ČEP 24×44 MP1N EXTRA BUONA 2,69 kn/kom

281.25 kn2,687.50 kn

Prirodni pluto MP1N 

Prirodni čep od najfinijih dijelova selekcioniranog pluta

Mjere:

  • 24×44

Klasa:

  • EXTRA BUONA

SELEKCIJA GENESIS®

Selekcija čepova najviše razine.

Izrađuju se od selekcioniranih najboljih komada pluta koji prolaze kroz proces Genesis®.

Pojedinačno macerirani i potom 24 sata uronjeni u destiliranu vodu, čime nestaje svaka mogučnost postojanja bilo koje skrivene olfativne mane čepa. Zatim se isušuju do idealne vlažnosti.

Čep bez mane 100% prirodan.

SKU: 2557-1-1 Kategorije: ,

Opis

SUGHERIFICIO PEPPINO MOLINAS

Tehnologija i vrijednost ljudskih resursa: ovo je danas Sugherificio Molinas, čija je djelatnost podijeljena u četiri različite radne jedinice ujedinjene u jedinstvenom industrijskom kompleksu od gotovo 50 000 četvornih metara natkrivene površine u kojima je uključena najinovativnija tehnologija prerade prirodnog pluta.

Sugherificio Molinas osnovan je davne 1920 godine od gospodina Pietro Molinas u gradu Calangianus na otoku Sardegnia/Italia. Kroz stogodišnju povijest proizvodnje, razvoja i istraživanja u izradi plutenih čepova za vinarstvo, grupa Molinas danas, uz godišnju proizvodnju od miljardu plutenih čepova, jeadan je od najvećih svijetskih proizvođača koji obskrbljuje najznačajnije svijetske vinarije starog i novog svijeta.

Dimenziju više daje sjedište sa proizvodnim pogonom Molinasa, koji se nalazi u srcu regije Gallura na Sardiniji poznatoj po šumama najkvalitetnijeg prirodnog pluta na svijetu.

Molinas u jednoj rečenici je simbioza prirodnih i ljudskih resursa na kojima počiva cijelokupna grupacija, te isto tako značajan visokotehnološki laboratorij u koji se ulažu značajna sredstva u razvoj i istraživanje.

Dodatne informacije

Težina 0.01 kg
Pakiranje

100 kom, 1000 kom

Go to Top