Opis
FINAL TOUCH® POP
Tekuće manoproteine za dobivanje idealnih pjenušavih vina
Sastav
Jedinstvena smjesa tekućih manoproteina visoke čistoće proizvedena za proizvodnju idealno uravnoteženih i perfektnih pjenušavih vina
Karakteristike
FINAL TOUCH® POP znažajno poboljšava organoletičke karakteristike i ravnotežu pjenušavih vina zadržavajući svježinu i eleganciju istih.
FINAL TOUCH® POP pospješuje ravnoteži koloida u vinu, strukture i kvalitetu perlaža.
Djeluje momentalno na tretiranu masu i efekt je dugotrajno učinkovit.
Primjena
FINAL TOUCH® POP
- pospješuje elegantna i profinjena aromatska svojstva
- daje svježinu i ravnotežu
- povećava mekoću vina i osijećaj zaokruženosti na nepcu
- produžuje ukupni vijek postojanosti vina
- limitira oksidaciju
- smanjuje zatvorenost pjenušavih taničnih roze vina
- može se upotrijebiti i za osvježenje baznih vina
Upotreba
FINAL TOUCH® POP direktno se dodaje masi za tretiranje uz dobro homogeniziranje. Nakon otvaranja proizvoda upotrijebiti ga u roku 30 dana i skladištiti na temperaturi do 10ºC ili ga zalediti (samo jednom) i držati ga u zamrzivaču.
Dodati direktno kod metode obrade pjenušavih vina tzv.liqueur de expeditionili prije punjenja kod tzv. metode Charmat.
Sadrži sulfite, 100ml/hl FINAL TOUCH® POP oslobađa 1,5 mg/l SO2
Doziranje
- 20-40 ml/hl za pjenušava vina
Čuvanje
Čuvati na hladnom i suhom mjestu.
Kategorija opasnosti
Proizvod je kategoriziran kao bezopasan.
Pakiranje: 1L