CX MLIJEČNA KISELINA
Mlječna kiselina 80% otopina za prehrambenu industriju.
Mlječna kiselina za dokiseljavanje u vinifikaciji uz pridržavanje zakonu na snazi.
Važno: svako vino posjeduje različite koncentracije soli i slobodnih kiselina u
različitim oblicima, zato, za postizanje željenog rezultata, preporučuje se izvršiti
laboratorijsku analizu prije utvrđivanja doze. Ovako napravljeni testovi bit će
indikativni sa organoleptičkog i analitičkog pogleda.
SASTAV: L(+) mlječna kiselina (E 270) u otopini od 80%
DOZIRANJE:
- maksimalna doza za mošt 150 g/hl
- za vino 250 g/hl, držati se zakonskih ograničenja
NAČIN UPOTREBE:
Mlječna kiselinu je već otopljena i dodaje se direktno u vino.
Pakiranje: 1L
Težina | 1 kg |
---|
Dostava ili osobno preuzimanje
Svi su proizvodi odmah dostupni
Podrška
Slobodno nas kontaktirajte vezano za proizvode
Širok asortiman
Proizvodi renomiranih proizvođača za sve potrebno u gradnji