CX MANNO FAST
Manoproteine visoke čistoće za afinaciju vina sa učinkom stabilizacije
Sastav
Manoproteine visoke čistoće sa parcijalnim učinkom stabilizacije
Karakteristike
CX MANNO FAST je specifična smjesa manoproteina dobivena jedinstvenim biotehnološkim procesom odvajanja, uz poštivanje originalne strukture koloida.
Ima i parcijalni ućinak na stabilizaciji vina
Primjena
CX MANNO FAST je pogodan zaukupno poboljšanje senzornih karakteristika vina kao što je osjećaj mekoće i zaokruženosti vina na nepcu.
Prednost ovog proizvoda je da održava i ničim ne utiječe na originalne karakteristike vina, već balansira i uravnotežuje svojstva koja negativno odskaču, kao što su tanična grubost, oštrina i gorčina vina.
Primjenjuje se kod afinacija vina prije punjenja i pogodan je za procese mikrofiltracije.
Preporuća se upotreba kod proteinski stabilnih vina.
Kod proizvodnje pjenušavih vina idealan je za tzv.liqueur de tiragei liqueur de expedition.
Upotreba
Otopiti CX MANNO FAST u hladnoj vodi omjera 1:20 i dodati masi za tretiranje uz dobro homogeniziranje. Otopljeni proizvod odmah upotrijebiti bez nepotrebnog zadržavanja.
Ne otpušta nikakve rezidue taloženja.
Doziranje
- 1-3 g/hl za bijela vina
- 3-10 g/hl za crvena vina
Čuvanje
Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Pažljivo zatvoriti nakon otvaranja.
Kategorija opasnosti
Proizvod je kategoriziran kao bezopasan.
Pakiranje: 20g, 50g, 500g
Težina | 0.5 kg |
---|---|
Pakiranje | 20 g, 50 g, 500 g |
Svi su proizvodi odmah dostupni
Slobodno nas kontaktirajte vezano za proizvode
Proizvodi renomiranih proizvođača za sve potrebno u gradnji