanje reza. Ergonomske: zaštita ruku pomoću gumenog ublaživača udarca i ne kližuće presvlake Maksimalna debljina reza: 2,5 cm Težina: 209 g Dužina: 195 mm
    Detalji
  • FleksibilnO PVC crijevo sa spiralnom armaturom anti-shock. Pogodno za protok tekućina u prehranbenoj industriji koja ne sadrže masti i sa maksimalnim sadržajem alkohola od 28%.Glatka unutarnja površina. Izvrsna otpornost na tlačnoj i usisnoj strani.Upotreba u prehrambenoj industriji i vinarskoj industriji.

    • Radna temperatura: -15 ° C / + 60 ° C
    • Unutarnji promijer: 50 mm
    • Vanjski promijer: 59,6 mm
    • Cijena po metru.
    • Boja: transparentna sa crvenom spiralnom armaturom
    • Ne-toksičnost: pogodan za kontakt s prehrambenim proizvodima za tekućine tipa A-B-C u skladu sa 90/128 EEC.
    Dodaj u košaricu Detalji
  •  
    • Volumen: 5 litara
    • Visina: 532 mm
    • Širina gornja: 145 mm
    • Širina pri dnu:142 mm
    • grlo unutarnje: 25 mm
    • grlo vanjsko: 46 mm
    • Težina: 3 kg
     
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • REDUKCIJA GAROLA/unutarnji navoj

    18.00 33.00 
    Redukcija garola/unutarnji navoj (cola) Materijal: inox AISI 304  
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • VENTIL INOX

    23.00 145.00 
    Kuglični inox ventili sa priključkom na unutarnji navoj. Materijal: inoxa AISI 316
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Škare Lowe 2

    63.18 
    Škare LOWE 2.104 idelne su za rezidbu u vinogradima, maslinicima i voćnjacima. Škare noža u obliku nakovanja sa podesivom ručkom. Prednosti kontinuiranog podešavanja širine hvata:
    • Pogodno za velike i male ruke
    • Smanjen umor ruke zahvaljujući mogućnosti promjene opterećenja na ruci
    • Znatno duže trajanje upotrebe noža i protunoža, zahvaljujući smanjenju trošenja uslijed podešavanja ručke
    Debljina reza: 25 mm Težina: 295 g Dužina: 210 mm
    Dodaj u košaricu Detalji
  • IDAI S-SYSTEM Tekuće gnojivo sa sumporom u kompleksu sa polikarboksilnom kiselinom. Sistemični učinak sumpora. Idai S-System je posebno formulirana tekuće gnojivo sa visokom količinom sumpora (32,0%) koji je u kompleksu sa polikarboksilnom kiselinom. Primjenom gnojiva S-System potiče se stvaranje jasmonične kiseline (JA) i salicilne kiseline (SA) koje značajno podižu otpornost vinove loze na pepelnicu. Prednosti u gnojidbi vinove loze:
    • Visoka količina sumpora (32%) u kompleksu sa polikarboksilnom kiselinom ima izraženi sistemični učinak – brzo usvajanje i translokacija po cijeloj biljci
    • Potiče sintezu jasmonične kiseline (JA) i salicilne kiseline (SA) i time podiže AKTIVNU OTPORNOST LOZE na infekciju pepelnicom
    • NE ISPIRE SE KIŠOM – važan za primjenu u nepovoljnim klimatskim uvjetima (učestala kiša) • Ne ostavlja rezidue na bobicama grožđa – bez opasnosti stvaranja nepoželjnih sumpornih spojeva u vinu
    • Bez stvaranja ožegotina kod primjena tijekom ljetnog perioda • Kompatibilan sa ostalim fungicidima i preparatima na bazi bakra i sumpora – BEZ KARENCE
    Doza primijene folijarno: 1,5 l/ha
    Sastav: Sumpor (SO₃) 32% Mangan (Mn) 1% Cink (Zn) 1% pH (1% otopina) 5,8 Gustoća (kg/lit) 1,25
    Pakiranje: 1L, 5L
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Pipa 3/4" pocinčana sa vanjskim navojem, idealna za inox bačve i ostale tankove    
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Klješta za zatezanje gripple (male,srednje i velike)
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Fermivin PF6   Voćna i elegantna crvena vina (Pinot crni) Vino izraženih voćnih aroma, nježnih začinskih nota i mekanih tanina. Kvasac pogoduje visokoj proizvodnji polisaharida i oslobađanje aromatskih spojeva C13. Pogodan za sorte: Pinot Noir, Borgonja, Frankovka, Gamay, Portugizac, Cabernet Franc Temperatura fermentacije: 12º - 24ºC Tolerancija na alkohol: do 14%vol. Doza primijene: 20 - 25g/hl Pakiranje: 100 g, 500g
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Fermivin MT48  

    Crvena vina cvijetno voćnih aroma začinskih nota.

    Vino voćnih aroma crvenog voća (šljiva) i cvijetnih aroma zaokruženo sa začinskim notama.

    Kvasac koji pospješuje značajnu proizvodnju glicerina.

    Pogodan za sorte: Teran, Refošk, Syrah, Merlot, Primitivo, Crljenak, Plavac mali, Dingač, Babić, Dobričić, Trnjak, Barbera, Vranac

    Temperatura fermentacije: 20º - 30ºC

    Tolerancija na alkohol: do 15%vol.

    Doza primijene: 20 - 25 g/hl

    Pakiranje: 100 g, 500g

    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
    • Unutarnji promijer: 20 mm
    • Vanjski promijer:
    • Cijena po metru.

    FleksibilnO PVC crijevo sa spiralnom armaturom anti-shockPogodno za protok tekućina u prehranbenoj industriji koja ne sadrže masti i sa maksimalnim sadržajem alkohola od 28%.Glatka unutarnja površina. Izvrsna otpornost na tlačnoj i usisnoj strani.Upotreba u prehrambenoj industriji i vinarskoj industriji.

    • Radna temperatura: -15 ° C / + 60 ° C
    • Boja: transparentna sa crvenom spiralnom armaturom
    • Ne-toksičnost: pogodan za kontakt s prehrambenim proizvodima za tekućine tipa A-B-C u skladu sa 90/128 EEC.
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • CX CASEINATO DI POTASSIO Kalijev-kazeinat visoke čistoće Sastav Kalijevkazeinat izuzetno visoke čistoće. Karakteristike CX CASEINATO DI POTASSIO je kalijevkazeinat izuzetno visoke čistoće. Poseban postupak sušenja u sprej sušarama osigurava odličnu topivost proizvoda, bez stvaranja grudica i pjene.Zahvaljujući čistoći sirovina od kojih se proizvodi. I nema bilo kakvog ispuštanja stranih mirisa i okusa u vino. Primjena CX CASEINATO DI POTASSIO, zahvaljujući svojim preventivnim i kurativnim efektima, predstavlja idealan proizvod za zaštitu vina od oksidacije. Upotreba CX CASEINATO DI POTASSIO pruža sljedeće prednosti: • Eliminiranje do 50% trovalentnog željeza, pa shodno tome zaštitu od oksidacije i loma vina- mane vina uslovljene biološkim uzrocima (oksidativnih enzima) i kemijskim uzrocima (višak spojeva željeza i fosfata) zbog čega dolazi do promjena boje vina i zamućivanja (crni lom; plavi lom; sivi lom). • Eliminiranje djela bakra; • Smanjenje sadržaja polifenolnih spojeva (katehina, proantocianidola) odgovornih za oksidaciju i kasnije opadanje boje • Opće poboljšanje organoleptičkih karakteristika; • Opće poboljšanje mirisa vina, što ovaj proizvod čini veoma prikladnim za upotrebu u pripremi osnove za šampanjizaciju. CX CASEINATO DI POTASSIO upotrebljen kod oksidiranih vina omogućuje značajno ublažavanje promjena prouzorokavanih oksidacijom i djelimično obnavljaje aromatskih karakteristika vina. Osim toga upotreba ovog sredstva u kombinaciji sa bentonitom tijekom fermentacije omogućuje dobivanje vina finijih organoleptičkih svojstava. Pošto do flokulacije dolazi isključivo pod utjecajem kiselosti, pri upotrebi CLARITO SPRAY dry-a nema opasnosti od pretjeranog vezivanja. Konačno, treba imati na umu da kalijevkazeinat ima stanovito obezbojavajuće djelovanje kod crnih vina. Pri upotrebi CX CASEINATO DI POTASSIO-a treba se pridržavati važećih zakonskih propisa. Upotreba Otopiti CX CASEINATO DI POTASSIO u približno 10-15 dijelova vode uz neprekidno miješanje; ostaviti da odstoji uz povremeno miješanje. Ovako pripremljenu masu dodati proizvodu koji se tretira na način da se osigura trenutno homogeniziranje u ukupnoj masi. Doziranje Od 20 do 100 g / hl za širu primijenu; od 10 do 70 g / hl za bijela vina; od 10 do 40 g / hl za crna vina. Čuvanje Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Pažljivo zatvoriti pakiranje nakon otvaranja.
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Fermivin Champion Booster Brz i snažan fermentator i pokretač zastoja fermentacije, izražava tipičnost i voćnost sorte. Temperatura fermentacije: 15º - 30ºC Tolerancija na alkohol: 18%vol. Pogodan za sva bijela, rose, crvena vina. Doza primijene: 20 - 25 g/hl Pakiranje: 500g
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • ČEP GAROLE

    7.90 19.90 
    Čep garole od inoxa AISI 304.
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • PIPER – 1Lit

    66.90 
    Dodaj u košaricu Detalji
  • IDAI QUITOBASIC -EKO proizvod

    36.00 169.00 
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Sadnice masline od 2 godine.
    Dodaj u košaricu Detalji
Go to Top