• Vrečica C sa CENTRALNO postavljenom pipom ITAP za bag in box

    Proizvedene su od višeslojnog filma polietilena, a vanjski sloj je metalizirani laminat. Praktične su i pogodne za brzo pakiranje i punjenje tekućih prehrambenih proizvoda. Efikasno spriječavaju oksidaciju, prodor vlage i svijetlosti u proizvod te tako održavaju kvalitetu proizvoda. Odgovaraju svim međunarodnim standardima i normama namijenjenim za pakiranje prehrambenih proizvoda.

    • Volumen: 5 litara
    • Dužina: 400mm
    • Širina: 320mm
    • Pozicija pipe od bočnog ruba vrečice: 144mm
    • Pozicija pipe od donjeg ruba vrečice: 50mm
    • Skladištiti u prozračnoj i čistoj prostoriji, najmanje jedan metar od jakog izvora topline (peć, radijator,...), dalje od direktnog zračenja sunca.
    • Temperatura skladišnog prostora od 5 - 25ºC i vlage ispod 80%.
    Dodaj u košaricu Detalji
  • CX LIMUNSKA KISELINA (CHN)- 1kg

    2.00 5.00 
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Crijevo rebrasto PVC

    2.70 12.15 
    • Unutarnji promijer: 20 mm do 60 mm
    • Vanjski promijer:
    • Cijena po metru.

    FleksibilnO PVC crijevo sa spiralnom armaturom anti-shock pogodno za protok tekućina. Glatka unutarnja površina. Izvrsna otpornost na tlačnoj i usisnoj strani.

    • Radna temperatura: -15 ° C / + 60 ° C
    • Boja: transparentna sa bijelom spiralnom armaturom
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
    • Unutarnji promijer: 120 mm
    • Vanjski promijer:
    • Cijena po metru.
    • FleksibilnO PVC crijevo sa spiralnom armaturom anti-shock
    • Pogodno za protok tekućina u prehranbenoj industriji koja ne sadrže masti i sa maksimalnim sadržajem alkohola od 28%.
    • Glatka unutarnja površina. Izvrsna otpornost na tlačnoj i usisnoj strani.
    • Upotreba u prehrambenoj industriji i vinarskoj industriji.
    • Radna temperatura: -15 ° C / + 60 ° C
    • Boja: transparentna sa crvenom spiralnom armaturom Ne-toksičnost: pogodan za kontakt s prehrambenim proizvodima za tekućine tipa A-B-C u skladu sa 90/128 EEC.
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Rasprodano
    • Unutarnji promijer: 20 mm
    • Vanjski promijer:
    • Cijena po metru.

    FleksibilnO PVC crijevo sa spiralnom armaturom anti-shockPogodno za protok tekućina u prehranbenoj industriji koja ne sadrže masti i sa maksimalnim sadržajem alkohola od 28%.Glatka unutarnja površina. Izvrsna otpornost na tlačnoj i usisnoj strani.Upotreba u prehrambenoj industriji i vinarskoj industriji.

    • Radna temperatura: -15 ° C / + 60 ° C
    • Boja: transparentna sa crvenom spiralnom armaturom
    • Ne-toksičnost: pogodan za kontakt s prehrambenim proizvodima za tekućine tipa A-B-C u skladu sa 90/128 EEC.
    Detalji
  • Akcija!

    BAČVA ZA ULJE INOX 5 LIT SA PIPOM

    Original price was: 63.00 €.Current price is: 58.00 €.
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Rasprodano
    Akcija!

    BAČVA ZA ULJE INOX 10 LIT

    Original price was: 56.50 €.Current price is: 48.00 €.
    Detalji
  • IDAI URTIBASIC Preparat na bazi ekstrakta lista koprive (Urtica sp.). Visoka koncentracija ekstrakta (15 g/l) za siguran učinak protiv brojnih bolesti i štetnika poljoprivrednih kultura. Preparat URTIBASIC proizvedeno je sukladno EZ normama 834/2007 i 889/2008 te se može koristiti u ekološkoj poljoprivrednoj proizvodnji. URTIBASIC je tekući preparat na bazi ekstrakta lista koprive koji ima preventivni i kurativni fungicidni i insekticidni učinak. Preparat se nalazi u grupi preparata na bazi osnovnih tvari, sukladno EZ regulativi 1107/2009 i ima odobrenje za primjenu u ekološkoj poljoprivrednoj proizvodnji. ODOBRENJE ZA UPOTREBU OSNOVNE TVARI EKSTRAKTA KOPRIVE (engleski jezik) SANTE 11809 Osnovna-tvar-ekstrakt-biljke-koprive-ENG-odobrenje-SANTE-11809 PREDNOSTI:
    • Proizvod na bazi ekstrakta lista koprive sa max. koncentracijom na tržištu (15 g/l)
    • Prirodni ELICITOR koji podiže otpornost biljke na biljne bolesti
    • Preventivni i kurativni učinak
    • Siguran učinak protiv brojnih ŠTETNIKA na poljoprivrednim kulturama
    • Ekološko riješenje u suzbijanju crvenog pauka (grinje) – BEZ POJAVE REZISTENTNOSTI
    • Proizvod BEZ KARENCE i BEZ REZIDUA
    Primjena u konvencionalnoj i ekološkoj (ECO) poljoprivrednoj proizvodnji – sukladnost prema EZ normi 834/2007 i 889/2008 SASTAV:
    • Ekstrak biljke koprive (Urtica sp.): 15 g/l
    • pH (otopina 1%): 10
    • Specifična masa gnojiva: 1,1 kg/l
    DOZA PRIMJENE:
    • 2 -3  l/ha (200-300 mL/100 lit. vode); folijarno
    Doziranje gnojiva potrebno je prilagoditi vrsti i potrebama poljoprivredne kulture i agroekološkim uvjetima uzgoja. Pakiranje: 1l, 5l
    Dodaj u košaricu Detalji
  • EQUIBASIC je preparat na bazi ekstrakta biljke preslice. Visoka koncentracija biljnih saponina za siguran učinak.   Preparat EQUIBASIC proizvedeno je sukladno EZ normama 889/2008 te se može koristiti u ekološkoj poljoprivrednoj proizvodnji. EQUIBASIC je tekući ekstrakt biljke preslice (Aquisetum arvense) sa visokom koncentracijom biljnih saponina koji imaju preventivni i kurativni fungicidni učinak. Preparat se nalazi u grupi preparata na bazi osnovnih tvari, sukladno EZ regulativi 1107/2009 i ima odobrenje za primjenu u ekološkoj poljoprivrednoj proizvodnji. ODOBRENJE ZA UPOTREBU OSNOVNE TVARI EKSTRAKTA BILJKE POLJSKE PRESLICE (hrvatski jezik) SANCO/12386/2013: Osnovna-tvar-ekstrakt-biljke-poljske-preslice-odobrenje-SANCO-12386-HR PREDNOSTI:
    • Kompatibilan sa ostalim fungicidima i preparatima na bazi bakra (Cu) i sumpora (S)
    • Proizvod na bazi prirodnog ekstrakta preslice sa biofungicidnim učinkom na brojne biljne bolesti
    • Prirodni ELICITOR koji podiže otpornost biljke na nove infekcije biljnim bolestima
    • Preventivni i kurativni učinak
    • Zbog visoke količine silikatne i galne kiseline prirodnog porijekla, ima dodatni učinak sušenja na biljne bolesti
    • Proizvod BEZ KARENCE i BEZ REZIDUA
    • Primjena u konvencionalnoj i ekološkoj (ECO) poljoprivrednoj proizvodnji – sukladnost prema EZ normi 834/2007
    • BEZ RAZVOJA REZISTENTNOSTI KOD BILJNIH BOLESTI
    SASTAV:
    • Ekstrakt biljke preslice (Aquisetum arvense): 0,2% m/m
    • pH (otopina 1%): 6,8
    • Specifična masa gnojiva: 1,1 kg/l
    DOZA PRIMJENE:
    • 2 - 3 lit/ha (200-300 mL/100 lit. vode); folijarno
    Doziranje gnojiva potrebno je prilagoditi vrsti i potrebama poljoprivredne kulture i agroekološkim uvjetima uzgoja. Pakiranje: 1l, 5l
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • IDAI CUAJE

    24.00 
    Mikroelementi (bor i molibden) za bolju cvatnju i oplodnju (Aktivator cvatnje) VISOKA koncentracija molibdena (3% Mo) PREDNOSTI:
    • Gnojivo sa visokom količinom molibdena (3,0% Mo) sa dodatkom bora (B)
    • Aktivator cvatnje za drvenaste kulture (maslina, badem, vinova loza, ljeska, jabuka i dr.)
    • Posebno dobar učinak u folijarnoj gnojidbi na vapnenim (karbonatnim tlima)
    • Gnojivo za primjenu u intenzivnom uzgoju drvenastih kultura
    SASTAV:
    • Bor (B) 1,5%
    • Molibden (Mo) 3,0%
    • pH (otopina 1%) 6,7
    • Specifična masa gnojiva 1,25 kg/l
    DOZA PRIMJENE:
    • 2,0 lit/ha (200 ml/100 lit. vode), folijarno
    Doziranje gnojiva potrebno je prilagoditi vrsti i potrebama poljoprivredne kulture i agroekološkim uvjetima uzgoja. Pakiranje: 1 lit
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Traka (strip) za lako skidanje voštanih kapica, koja se zaljepi na grlić boce prije nanošenja voska za izradu voštane kapice. Trakica se odreže tako da se pusti oko 1 cm jezičak radi lakšeg otvaranja voštane kapice, a lijepi se na bocu prije samog urona grla boce u vosak. Boja: bijela Materijal: plastificirani papir Dimenzija: 150 x 7mm
    Dodaj u košaricu Detalji
  • CIJENA NA UPIT Tel. 052/ 449-173 e-mail: info@vinoartis.hr   BATERIJSKE ŠKARE KOMPLET FELCO 822+ Baterijske škare Felco 822+ (maksimalna debljina reza 45 mm, težina škara 980g). Škare imaju mogućnost regulacije otvaranja noža uvijek maksimalno otvorene ili mogućnost otvarnja 50, 60 ili 70%.
    • SNAGA: bez napora režu grane 45 mm promjera
    • BRZINA: otvoreni i poluotvoreni režim rada omogućuje značajnu uštedu vremena rezanja
    • ERGONOMIJA: savršeni oblik tijela škara i okidača osiguravaju optimalno i lagano rukovanje
    • POUZDANOST: tradicionalna Švicarska kvaliteta izrade, odabir najkvalitetnijih materijala.
    • REGULACIJA OTVARANJA NOŽA, mogućnost otvora 50,60,70%
    • AUTOMATSKO NAMJEŠTANJE OŠTRICE ŠKARA
    • SAMOPODMAZIVANJE ŠKARA PRILIKOM RADA PREKO CENTRALNOG VIJKA
    • UPRAVLJANJE ŠKARAMA, pomoću aplikacije na mobitelu
    • MOGUĆNOST KORIŠTENJA PRODUŽETAKA, dodatna oprema – produžeci 100 i 150 cm
     KOMPLET + SADRŽI Baterijske škare Felco 822+ Baterija 880/194 Li Po (težina 1360 g, prosječno vrijeme rada 8-9 sati, prosječno vrijeme punjenja 90 min). Originalni kofer Punjač baterije Pripadajući kablovi Mazalica za podmazivanje škare, sprej za čišćenje, brus, naramenice sa upravljačkom jedinicom i futrolom za škare. Jamstvo 24 mjeseca. TEHNIČKE KARAKTERISTIKE: • max. debljina rezanja: 45 mm • Li-ion baterija kapaciteta: 8-9 sati/rada • težina samih škara: 980 g • težina baterije: 1360 g • težina kontrolnog kučišta: 545 g DEBLJINA REZANJA DO: 45 mm
    Detalji
  • Cijep: SAUVIGNON Klon: VCR389 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: Enološki potencijal: Pripada vrsti “zelenog” sauvignona, ali složenog i blago začinskog aromatičnog profila koji podsjeća na citruse i lavandu. Daje bogata i strukturirana vina, sa ugodnim okusom elegantnih cvjetnih aroma.
    Detalji
  • Cijep: SAUVIGNON Klon: VCR328 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: 2009 Enološki potencijal: Senzorno je vrlo blizak klonu R3, odnosno pripada vrsti „zelenog“ sauvignona kojeg karakteriziraju naglašene zelene note. Daje vina širokog, uravnoteženog i elegantanog profila, ugodno i tipično vino.
    Detalji
  • Cijep: SAUVIGNON Klon: VCR237 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: 2020 Enološki potencijal: Pripada "francuskoj" tipologiji i njegov senzorni profil karakteriziraju, voćno-zreli i začinski mirisi. Daje ugodna vina, koja se konzumiraju mlada i svježa.
    Detalji
  • Cijep: SAUVIGNON Klon: R3 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: 1969 Enološki potencijal: Daje vrlo aromatična vina s postojanim aromama paprike i zrelog voća, visoke kiselosti i dobre strukture.
    Detalji
  • SICMA TR80 SA KIŠOBRANOM Vučeni tresač, upravljan daljinskim upravljačem za berbu maslina, oraha, badema i općenito visećeg voća. TR80 kombinira inovativni sustav vibracija nove generacije koji je patentirala Sicma s praktičnošću vučenog stroja, spojenog s traktorom preko sustava u 3 točke i pokretanog kardanskom osovinom (s neovisnim hidrauličkim sustavom). TR80 se može koristiti sa ili bez obrnutog kišobrana, pri čemu je potonji opremljen sustavom za brzo spajanje i skidanje. Zahtijeva "otvorene" traktore (na kotačima ili gusjeničare) od najmanje 90 KS. Najnovija generacija daljinskog upravljača, hidrauličko pomagalo za upravljanje, hladnjak hidrauličnog ulja i ventil za podešavanje pritiska stezanja čeljusti upotpunjuju bogatu standardnu opremu tresača. Među dodatnom opremom je hidraulični kočioni sustav na kotačima, koji povećava sigurnost na neravnim terenima. UPUTSTVA: SICMA TR80_EN-Rev0_Interattivo SICMA KIŠOBRAN ZA TR80_EN-Rev0_Interattivo SICMA TR80_EN-Rev0_Interattivo    
    Detalji
  • Cijep: PRIMITIVO Klon: VCR369 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: 2009 Enološki potencijal: Daje vina intenzivne rubin crvene boje s ljubičastim nijansama, srednje kiselosti, začinjena, dobre strukture. U aromatičnom kompleksu prevladavaju zreli voćni, cvjetni i travnati mirisi, uz okus kakao i likviricije (sladić). To je klon za srednje dugo odležavanje i kupažiranje vina.
    Detalji
  • Cijep: PRIMITIVO Klon: VCR368 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: 2009 Enološki potencijal: Daje vina intenzivne boje, voćna, ugodno začinjena, tipična. Polifenolni profil je posebno bogat, sa slatkim taninima koji produžuju retro okus. Klon je pogodan za srednje dugo odležavanje vina.
    Detalji
  • Cijep: PRIMITIVO Klon: VCR367 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: 2009 Enološki potencijal: Daje vina intenzivne boje, izvrsne strukture i mineralnosti; aromatičan profil karakteriziran notama crvenog voća i lagano začinjena.
    Detalji
  • Cijep: Traminer Klon: VCR6 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: 1996 Enološki potencijal: Daje rose vina s nježnim aromama, dobre kiselosti i izvrsne strukture.
    Detalji
  • Cijep: Traminer Klon: R1 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: 1969 Enološki potencijal: Daje rose vina s nježnim aromama, dobre kiselosti i izvrsne strukture.
    Detalji
  • Cijep: Muškat Žuti Klon: VCR102 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: 1997 Enološki potencijal: Daje vina izražene arome i intenzivnog okusa muškata; u malim količinama pogodna su za kupažiranje s aromatičnim vinima, a prosušivanjem bobica izvrsna su za desertna vina.
    Detalji
  • Cijep: Muškat Žuti Klon: VCR100 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: 2002 Enološki potencijal: Daje vina elegantnih, finih aroma i mirisa, koja se mogu proizvoditi kao slatki pjenušac.
    Detalji
  • Cijep: Muškat Žuti Klon: VCR5 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: 1995 Enološki potencijal: Daje dobro strukturirana vina, s intenzivnom i postojanom aromom muškata.
    Detalji
  • Cijep: Muškat Žuti Klon: R1 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: 1969 Enološki potencijal: Daje intenzivno aromatična vina koja se mogu u malim količinama i kupažirati, dajući aromu muškata. Izvrsna su i desertna vina dobivena nakon prosušivanja bobica.
    Detalji
  • Cijep: Muškat Bijeli Klon: VCR315 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: 2010 Enološki potencijal: Daje vino visoke aromatičnosti i primjerene svježine, pogodno za proizvodnju slatkih i intenzivno mirisnih vina, te pjenušavih vina visoke tipičnosti i okusa.
    Detalji
  • Cijep: Muškat Bijeli Klon: VCR221 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: 2009 Enološki potencijal: Daje vina cvjetno-voćnih aroma (tropsko voće) dobre kiselosti. Pogodan je za proizvodnju pjenušca, ali i čvrstoća pokožice grozda omogućuje da se prosušivanjem bobica dobiju i desertna vina.
    Detalji
  • Cijep: Muškat Bijeli Klon: VCR3 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: 1995 Enološki potencijal: Daje vina finog mirisa, posebno pogodna za pjenušac zbog dobre kiselosti, svježine i voćno-cvjetnih aroma.
    Detalji
  • Cijep: Muškat Bijeli Klon: R2 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: 1969 Enološki potencijal: Daje vina intenzivnog mirisa muškata, dobre kiselosti i strukture; pogodno za pjenušavo vino.
    Detalji
  • Cijep: Syrah Klon: VCR246 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: 2015 Enološki potencijal: Daje vina intenzivne rubin crvene boje, dobre strukture, ali s iznimno mekim taninima. Aromatični profil je složen, uz pikantnost dodatno dolaze do izražaja i ugodne note crvenog voća. Za vina srednje dugog odležavanja.
    Detalji
  • Cijep: Syrah Klon: ISV-R1 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: 2003 Enološki potencijal: Daje vina dobre boje i tijela, začinjena sa izraženom tipičnosti sorte (australski Syrah).
    Detalji
  • Cijep: Cabernet Sauvignon Klon: VCR500 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: 2014 Enološki potencijal: Daje vinima izvrsne nijanse i intenzitet boje, strukturirana i uravnotežena tijela. Aromatični profil je širok, ali prevladavaju voćne i cvjetne note (ljubičica). Travnati karakter je očit i ugodan. Pogodno za i produženo odležavanje.
    Detalji
  • Cijep: Cabernet Sauvignon Klon: VCR489 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: 2014 Enološki potencijal: Daje vinima diskretnu rubin crvenu boju, dobru tipičnost sorte i izvrsnu pikantnost i strukturu tijela. Aromatični profil je širok, ali prevladavaju voćne arome praćene notama ljubičice i začina. Preporučeno za konzumiranje kao svježe, mlado vino.
    Detalji
  • Cijep: Cabernet Sauvignon Klon: VCR19 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: 2003 Enološki potencijal: Daje vina za duga odležavanja s visoko izraženim taninima i izvrsnom strukturom. Odležavanje u bačvi daje mekoću taninima, zaokruženost tijela i kompleksnost samog vina. Izvrsne kupaže su s klonovima R5 i/ili VCR8.
    Detalji
  • Cijep: Cabernet Sauvignon Klon: VCR13 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: 2013 Enološki potencijal: Daje strukturirana, slatka vina, karakterizirana intenzivnim voćnim, cvjetnim (ljubičastim) i začinskim mirisima. Travnate note daje ovom klonu izrazitu tipičnost sorte. Pogodno za duže odležavanje.
    Detalji
  • Cijep: Cabernet Sauvignon Klon: VCR11 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: 2003 Enološki potencijal: Daje vina intenzivnih voćnih i cvjetnih mirisa koja se konzumiraju mlada ili srednje dugo odležana. Izvrstana kupaža je sa klonom R5 koji omekšava tanine.
    Detalji
  • Cijep: Cabernet Sauvignon Klon: VCR8 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: 2003 Enološki potencijal: Daje vinima izvrsnu strukturu i intenzitet boje koje karakteriziraju intenzivne naznake začina, balzama, kože i cvjetnih nota. Za srednje dugo odležavanje.
    Detalji
  • Cijep: Cabernet Sauvignon Klon: VCR7 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: 2013 Enološki potencijal: Daje strukturirana, slatka vina, karakterizirana intenzivnim voćnim, cvjetnim (ljubičastim) i začinskim mirisima. Travnate note daje ovom klonu izrazitu tipičnost sorte. Pogodno za duže odležavanje.
    Detalji
  • Cijep: Cabernet Sauvignon Klon: R5 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: 1969 Enološki potencijal: Daje vinima izvrsnI intenzitet boje, strukturirana i mekana tijela, pogodna za srednje dugo odležavanje i odlično se kupažira sa merlotom i/ili drugim vinima.
    Detalji
  • Cijep: Cabernet Franc Klon: VCR2 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: 2014 Enološki potencijal: Daje vinima ton i intenzitet boje, dobre strukture i izvrsne kiselosti, koje karakterizira voćne (crveno voće) i cvjetne (ljubičasti) arome sa ugodnim začinskim notama. Pogodan je za samovinifikaciju ili kupažiranje s bordoškim vinima.
    Detalji
  • Cijep: Cabernet Franc Klon: VCR10 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: 1992 Enološki potencijal: Daje elegantna, strukturirana, meka i uravnotežena vina, bogate boje, karakterizirane notama crvenog voća, cvjetnih i začinskih aroma. Pogodan je za kupažiranja sa bordoškim sortama Merlot, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot, Malbec i Carmenere.
    Detalji
  • Cijep: Merlot Klon: VCR494 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: 2007 Enološki potencijal: Daje vina izvrsne strukture, bogate antocijanima, začinsko-voćnih aroma i vina su za duga odležavanja. Vrlo je zanimljiva kupaža sa klonovima VCR101, R3 i VCR489.
    Detalji
  • Cijep: Merlot Klon: VCR490 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: 2007 Enološki potencijal: Daje vina dobre strukture, intenzivne boje, začinjena, za srednje dugo odležavanje vina. Kupaža sa klonom R3 i VCR101 daje izvrsne rezultate.
    Detalji
  • Cijep: Merlot Klon: VCR489 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: 2007 Enološki potencijal: Daje tipična sortna vina, izvrsne strukture; prevladavaju aromatične karakteristike crvenog voća. Izvrsno se kupažira sa VCR101 i R3 za dugo odležavanje vina.
    Detalji
  • Cijep: Merlot Klon: VCR488 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: 2007 Enološki potencijal: Daje voćna vina, umjerene boje, izvrsne strukture i pogodna su za srednje duga odležavanje. Preporuka kupažiranja  VCR1 i/ili R12 daju posebno interesantna vina.
    Detalji
  • Cijep: Merlot Klon: VCR103 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: 2009 Enološki potencijal: Daje dobro strukturirana vina nježnih voćno-cvjetnih aroma, blago začinjena, s fenolnim, okruglim i skladnim tijelom.
    Detalji
  • Cijep: Merlot Klon: VCR101 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: 2002 Enološki potencijal: Daje vina izvrsnog intenziteta boje i strukture; pogodan je za dugo odležavanje.
    Detalji
  • Cijep: Merlot Klon: VCR36 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: 2014 Enološki potencijal: Daje vina izvrsnog intenziteta boje i jakih tonova, strukturiranog tijela, dobre pikantnosti, širokog aromatičnog profila u rasponu od voćnih, preko cvjetnih, začinskih i s ugodnom travnatom notom. Pogodno za srednje duga odležavanja.
    Detalji
  • Cijep: Merlot Klon: VCR28 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: 2013 Enološki potencijal: Daje vinima dobar ton i intenzitet boje, pikantna okusa, niže strukture, vrlo tipična, s naglašenim notama zrelog voća i ljubičice popraćene začinskim notama. Pogodno za dugo odležavanje.
    Detalji
  • Cijep: Merlot Klon: VCR27 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: 2013 Enološki potencijal: Daje vina dobrog tona i intenziteta boje, slana i punog tijela. Aromatična slika je široka s voćnim, začinskim i fenolnim notama, te dobre kiselosti. Pogodno za srednje dugo odležavanje.
    Detalji
  • Cijep: Merlot Klon: VCR13 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: 2003 Enološki potencijal: Daje vina s većim intenzitetom boje od VCR1. Pogodno za srednje dugo odležavanje.
    Detalji
  • Cijep: Merlot Klon: VCR1 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: 2000 Enološki potencijal: Daje vina internacionalnog okusa, bez travnatog okusa, voćna i intenzivne boje.
    Detalji
  • Cijep: Merlot Klon: R18 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: 1969 Enološki potencijal: Daje gotova fina i alkoholna vina, ali ako se ne pretjera sa prinosima, mogu se dobiti izvrsna vina za odležavanje, punog tijela, dobre tipičnosti.
    Detalji
  • Cijep: Merlot Klon: R12 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: 1969 Enološki potencijal: Daje fina vina, laganog travnatog okusa, vrlo voćna, umjereno strukturirana, za konzumaciju kao svježa ili srednje odležana vina.
    Detalji
  • Cijep: Merlot Klon: R3 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: 1969 Enološki potencijal: Daje posebno fina vina, alkoholna, punog tijela, bogate boje, srednje kiselosti, strukturirana i diskretnog i elegantnog diskretnog travnatog okusa koji nestaje u toplim klimatskim područjima. Pogodno za dugo odležavanje.
    Detalji
  • Cijep: Chardonnay Klon: VCR484 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: 2014 Enološki potencijal: Daje posebno mirisna vina, izvrsne strukture i kiselosti, složenog aromatičnog profila. Pogodan je i kao pjenušava baza i za proizvodnju gotovih vina.
    Detalji
  • Cijep: Chardonnay Klon: VCR11 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: 2003 Enološki potencijal: Daje vina izvrsne strukture, kiselosti i aromatičnog kompleksa; zanimljivo za pjenušavu podlogu u blendiranju sa klonom VCR10. Karakteriziraju ga začinske i cvjetne citrusne note.
    Detalji
  • Cijep: Chardonnay Klon: VCR10 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: 1995 Enološki potencijal: Daje vina visoke kiselosti i izvrsne strukture. To je zanimljiv klon za bazu pjenušavih vina. Aromatični profil označava intenzivne i postojane cvjetne arome.
    Detalji
Go to Top