ČEP ZA PJENUŠAC 30.5×48 EASYCORK

Početna/Enološki pribor/Čepovi/ČEP ZA PJENUŠAC 30.5×48 EASYCORK

ČEP ZA PJENUŠAC 30.5×48 EASYCORK

1.20 kn(0.16 €)

Na zalihi

Sugherificio LTS je osnovan 1976. godine, a nalazi se u području  Franciacorta, strateško područje za sektor vina u Italiji.

Tvrtka se specijalizirala za proizvodnju prirodnih pluto čepova, kako za vino tako i za segment pjenušaca. Zbog stalne kontrole svih faza proizvodnje, od uvoza sirovina do prodaje, L.T.S. je 2003. godine dodijeljen od strane. Europske komisije za pluto, certifikat za kvalitetu.  Snaga tvrtke leži u pažljivom odabiru sirovina; iz tog razloga, nakon nekoliko studija na terenu L.T.S. je odabrao. Španjolsku i Portugal kao pordučja gdje se proizvodi najkvalitetnija sirovina za pluto čepove.

Pogledaj pdf

Na zalihi

SKU: 708 Kategorija:

Opis

ČEP ZA PJENUŠAC 30.5×48 EASYCORK

Klasa: EASYCORK

Materijal: mikrogranulat pluta

Dimenzija: 30.5 x 48 mm

Izbiranje: Optoelektrična na pločice

Antibakterijski tretman: prirodan

Granule: 1 – 2 mm

Podrijetlo sirovine: Italija/Sardinija

Proizvođač: MOLINAS

Velika pažnja u odabiru sirovina, u kombinaciji s korištenjem najnaprednijih tehnologija, čini EasyCork Spumante čepom koji može spojiti ekonomičnost, sa zaštitom glavnih karakteristika svih pjenušavih vina.

Sastavljen od jednog tijela aglomeriranog pluta, zahvaljujući savršenoj raspodjeli korištenih zrna, EasyCork Spumante osigurava najbolju izvedbu s fizičke i mehaničke točke gledišta. Sterilizacijski tretmani kojima je sirovina podvrgnuta daju EasyCork Spumante organoleptičku neutralnost, održavajući iznimnu vrijednost za novac. Temeljni element za što bolji odgovor na potrebe vina kojima je namijenjen. EasyCork Spumante je najednostavniji način zaštite vašeg vina.

 

 

Dodatne informacije

Težina 0.010 kg

Naslov

Go to Top