CX KALIJ SORBAT
Granulirani kalij-sorbat fungicidnog dijelovanja.
Sastav
Čisti granulirani kalij-sorbat (E202).
Karakteristike
CX KALIJ SORBAT je proizvod koji može osigurati biološku stabilnost vina, zahvaljujući njegovom fungicidnom učinku.
Visoki stupanj čistoće osigurava odsutnost neželjenih mirisa tipičnih za sirovinu. Nalazi se u obliku granula, i stoga ograničava stvaranje prašine.
Primjena
CX KALIJ SORBAT vrši učinkovitu biološku stabilizaciju vina, osobito u slučajevima gdje tehnologije nisu dovoljno učinkovite u biološkoj stabilnosti proizvoda.
CX KALIJ SORBAT dobra je zaštita od vinskog cvijeta.
Upotreba CX KALIJ SORBAT je preporučljiva za vina koja sadrže ostatke šećera, stoga spriječava neželjenu ponovnu fermentaciju u boci.
Da biste koristili CX KALIJ SORBAT, pridržavajte se važećih zakona o vinu.
Upotreba
CX KALIJ SORBAT jako je topljiv, u usporedbi sa sorbinskom kiselinom, pa se dodaje direktno u masu kojom vršimo pretok neposredno prije punjenja.
Doziranje: do 27 g/hl
Upozorenje: 27 g/hl CX KALIJ SORBAT-a povećava približno 200 mg/l sorbatnu kiselinu. Upotrebu zadržati u okvirima zakona o vinu.
Pakiranje: 250g , 1kg
Čuvanje
Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Pažljivo zatvoriti proizvod nakon upotrebe.
Kategorija opasnosti
Xi – IRITIRAJUĆI.
Težina | 0.100 kg |
---|---|
Pakiranje: | 100g, 250g, 1kg |
Svi su proizvodi odmah dostupni
Slobodno nas kontaktirajte vezano za proizvode
Proizvodi renomiranih proizvođača za sve potrebno u gradnji