-
Cijena je za jednu bocu, a minimalna narudžba je za jedno transportno pakiranje kako slijedi: BOCA DORICA 250ml MINIMALNA NARUDŽBA 30 komada (naznačena cijena je za jednu bocu, a prodajno pakiranje 30 komada) BOCA DORICA 500ml MINIMALNA NARUDŽBA 16 komada (naznačena cijena je za jednu bocu, a prodajno pakiranje 16 komada) BOCA DORICA 750ml MINIMALNA NARUDŽBA 16 komada (naznačena cijena je za jednu bocu, a prodajno pakiranje 16 komada) Boca okruglog oblika i tamne boje (v.antico) sa grlom TOP GUALA(drop stop) namijenjena za punjenja, a prvenstveno maslinovoa ulja. Grlić boce je namijenjen za TOP GUALA (drop stop) čepove kojima se omogućava precizno doziranje ulja, spriječava kapanje, duže čuvanje ulja i onemogučava ponovno punjenje boce. Boca Dorica 250 ml: volumen 250 ml visina 223.8 mm širina 49 mm težina 250 g čepa TOP GUALA SNAP ON Boca Dorica 500 ml: volumen 500 ml visina 267.6 mm širina 61.1 mm težina 400 g čepa TOP GUALA SNAP ON Boca Dorica 750 ml: volumen 750 ml visina 274 mm širina 73 mm težina 500 g čepa TOP GUALA SNAP ON Slike proizvoda su simbolična i moguća su manja odstupanja u boji i dimenzijama.
-
BAYANUS PC Selekcioniranii kvasac za primjenu u enologiji sa visokim postotkom aktivnih stanica (minimum 20 milijadi po gramu proizvoda). Karakteristike BAYANUS PC je soj Saccharomyces bayanus posebno otporan na nepovoljne uvijete kao što su alkohol, sumpordioksid, pH vrijednosti i niske temperature. U slučaju naknadnih fermentacija (refermentacija), u proizvodnji pjenušavih i šampanjskih vina BAYANUS PC pokazuje najbolja svoja svojstva, dajući proizvodu svježinu i finoću. Primjena Zbog svojih svojstava BAYANUS PC se preporučuje za proizvodnju pjenušavih i šampanjskih vina, a pored toga posebno za vina kod kojih je došlo do zastoja fermentacije. Pri upotrebi BAYANUS PC-a stvaranje pjene je uredno i konstantno sve do potpune razgradnje šećera. Osim toga, također može biti interesantna njegova primjena u primarnoj fermentaciji bijelih, roze i crnih vina kada se žele dovesti do posebnog izražaja aromatična svojstva proizvoda. Uputstva za upotrebu Otopiti potrebnu količinu kvasca u deset djelova mlake vode (40°C) koja sadrži 5-10% šećera. Nakon pola sata postepeno dodati jednaku količinu mošta (preporučuje se izbjegavanje naglih smanjenja temperature). Ostaviti kvasac da se razmnožava: otopina mora uvijek sadržati minimum 5% šećera; također se preporučuje primjena amonijakovih soli (30 g/hL) i tiamina (60 mg/hL). Pripremljeni (rehidrirani) kvasac se nalazi u fazi aktivne fermentacije, pa se stoga može dodati masi koja treba fermentirati. Doziranje 10-20 g/hl za fermentaciju mošta od bijelog grožđa; 10-25 g/hl za vinifikaciju crnih vina; 30-50 g/hl u slučaju zastoja fermentacije; 15-30 g/hl u slučaju naknadne fermentacije (refermentacije). Pakiranje Proizvod je pakiran pod vakuumom u višeslojne vrećice od 100 g i 500 g. Čuvanje Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Pažljivo zatvoriti pakiranje nakon otvaranja. Kategorija opasnosti Proizvod je kategoriziran kao bezopasan.
-
CIJENA NA UPIT Tel. 052/ 449-173 e-mail: info@vinoartis.hr BATERIJSKE ŠKARE KOMPLET FELCO 822+ Baterijske škare Felco 822+ (maksimalna debljina reza 45 mm, težina škara 980g). Škare imaju mogućnost regulacije otvaranja noža uvijek maksimalno otvorene ili mogućnost otvarnja 50, 60 ili 70%.
- SNAGA: bez napora režu grane 45 mm promjera
- BRZINA: otvoreni i poluotvoreni režim rada omogućuje značajnu uštedu vremena rezanja
- ERGONOMIJA: savršeni oblik tijela škara i okidača osiguravaju optimalno i lagano rukovanje
- POUZDANOST: tradicionalna Švicarska kvaliteta izrade, odabir najkvalitetnijih materijala.
- REGULACIJA OTVARANJA NOŽA, mogućnost otvora 50,60,70%
- AUTOMATSKO NAMJEŠTANJE OŠTRICE ŠKARA
- SAMOPODMAZIVANJE ŠKARA PRILIKOM RADA PREKO CENTRALNOG VIJKA
- UPRAVLJANJE ŠKARAMA, pomoću aplikacije na mobitelu
- MOGUĆNOST KORIŠTENJA PRODUŽETAKA, dodatna oprema – produžeci 100 i 150 cm
-
CIJENA NA UPIT Tel. 052/ 449-173 e-mail: info@vinoartis.hr BATERIJSKE ŠKARE KOMPLET FELCO 822 Baterijske škare Felco 822 (maksimalna debljina reza 45 mm, težina škara 980g). Škare imaju mogućnost regulacije otvaranja noža uvijek maksimalno otvorene ili mogućnost otvarnja 50, 60 ili 70%.
- SNAGA: bez napora režu grane 45 mm promjera
- BRZINA: otvoreni i poluotvoreni režim rada omogućuje značajnu uštedu vremena rezanja
- ERGONOMIJA: savršeni oblik tijela škara i okidača osiguravaju optimalno i lagano rukovanje
- POUZDANOST: tradicionalna Švicarska kvaliteta izrade, odabir najkvalitetnijih materijala.
- REGULACIJA OTVARANJA NOŽA, mogućnost otvora 50,60,70%
- AUTOMATSKO NAMJEŠTANJE OŠTRICE ŠKARA
- SAMOPODMAZIVANJE ŠKARA PRILIKOM RADA PREKO CENTRALNOG VIJKA
- UPRAVLJANJE ŠKARAMA, pomoću aplikacije na mobitelu
- MOGUĆNOST KORIŠTENJA PRODUŽETAKA, dodatna oprema – produžeci 100 i 150 cm