-
Rasprodano
- Dimenzija: 20x20cm
- Filtracijski učinak: sterilna filtracija
- Minimalna narudžba 25 komada
-
RasprodanoUravnoteženi proizvod sa antioksidativnim djelovanjem Sastav Kalijmetabisulfit (E 224) 65%, L-askorbinska kiselina (E 300) 35%. Karakteristike FLAVOUR SAVE je uravnoteženi složeni proizvod koji omogućuje da se očuvaju nepromjenjene specifične arome grožđa i da se spriječi oksidacija obojenih i aromatičnih tvari u moštu, vočnim sokovima i vinu. Askorbinska kiselina i sumpordioksid koje sadrži FLAVOUR SAVE doprinose reguliranju pH vrijednosti vina time što osiguravaju trajnu reduktivnu sredinu. Proizvod je u obliku finog praha bijele boje ,formuliran tako da zadržava nepromjenjene karakteristike s vremenom. Primjena FLAVOUR SAVE ima efikasno antioksidativno djelovanje i osigurava očuvanje tipičnih aroma grožđa. Istovremno djelovanje sastavnih elemenata ovog proizvoda omogućuje postizanje sljedećih ciljeva: - očuvanje nepromjenjenih tipičnih aroma grožđa, - smanjenje redoks potencijala, - zaštita od promjena prouzrokovanih djelovanje mikroflore. Kod vina se koristi za preventivno tretiranje u prisustvu fenola podložnih oksidaciji. Kada se dodaje vinu FLAVOUR SAVE omogućuje bolje čuvanje proizvoda u vremenu zahvaljujući tome što osigurava postizanje oksido-reduktivne ravnoteže, idealne za očuvanje aroma, svježine, voćnih aroma i tipičnosti proizvoda. Pri upotrebi FLAVOUR SAVE-a treba se pridržavati zakonskih propisa. Upotreba Dodati FLAVOUR SAVE direktno u proizvod ili rastopiti potrebnu količinu preparata u jednom djelu vina kojeg treba tretirati u odnosu 1:10 izbjegavajući u najvećoj mogućoj mjeri dodir sa kisikom, a zatim dodati masu uz dobro mješanje. Kao sredstvo za stabilizaciju vina FLAVOUR SAVE treba dodavati vinu neposredno prije flaširanja. Doziranje Od 10 do 20 g/hl. Upozorenje: 10 g/hl FLAVOUR SAVE-a povećava sadržaj sumpordioksida za 40 mg/l i sadržaj L-askorbinske kiseline za oko 7 mg/l (granična vrjednost za upotrebu suglasno zakonskoj normativi EU iznosi 150 mg/l). U slučaju voćnih sokova i drugih proizvoda treba se pridržavati važećih zakonskih propisa. Čuvanje Čuvati na hladnom i suhom mestu. Pažljivo zatvoriti proizvod nakon upotrebe kako bi se izbjeglo smanjenje sumpordioksida. Kategorija opasnosti Xi – IRITIRAJUĆI.
-
Flotacijom dolazimo do brzog bistrenje mošta gdje se uklanjaju polifenoli i time omogučavamo pokretanje čiste fermentacije. Proizveden od inoxa AISI 304. Tehnički podaci:
- snaga: 7,5 kW
- napon: 400V 50Hz
- težina: 105 kg
- dimenzije: 1200x530x985 mm
- nosač s kotačima
- kapacitet : max. 220 hl/h
- pritisak: max 5 bar
- potrošnja dušika: 5-25 l/min
- priključak: 50mm
- mikro-metrični ventil
-
Flotacijom dolazimo do brzog bistrenje mošta gdje se uklanjaju polifenoli i time omogučavamo pokretanje čiste fermentacije. Proizveden od inoxa AISI 304. Tehnički podaci:
- snaga: 4,0 kW
- napon: 400V 50Hz
- težina: 71 kg
- dimenzije: 1100x515x985 mm
- nosač s kotačima
- kapacitet : max. 120 hl/h
- pritisak: max 5 bar
- potrošnja dušika: 5-15 l/min
- priključak: 50mm
-
Čaša za pjenušac ITALESSE Kristalna čaša za pjenušce proizvedena je sa Xtreme® tehnologijom kojom se značajno poboljšava mehanička i kemijska otpornost čaše. Ovom tehnikom čaša dobiva na čvrstoći uz manju debljinu stijenke kojom se povečava osijećaj degustiranja. Idealna je za degustaciji vrhunskih pjenušaca i uživanju u svim njegovim organoleptičkim karakteristikama.
- Volumen: 280 ml
- Visina: 213 mm
- Širina: 75 mm
- Boja: prozirna
- Materijal: kristalno staklo
- Pakiranje: 6 čaša (min. narudžba)
- Navedena cijena je za jedno pakiranje od 6 čaša
-
Čaša za pjenušac ITALESSE Kristalna čaša za pjenušce proizvedena je sa Xtreme® tehnologijom kojom se značajno poboljšava mehanička i kemijska otpornost čaše. Ovom tehnikom čaša dobiva na čvrstoći uz manju debljinu stijenke kojom se povečava osijećaj degustiranja. Idealna je za degustaciji vrhunskih pjenušaca i uživanju u svim njegovim organoleptičkim karakteristikama.
- Volumen: 330 ml
- Visina: 232 mm
- Širina: 80 mm
- Boja: prozirna
- Materijal: kristalno staklo
- Pakiranje: 6 čaša (min. narudžba)
- Navedena cijena je za jedno pakiranje od 6 čaša
-
FOLI - K je posebno formulirano tekuće gnojivo sa visokom količinom kalija (33% K2O). Prednosti primjene:
- gnojivo sa visokom količinom kalija (33% K2O) za gnojidbu svih poljoprivrednih kultura kod povećanih potreba za kalijem (sinteza šećera/škroba/ulja u plodovima)
- povećava kvalitetu plodova
- brzo usvajanje u list i plod bez obzira na nepovoljne agroekološke uvjete – važno za folijarnu gnojidbu maslina, duhana, vinove loze
- NE MIJEŠATI sa gnojivima koji sadrže hraniva u obliku sulfata (Mg-sulfat, amonij-sulfat, Zn-sulfat i sl.) te sa gnojivima sa kiselom reakcijom (fosfor)
- kompatibilan sa primjenom mikroelemenata u helatnom (EDTA) obliku
- Kalij (K2O):33,0% m/m