Pljuvačnica/Spittoon KLARET COLLECTIBLE ART. 85 SAIL AWAY SWEET SISTER unikatna ručna izrada HAND MADE

99.00 

Nema na zalihi

Šifra: 2290

KLARET PLJUVAČNICA/SPITTOON COLLECTIBLE UNIKATNA RUČNA IZRADA pri kušanju vina

DIMENZIJA

  • Visina: 155 mm
  • Volumen: 1000 ml
  • Boja: Sail Away Sweet Sister

Pakiranje: 1 komad

Uvijek je primamljivo učiniti nešto dodatno sa staklenim proizvodima u usporedbi sa standardnim. Zbog toga smo odlučili stvoriti svoj jedinstveni umjetnički set vinskih pljuvačnica/spittoon.

Pljuvačnica/Spittoon je vrlo koristan proizvod u bilo kojoj degustaciji vina kako bi se oslobodili viška degustiranog vina. Ali mislimo da to može biti umjetničko, lijepo, jedinstveno i čak može postati kolekcionarski predmet.

Stoga smo odlučili stvoriti ograničenu seriju od 99 različitih vinskih pljuvačnica/Spittoon s jedinstvenim kreacijama Jolly Color.

Pljuvačnice/Spittoons se ručno izrađuje u češkom staklarni Sklárna Svoboda.

Pljuvačnice /Spitton su unikatne, svaki komad je numeriran i potpisan od strane autora, dizajna i kipara Drahomir Prihel.

 

Mi smo KLARET

Volimo staklo, jer je sjajno, prozirno, tvrdo, a opet krhko. To se lako može pretvoriti u sve moguće i nemoguće oblike koje možete zamisliti. I to je gotovo neuništivo: razbijte ga, rastopite ga i stvorite nešto novo; Ovaj se ciklus može ponoviti s vremena na vrijeme. (Ova vrsta recikliranja posebno je jedinstvena za staklo.)

Estetika staklenih predmeta kao čaša vina vrlo je jedinstvena. Potpuno se slažemo s Bauhausovom (škola arhitekture i primijenjene umijetnosti) izjavom o tome kako obrazac slijedi funkciju. Jednostavno, funkcionalno, to je ono što pokušavamo postići sa svakim staklenim predmetom u Klaret Glassu. Sretni smo da smo okruženi ljudima koji su vrlo vješti u dizajniranju stakla i pažljivo slušamo naše nove ideje o budućim proizvodima prije nego što ih učinemo stvarnim.

Naša misija je dokazati da je moguće napraviti izuzetnu čašu vina s cijenom prihvatljivom za širu zajednicu ljubitelja vina. Borba za omjer najbolje cijene i performansi nikada ne završava. Ali uistinu vjerujemo da vrhunsko vino pripada ručno izrađenom staklu po razumnoj cijeni.

Za nas se staklo također radi o zabavi, umjetnosti i funkciji. Naš je posao kombinirati ove čimbenike na najbolji mogući način. Slušamo naše kupce i po potrebi smo u mogućnosti pružiti potpunu prilagodbu naših proizvoda.

Naša glavna misija je postavljanje prezentacija i degustacije vina na višu razinu.

Uživajte u svom vinu!

Težina 1 kg
Dostava ili osobno preuzimanje

Svi su proizvodi odmah dostupni

Podrška

Slobodno nas kontaktirajte vezano za proizvode

Širok asortiman

Proizvodi renomiranih proizvođača za sve potrebno u gradnji