• Unutarnji promijer: 20 mm
    • Vanjski promijer:
    • Cijena po metru.

    FleksibilnO PVC crijevo sa spiralnom armaturom anti-shockPogodno za protok tekućina u prehranbenoj industriji koja ne sadrže masti i sa maksimalnim sadržajem alkohola od 28%.Glatka unutarnja površina. Izvrsna otpornost na tlačnoj i usisnoj strani.Upotreba u prehrambenoj industriji i vinarskoj industriji.

    • Radna temperatura: -15 ° C / + 60 ° C
    • Boja: transparentna sa crvenom spiralnom armaturom
    • Ne-toksičnost: pogodan za kontakt s prehrambenim proizvodima za tekućine tipa A-B-C u skladu sa 90/128 EEC.
    Dodaj u košaricu Detalji
    • Unutarnji promijer: 20 mm
    • Vanjski promijer:
    • Cijena po metru.

    FleksibilnO PVC crijevo sa spiralnom armaturom anti-shockPogodno za protok tekućina u prehranbenoj industriji koja ne sadrže masti i sa maksimalnim sadržajem alkohola od 28%.Glatka unutarnja površina. Izvrsna otpornost na tlačnoj i usisnoj strani.Upotreba u prehrambenoj industriji i vinarskoj industriji.

    • Radna temperatura: -15 ° C / + 60 ° C
    • Boja: transparentna sa crvenom spiralnom armaturom
    • Ne-toksičnost: pogodan za kontakt s prehrambenim proizvodima za tekućine tipa A-B-C u skladu sa 90/128 EEC.
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Rasprodano
    • Unutarnji promijer: 40 mm
    • Vanjski promijer: 49 mm
    • Cijena po metru.

    FleksibilnO PVC crijevo sa spiralnom armaturom anti-shockPogodno za protok tekućina u prehranbenoj industriji koja ne sadrže masti i sa maksimalnim sadržajem alkohola od 28%.Glatka unutarnja površina. Izvrsna otpornost na tlačnoj i usisnoj strani.Upotreba u prehrambenoj industriji i vinarskoj industriji.

    • Radna temperatura: -15 ° C / + 60 ° C
    • Boja: transparentna sa crvenom spiralnom armaturom
    • Ne-toksičnost: pogodan za kontakt s prehrambenim proizvodima za tekućine tipa A-B-C u skladu sa 90/128 EEC.
    Detalji
  • FleksibilnO PVC crijevo sa spiralnom armaturom anti-shock. Pogodno za protok tekućina u prehranbenoj industriji koja ne sadrže masti i sa maksimalnim sadržajem alkohola od 28%.Glatka unutarnja površina. Izvrsna otpornost na tlačnoj i usisnoj strani.Upotreba u prehrambenoj industriji i vinarskoj industriji.

    • Radna temperatura: -15 ° C / + 60 ° C
    • Unutarnji promijer: 50 mm
    • Vanjski promijer: 59,6 mm
    • Cijena po metru.
    • Boja: transparentna sa crvenom spiralnom armaturom
    • Ne-toksičnost: pogodan za kontakt s prehrambenim proizvodima za tekućine tipa A-B-C u skladu sa 90/128 EEC.
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Ne-toksičnost: pogodan za kontakt s prehrambenim proizvodima za tekućine tipa A-B-C u skladu sa 90/128 EEC.FleksibilnO PVC crijevo sa spiralnom armaturom anti-shock Pogodno za protok tekućina u prehranbenoj industriji koja ne sadrže masti i sa maksimalnim sadržajem alkohola od 28%.Glatka unutarnja površina. Izvrsna otpornost na tlačnoj i usisnoj strani.

    • Unutarnji promijer: 60 mm
    • Vanjski promijer: 70,6 mm
    • Cijena po metru.
    • Upotreba u prehrambenoj industriji i vinarskoj industriji.
    • Radna temperatura: -15 ° C / + 60 ° C
    • Boja: transparentna sa crvenom spiralnom armaturom
     
    Dodaj u košaricu Detalji
    • Unutarnji promijer: 80 mm
    • Vanjski promijer: 94 mm
    • Cijena po metru.
    • FleksibilnO PVC crijevo sa spiralnom armaturom anti-shock
    • Pogodno za protok tekućina u prehranbenoj industriji koja ne sadrže masti i sa maksimalnim sadržajem alkohola od 28%.
    • Glatka unutarnja površina. Izvrsna otpornost na tlačnoj i usisnoj strani.
    • Upotreba u prehrambenoj industriji i vinarskoj industriji.
    • Radna temperatura: -15 ° C / + 60 ° C
    • Boja: transparentna sa crvenom spiralnom armaturom Ne-toksičnost: pogodan za kontakt s prehrambenim proizvodima za tekućine tipa A-B-C u skladu sa 90/128 EEC.
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Crijevo rebrasto PVC

    2.70 12.15 
    • Unutarnji promijer: 20 mm do 60 mm
    • Vanjski promijer:
    • Cijena po metru.

    FleksibilnO PVC crijevo sa spiralnom armaturom anti-shock pogodno za protok tekućina. Glatka unutarnja površina. Izvrsna otpornost na tlačnoj i usisnoj strani.

    • Radna temperatura: -15 ° C / + 60 ° C
    • Boja: transparentna sa bijelom spiralnom armaturom
    Odaberi opcije Detalji
  • V ACTIV Hrana za kvasce Sastav
    • amonij-sulfat 55%
    • dvobazni amonij-fosfat 33%
    • filtracijsko sredstvo 11,8%,
    • tiamina 0,2%.
    Karakteristike Kompleksna formulacija koja sadrži dušik u obliku koji se lako asimilira (amonijski), fosfate i vitamin B1 (tiamin). Odnos između pojedinih komponenata je približno izračunat za postizanje optimalnih efekata na razvoj kvasaca. Tiamin prisutan u V ACTIV-u, kao faktor od primarnog značaja za rast i fermentacioni metabolizam kvasca, stvara odlične uvijete za razvoj blastomicetne flore, inducirajući kvasac na stvaranje ograničenih količina acetalaldehida i ketokiselina, zbog čega se u vinu održava veća frakcija aktivnog molekularnog sumpordioksida. Primjena V ACTIV je namjenjen primjeni kod mošta u fermentaciji gdje stvara uvijete povoljne za razvoj i razmnožavanje kvasaca, zahvaljujući tomu izbjegavaju se problematične fermentacije kakve mogu prouzrokovati nedostatke u sastavu i ugroziti kvalitet proizvoda. Amonijski dušik, koji predstavlja izvor dušika koji kvasac najlakše asimilira, tiamin i fosfati omogućuju korigiranje eventualnog nedostatka hranljivih materija u moštu koji može biti rezultat utjecaja faktora sredine (zemljišta), primjenjenih tehnoloških postupaka (isuviše intenzivno bistrenje) ili karakteristika sorte. V ACTIV se stoga posebno preporučuje za procese fermentacije mošta bistrenog primjenom postupaka bistrenja ili filtracije na kontroliranim temperaturama. Primjena V ACTIV-a se također preporučuje u slučaju naknadne fermentacije (refermentacije) i zastoja fermentacije. Ustvari u takvim slučajevima razvoj kvasaca sprečavaju nepovoljni faktori, kao što su alkohol, sumpordioksid, nedostatak hranjivih tvari, prisustvo toksičnih tvari. Upotreba Pri upotrebi V ACTIV-a treba se pridržavati važećih zakonskih propisa. Otopiti V ACTIV u maloj količini vode,a zatim ga dodati proizvodu koji treba da fermentira. Doziranje Od 10 do 30 g/hl za mošt; od 10 do 20 g/hl u slučaju naknadne fermentacije (refermentacije) i zastoja fermentacije. NAPOMENA: Količina od 30 g/hl V ACTIV-a znači dodavanje 60 mg/hl tiamina i 36 g/hl amonijskih soli (sulfata i fosfata). Pakiranje: 50g, 100g, 1kg Čuvanje Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Pažljivo zatvoriti pakiranje nakon otvaranja. Kategorija opasnosti Proizvod je kategoriziran kao bezopasan.
    Odaberi opcije Detalji
  • CX ALBUMINA Bistrilo visoke čistoće u mikrogranulama visoke topljivosti  sa detanizirajučim djelovanjem Sastav Pasteriziran i ohlađen ovoalbumin u granulama. Karakteristike CX ALBUMINA je pasteriziran i hlađen proizvod dobiven isključivo od albumina iz svježih kokošjih jaja. CX ALBUMINA je prirodnog porijekla bez dodanih aditiva. Djeluje tako da na bilo koji naćin proteinski ne osiromašio proizvod, što jamči kvalitetu proizvoda. Prirodnost i kvaliteta proizvoda CX ALBUMINA čini ga idealnim za tretiranje vina visoke kvalitete. Ovoalbumin ima jako detanizirajuće djelovanje koje traži velike kolićine fenolnih spojeva. Zbog gore navedenog razloga primjena na bijela vina mora biti ograničen ili strogo kontroliran. Primjena Idealan proizvod jednostavnog rukovanja koje efikasno zamjenjuje tradicionalni Bordoški tretman (5 bjelanjaka jaja za svaki barrique od 225 L). CX ALBUMINA se posebno preporučuje za bistrenje crnih vina, kod finalnih tretmana kod školovanja vina. Vinu se dodaje da omekša taninske note i oksidativne mirise. CX ALBUMINA može se koristiti za smanjivanje taničnosti mladih crnih vina. Upotreba Promiješati CX ALBUMINA u 7 dijela hladne vode; za pojačanje efekta dijelovanja jaja preporuča se dodati u vodu 8g/l natrijevog klorida. Homogeniziranu smijesu dodati u vino i dobro izmiješati. Doziranje Od 5 do 15 g/hL mlada crvrna vina; Od 8 do 20 g/hL crvena vina visoke taničnosti; Od 1 do 5 g/hL za bijela i roze vina sa prijašnjom laboratoriskom analizom Napomena: u jednom jajetu nalazi se 30÷35 g tekućeg albumina Tekući albumin ima koncentraciju u odnosu na prah 1:9. Pakiranje: 500g Čuvanje: na suhom i hladnom mjestu  
    Dodaj u košaricu Detalji
  • CX ALLERGEN STOP BLANC Polikomponetno bistrilo sa visokom snagom stabilizacije - ALLERGEN FREE Kompleksno bistrilo sa jakim stabilizirajućim djelovanjem Sastav Bentonit aktivirani (E 558) 61% P.V.P.P. 26 % Biljne proteine 10% Kalijev bikarbonat(E 501) 3%. Karakteristike CX ALLERGEN STOP BLANC je kompleksno bistrilo sa jakim stabilizirajućim djelovanjem u odnosu na fenolne spojeve i dijelom na bjelančevine. Visok sadržaj polivinilpolipirolidona osigurava visoku absorpciju fenolnih spojeva taničnog karaktera. Dijeluje u sinergiji sa mikroniziranim kazeinom koji poboljšava djelovanje uslljed bolje disperzije proizvoda. Bentonit koji se koristi u CX ALLERGEN STOP BLANC-u karakteriziran je visokom snagom disperzije. Namjena Zbog svog specifičnog djelovanja CX ALLERGEN STOP BLANC preporučuje se za vina visoke kvalitete za sprečavanje oksidacije fenolnih spojeva. Posebno pogodan za poboljšanje karakteristika oksidiranih bijelih i rose vina, za smanjenje taničnosti crnih vina, za smanjenje oksidativnih nota, za poboljšanje tona boje čuvenih crnih vina; korisiti se i za mošt i ocat. Upotreba Otopiti u vodi CX ALLERGEN STOP BLANC u omjeru 1:10 i više , ostaviti par sati, dodati masi, dobro homogenizirati Doziranje Od 50 do 100 g/hl za mošt i ocat; od 10 do 80 g/hl za bijela vina; od 10 do 60 g/hl za crna vina; od 80 do 120 g/hl za nestabilna i oksidirana vina. Pakiranja: 500 g Čuvanje Čuvati na suhom i tamnom mjestu, dobro zatvoriti pakiranje.
    Odaberi opcije Detalji
  • Rasprodano
    CX ALLERGEN STOP ROUGE ALLERGEN FREE Sastav Bentonit aktivirani (E 558) 65% P.V.P.P. 5 % Biljne proteine 20% Upotreba: Zbog njegovog specifičnog  djelovanja preporučuje se kod bistrenja crvenih vina, a posebno kod afinacije radi smanjenja taničnosti i strukturalne harmoničnosti crvenih vina. Koncipiran da bude alergijski siguran. Način upotrebe: Otopiti u 1/10 vode i pustiti par sati da nabubri te dobro promiješati i dodati proizvodu. Doziranje: Od 30 do 80 g/hl za crvena vina Pakiranja: 1 kg Čuvanje Čuvati na suhom i tamnom mjestu, dobro zatvoriti pakiranje.
    Detalji
    • CX ANTIBRET je bistrilo koji ima učinak smanjenja populacije neželjenih mikroorganizama (Brettanomyces) te, ima visoku snagu na stabiliziranje fenolnih tvari.
    • Doza primijene: 5 – 10 g/hl
    • Pakiranje: 500g
    Dodaj u košaricu Detalji
  • CX CASEINATO DI POTASSIO Kalijev-kazeinat visoke čistoće Sastav Kalijevkazeinat izuzetno visoke čistoće. Karakteristike CX CASEINATO DI POTASSIO je kalijevkazeinat izuzetno visoke čistoće. Poseban postupak sušenja u sprej sušarama osigurava odličnu topivost proizvoda, bez stvaranja grudica i pjene.Zahvaljujući čistoći sirovina od kojih se proizvodi. I nema bilo kakvog ispuštanja stranih mirisa i okusa u vino. Primjena CX CASEINATO DI POTASSIO, zahvaljujući svojim preventivnim i kurativnim efektima, predstavlja idealan proizvod za zaštitu vina od oksidacije. Upotreba CX CASEINATO DI POTASSIO pruža sljedeće prednosti: • Eliminiranje do 50% trovalentnog željeza, pa shodno tome zaštitu od oksidacije i loma vina- mane vina uslovljene biološkim uzrocima (oksidativnih enzima) i kemijskim uzrocima (višak spojeva željeza i fosfata) zbog čega dolazi do promjena boje vina i zamućivanja (crni lom; plavi lom; sivi lom). • Eliminiranje djela bakra; • Smanjenje sadržaja polifenolnih spojeva (katehina, proantocianidola) odgovornih za oksidaciju i kasnije opadanje boje • Opće poboljšanje organoleptičkih karakteristika; • Opće poboljšanje mirisa vina, što ovaj proizvod čini veoma prikladnim za upotrebu u pripremi osnove za šampanjizaciju. CX CASEINATO DI POTASSIO upotrebljen kod oksidiranih vina omogućuje značajno ublažavanje promjena prouzorokavanih oksidacijom i djelimično obnavljaje aromatskih karakteristika vina. Osim toga upotreba ovog sredstva u kombinaciji sa bentonitom tijekom fermentacije omogućuje dobivanje vina finijih organoleptičkih svojstava. Pošto do flokulacije dolazi isključivo pod utjecajem kiselosti, pri upotrebi CLARITO SPRAY dry-a nema opasnosti od pretjeranog vezivanja. Konačno, treba imati na umu da kalijevkazeinat ima stanovito obezbojavajuće djelovanje kod crnih vina. Pri upotrebi CX CASEINATO DI POTASSIO-a treba se pridržavati važećih zakonskih propisa. Upotreba Otopiti CX CASEINATO DI POTASSIO u približno 10-15 dijelova vode uz neprekidno miješanje; ostaviti da odstoji uz povremeno miješanje. Ovako pripremljenu masu dodati proizvodu koji se tretira na način da se osigura trenutno homogeniziranje u ukupnoj masi. Doziranje Od 20 do 100 g / hl za širu primijenu; od 10 do 70 g / hl za bijela vina; od 10 do 40 g / hl za crna vina. Čuvanje Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Pažljivo zatvoriti pakiranje nakon otvaranja.
    Odaberi opcije Detalji
  • CX COLD GEL Prehrambena želatina sa velikim površinskim električnim nabojem Sastav Želatina životinjskog porijekla izuzetno visoke čistoće. Karakteristike CX COLD GEL je granulat slamnatožute boje bez mirisa i okusa koji rastopljen u toploj vodi daje blago opalescentnu otopinu. CX COLD GEL se odlikuje velikim površinskim električnim nabojem i malom sposobnošću taloženja tanina. Ova želatina je pogodna za tretiranje vina sa malim sadržajem tanina, kod kojih je glavni cilj povećanje bistroće i filtrabilnosti. Osim toga CX COLD GEL omogućuje smanjenje opasnosti od sirkolaže. Primjena CX COLD GEL pogodan je za bistrenje mošta, vina, octa i voćnih sokova kada se želi postići dobra bistroća uz neznatno uklanjanje tanina. CX COLD GEL poželjno je koristiti u kombinaciji sa bentonitom ili silicij-dioksid sol-om; podrazumijeva se da veliki površinski naboj omogućuje smanjenje kolicine želatina koji se koristi za bistrenje u kombinaciji sa silicij-dioksid. Pri upotrebi CX HOT GEL treba se pridržavati važećih zakonskih propisa. Upotreba Rastopiti CX COLD GEL u najmanje 10 djelova tople vode (40-50°C) dok se ne dobije ujednačena otopina, a zatim razblažiti hladnom vodom. Ovako pripremljena otopina se nemože čuvati, već se mora upotrjebiti u toku istog dana; veća stabilnost otopine može se osigurati dodavanjem limunske kiseline (1%) i kalijevog metabisulfita (1000 ppm). Doziranje Od 3 do 15 g/hl za mošt i bijela vina; od 5 do 30 g/hl za mošt, crna vina, ocat i voćne sokove. Da bi se izbegli problemi u vezi sa sirkolažom preporučuje se prethodno vršenje laboratorijskih proba sa različitim dozama CX COLD GEL. Pakiranje: 500g Čuvanje Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Pažljivo zatvoriti pakiranje nakon otvaranja.
    Dodaj u košaricu Detalji
  • CX HOT GEL Prehrambena želatina sa malim površinskim električnim nabojem Karakteristike CX HOT GEL je granulat slamnatožute boje, bez mirisa i okusa koji rastopljen u toploj vodi daje blago opalescentnu otopinu. CX HOT GEL se odlikuje malim površinskim električnim nabojem i velikom sposobnošću taloženja tanina, te je stoga pogodan za tretiranje vina sa visokim sadržajem tanina. Primjena CX HOT GEL se preporučuje za bistrenje mošta, vina, octa i voćnih sokova. CX HOT GEL je poželjno koristiti u kombinaciji sa bentonitom. Pri primjeni CX HOT GEL treba se pridržavati važećih zakonskih propisa. Upotreba Rastopiti CX HOT GEL u hladnoj vodi u odnosu 1:10 ili većem, uz lagano i neprestano mješanje. Ovako pripremljena otopina se ne može čuvati, već se mora upotrebi u toku istog dana; veća stabilnosti se može osigurati dodavanjem limunske kiseline (1%) i kalijmetabisulfita (1000 ppm). Doziranje Od 3 do 15 g/hl za mošt i bijela vina; od 5 do 30 g/hl za mošt, crna vina, ocat i voćne sokove. Da bi se izbijegli problemi u vezi sa sirkolažom preporučuje se prethodno vršenje laboratorijskih proba sa različitim dozama CX HOT GEL. Pakiranje: 1 kg Čuvanje Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Pažljivo zatvoriti pakiranje nakon otvaranja.
    Dodaj u košaricu Detalji
  • CX JABUČNA KISELINA

    5.30 8.50 
    JABUČNA KISELINA Čista jabučna kiselina za prehrambenu industriju. UPOTREBA: Jabučna kiselina L je najrasprostanjenija kiselina u biljnom svijetu, zajedno sa vinskom i mliječnom kiselinom dozvoljena je kao sredstvo za dokiseljavanje u vinifikaciji prema zakonu na snazi. Za upotrebu u enološke svrhe. SASTAV:  E296 u prahu DOZIRANJE:
    • Do 150 g/h za mošt
    • Do 250 g/hl za vino
    (Pridržavati se zakonskih ograničenja na snazi) NAČIN UPOTREBE: Jabučna kiselinu L lako je topiva, i može se dodati direktno u vino bez potrebe toplenja u vodi.
    Odaberi opcije Detalji
  • CX LIMUNSKA KISELINA (CHN)- 1kg

    2.00 5.00 
    Odaberi opcije Detalji
  • CX LIMUNSKA KISELINA (EU)

    3.50 6.00 
    Odaberi opcije Detalji
  • CX METAVINSKA KISELINA

    2.70 18.80 
    • Čista metavinska kiselina za prehrambenu industriju.
    Odaberi opcije Detalji
  • CX PVPP P.V.P.P. (Polivinilpolipirolidon) visoke čistoće Karakteristike Selekcioniran od strane Enologice Vason P.V.P.P. visoke čistoće sa svojstvom upijanja fenolnih spojeva, posebno onih fenola taninskog i oksidativnog karaktera. Karakterizira ga posebna kemijska inertnost što ga čini idealnim za tretiranje vina, mošteva i voćnih sokova. Kod tretiranja bijelih vina P.V.P.P. uzrokuje lagan gubitak žute boje, koja potjeće od oksidiranih polimera fenolnih spojeva. Kod tretiranja crnih vina P.V.P.P. uzrokuje lagan gubitak boje, koje minorno u usporedbi sa drugim preoteinskim bistrilima. Namjena Zbog njegovog specifičnog djelovanja P.V.P.P. se preporučuje za tretiranje visokokvalitetnih vina, kurativno i preventivno. Posebnu primjenu nalazi kod bistrena i u filtracijama u svrhu poboljšanja karakteristia kod oksidiranih bijelih vina, za uklanjanje žutih tonova i kod mladih crnih vina za smanjivanje taničnosti. P.V.P.P.se koristi i za tretiranje voćnih sokova. Upotreba Otopiti P.V.P.P. u manjoj količini vode, naposlijetku dodati proizvodu pritom dobro homogenizirati; djelovanje je trenutačno, može se odmah početi sa drugim procesima npr. Filtracija ili taloženje u kombinaciji sa drugim bistrilima. Doze Od 2 do 15 g/hL za bijela vina; od 10 do 40 g/hL za crna I bijela oksidirana vina Veće doze se koriste za jako oksidirana vina. Pakiranja: 500g Čuvanje Čuvati na suhom i tamnom mjestu, poslije upotrebe dobro zatvoriti.
    Dodaj u košaricu Detalji
  • CX PVPP FAST CX PVPP FAST (Polivinilpolipirolidon) visoke čistoće u peletima. Ne stvara prašinu pri mješanju i zbog svoje kompaktnosti ima još veči antioksidativni učinak. Karakteristike Selekcioniran od strane Enologice Vason P.V.P.P. visoke čistoće sa svojstvom upijanja fenolnih spojeva, posebno onih fenola taninskog i oksidativnog karaktera. Karakterizira ga posebna kemijska inertnost što ga čini idealnim za tretiranje vina, mošteva i voćnih sokova. Kod tretiranja bijelih vina P.V.P.P. uzrokuje lagan gubitak žute boje, koja potjeće od oksidiranih polimera fenolnih spojeva. Kod tretiranja crnih vina P.V.P.P. uzrokuje lagan gubitak boje, koje minorno u usporedbi sa drugim preoteinskim bistrilima. Namjena Zbog njegovog specifičnog djelovanja P.V.P.P. se preporučuje za tretiranje visokokvalitetnih vina, kurativno i preventivno. Posebnu primjenu nalazi kod bistrena i u filtracijama u svrhu poboljšanja karakteristia kod oksidiranih bijelih vina, za uklanjanje žutih tonova i kod mladih crnih vina za smanjivanje taničnosti. P.V.P.P.se koristi i za tretiranje voćnih sokova. Upotreba Otopiti P.V.P.P. u manjoj količini vode, naposlijetku dodati proizvodu pritom dobro homogenizirati; djelovanje je trenutačno, može se odmah početi sa drugim procesima npr. Filtracija ili taloženje u kombinaciji sa drugim bistrilima. Doze Od 2 do 15 g/hL za bijela vina; od 10 do 40 g/hL za crna I bijela oksidirana vina Veče doze se koriste za jako oksidirana vina. Pakiranja: 100g | 500 g  Čuvanje Čuvati na suhom i tamnim mjestu, poslije upotrebe dobro zatvoriti.
    Odaberi opcije Detalji
  • CX VINSKA KISELINA

    5.00 14.90 
    • Vinska kiselina za prehrambenu industriju.
    Odaberi opcije Detalji
  • DELFAN PLUS je posebno formulirano gnojivo – biostimulator. Osnovna karakteristika biostimulatora Delfan Plus je izrazito visoka količina slobodnih amino-kiselina (24%), te je stoga jedno od najučinkovitijih biostimulatora na tržištu. Uspiješno se koristi za veliki broj poljoprivrednih kultura. Može se primjenjivati folijarno te kroz sustave fertirigacije. Kompatibilan je sa većinom zaštitnih sredstava za zaštitu poljoprivrednih kultura. Primjenuje se kroz cijeli ciklus uzgoja kulture, a posebno se preporuča za preventivno i kurativno djelovanje pri različitim stresnim uvjetima (mraz, niska temperatura, tuča, bolesti i sl.). Prednosti biostimulatora Delfan Plus:
    • Dokazano povećanje prinosa i kvalitete plodova
    • Povećana količina šećera u plodu – kod šećerne repe i vinove loze
    • Maksimalna količina slobodnih aminokiselina 24% - proizvod bez premca na tržištu
    • Brzo dijelovanje u stresnim uvjetima - mraz, niske temperature, suša, tuča, bolesti
    • Izbalansirani odnosi aminokiselina – cijeloviti aminogram (povoljan odnos svih aminokiselina u proizvodu)
    • Višestruke mogućnosti primjene - folijarno i putem tla (fertirigacija)
    • Gnojivo je u tekućem obliku
    DOZA PRIMJENE KOD FOLIJARNE PRIMJENE:
    • Drvenaste kulture (vinova loza, voćke, maslina)……. 1-1.5 lit./ha
    • Povrće (lisnato; salata, endivija i sl.)……………………. 2-3 lit./ha
    • Povrće (plodovito; paprika, rajčica i dr.)……………… 1-2 lit./ha
    • Industrijske kulture (repa, žitarice i dr.)………………. 3-4 lit./ha
    • Jagoda…………………………………………………………… 1-2 lit./ha
    • Ostale poljoprivredne kulture …………………………… 1-2 lit./ha
    DOZA PRIMJENE PUTEM SUSTAVA FERTIRIGACIJE:
    • Povrće, jagode ……… 5-10 lit./ha (u intervalima od 14 dana)
    DELFAN PLUS je posebno formulirano gnojivo – biostimulator. Gnojivo sadrži makismalnu količinu aminokiselina (24%), te je bez premca na tržištu. Sadrži sve važne aminokiseline (glicin, prolin, arginin i ostale važne aminokiseline). Izrazitog je brzog i snažnog učinka, te je stoga prvi odgovor na sve stresne uvjete u poljoprivrednoj proizvodnji (mraz, tuča, suša, bolesti). Osim na rast, ima izuzetan učinak i na visinu prinosa te na kvalitetu proizvoda, naročito u sintezi šečera (vinova loza, šećerna repa). Isto tako, povoljno utječe na kalibraciju i ujednačenost veličine plovova, naročito kod intenzivnog uzgoja jabuka. Posebno dobre rezultate pokazuje u folijarnoj gnojidbi maslina u sušnim uvjetima. SASTAV GNOJIVA:
    • 24% ukupne slobodne aminokiseline
    • 23% organskog ugljika (C)
    • 9% ukupni dušik (N)
    Pakiranje od 1 lit i 5 lit.
    Odaberi opcije Detalji
  • Detalji
  • Variator broj okretaja elevatora. Širina trake 300 mm. Dužina trake 3000 mm. Visina trake 1330 - 1990 mm. Elevator koncipiran za brzo i efikasno pranje svih njegovih dijelova. Cijevni sakupljač ocijeđene mase sa priključkom garola 50 mm. Transportna traka od PVC plastike za upotrebu u prehrambenoj industriji. Prihvatni sakupljač grožđa 1000x520mm, min. visine od poda 680mm i max. visine od poda 900mm. Nosač elevatora na kotačima sa kočnicom. Motor 400V 50Hz. Proizvedena od inoxa AISI 304. Važno: provijeriti dostupnost i/ili rok isporuke
    Detalji
  • Elevator Zambelli EL 40S Variator broj okretaja elevatora. Širina trake 300 mm. Dužina trake 4000 mm. Visina trake 1775 - 2670 mm. Elevator koncipiran za brzo i efikasno pranje svih njegovih dijelova. Cijevni sakupljač ocijeđene mase sa priključkom garola 50 mm. Transportna traka od PVC plastike za upotrebu u prehrambenoj industriji. Prihvatni sakupljač grožđa 1000x520mm, min. visine od poda 680mm i max. visine od poda 900mm. Nosač elevatora na kotačima sa kočnicom. Motor 400V 50Hz. Proizvedena od inoxa AISI 304. Važno: provijeriti dostupnost i/ili rok isporuke Cijena na upit.
    Detalji
  • Preporuka gnojidbe: Vinova loza EPSO TOP; snažan aktivator fotosinteze i rasta bobica grožđa nakon cvatnje Nakon završetka cvatnje počinje faza intenzivnog porasta mladica i bobica, te se posebno preporuča primjena gnojiva EPSO TOP koji sadrži visoku količinu magnezija (Mg) te dijeluje kao jaki aktivator fotosinteze i rasta bobica. Primjena gnojiva EPSO TOP se posebno preporuča u vinogradima gdje je u predhodnoj godini bilo štete od sušenja vrha grozda/peteljkovine, posebno na sortama cijepljene na podlozi SO4 te kod uzgoja vinove loze na karbonatnim (vapnenim) tlima. NAPOMENA: Nedostatak magnezija (Mg) može se javiti i u vinogradima koji su obilnije ishranjeni dušikom (KAN, UREA). Iako su listovi tamo zelene boje, zbog nesotatka magnezija (Mg) često dolazi do sušenja peteljkovine, stoga se preporuča redovita primjena magnezija u gnojidbi vinograda nakon cvatnje. Gnojiva EPSO TOP vrhunski su proizvodi njemačke tvornice K+S KALI GmbH, koja ima dugogodišnju tradiciju proizvodnje magnezijevih gnojiva. Gnojivo EPSO TOP je visokokoncentrirano kristalno gnojivo sa visokom količinom magnezija (Mg) i sumpora (S) i u vinovoj lozi se primjenjuje se u količini od 5-10 kg/ha (kod spriječavanja pojave sušenje peteljkovine i vrha grozda preporuča se min. 2 primjene u razmaku od 15 dana) PREPORUKA FOLIJARNE GNOJDIBE
    • EPSO TOP………… 5-10 kg/ha
    Prednosti primjene gnojiva ESPO TOP u gnojidbi folijarnoj gnojidbi vinove loze:
    • Snažan aktivator fotosinteze i rasta bobica
    • Redovitom primjenom spriječava se pojava sušenja vrhova grozdova i peteljkovine
    • Gnojiva pristupačne cijene
    • Kompatibilnost sa organskim fungicidima i insekticidima, izvrsne topivosti
    • Dostupno u pakiranjima od 5 kg (1 ha)
      Fertirigacija – EPSO TOP (magnezij sulfat) Primjena gnojiva EPSO TOP u fertirigaciji povrća Osim kompleksnih vodotopivih NPK gnojiva (koja su prije spomenuta) za fertirigaciju se mogu koristiti i ostala, jednokomponentna ili jednostavnija gnojiva. Jedno od takvih gnojiva je i EPSO TOP (magnezij-sulfat). Tijekom vegetacije kultura koristi se 1-2x ovisno o potrebama biljaka i stanju magnezija u tlu. Evo nekoliko glavnih tehničkih podataka o gnojivu EPSO TOP:
    • sadržaj magnezija (kao MgO)…………… 16%
    • sadržaj sumpora (kao SO3)……………… 30%
    • oblik……………………………………………. kristali bijele boje
    • topivost………………………………………. vrlo dobra (kao i svi ostali sulfati); 108 g/100 ml vode
    • elektroprovodljivost otopine………….. 0,74 mS/cm pri 18 C, otopina od 1 (0/00)
    • pH 1% otopine………………………………. 6,0
    Povoljna karakteristika je da osim opskrbe biljke magnezijem, vrši i opskrbu biljke sumporom. A sumpor je sastavna komponenta svih hlapivih spojeva (miris), te povoljno utječe na mirisne karakteristike. Uloga magnezija je poticanje rada klorofila i sinteze suhe tvari. Vrlo dobre rezultate pokazao je kod gnojidbe rajčice, krumpira i jagode, te kod gnojidbe jabuka i vinove loze. Zbog utjecaja na snižavanje pH tla (smanjenje zaslanjivanja tla) primjena gnojiva EPSO TOP u fertirigaciji povrća potiče bolje usvajanje svih mikroelemenata iz tla. Prosječna doza primjene je 25 kg/ha (2-4x tretmana tijekom vegetacije). Kod jagode se preporuča i poseban  tretman, na početku promjene boje ploda.
    Odaberi opcije Detalji
  • Etiketirka OMB ET S600 ima mogućnost etiketiranje etiketa i kontraetiketa istog bubnja na cilindričnim bocama. Može centrirati samo kontraetiketu na već etiketiranu bocu. Ima mogućnost ugradnje printera za LOT-ove. Tehnički podaci:
    • snaga:      0,4 kW
    • napon:     220V 50Hz
    • težina:      40 kg
    • dimenzije:  695x500x450 mm
    • kapacitet : 600 boca/h
    • pritisak zraka: max 6 bar
    • visina boca: 200 - 370 mm
    • promjer boca: 60 - 120 mm
    • vanjski nosač koluta etiketa max. 200 mm
    • unutarnji nosač koluta etiketa max. 75 mm
    • visina etiketa na kolutu max. 150 mm
     
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Profesionalna čaša za pjenušac ITALESSE  Kristalna čaša za pjenušce proizvedena je sa pull-steam tehnologijom. Ovom tehnikom čaša dobiva na čvrstoći uz manju debljinu stijenke kojom se povečava osijećaj degustiranja. Idealna je za degustaciji vrhunskih pjenušaca i uživanju u svim njegovim organoleptičkim karakteristikama. Na dnu čaše ugravirano je 7 perlage točaka , od kojih je jedna postavljena centralno, a ostalih 6 smješteno na kružnoj kruni, jednako udaljenoj od središta, omogućava ovoj inovativnoj čaši za pjenušava vina da izuzetno pospješuje perlage. Čaša je posebno dizajnirana za poboljšanje organoleptičkih i aromatskih karakteristika pjenušavih vina dobivenih klasičnom metodom.
    • Volumen: 480 ml
    • Visina: 230 mm
    • Širina: 98 mm
    • Boja: prozirna
    • Materijal: kristalno staklo
    • Pakiranje: 6 čaša (min. narudžba)
    • Navedena cijena je za jedno pakiranje od 6  čaša
    NAPOMENA: za dostavu putem kurirske službe sa oznakom paketa LOMLJIVO! (posebno rukovanje paketom) dodatno se primatelju naplaćauje 87,50 kn po paketu.
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Fermivin 7013   Izražava tipičnost sorte na crvenim vinima i idealan za bazu destilata. Pogodan za vina od voća. Temperatura fermentacije: 14º - 35ºC Tolerancija na alkohol: do 14,5%vol. Doza primijene: 20 - 25g/hl Pakiranje: 100g, 500g  
    Odaberi opcije Detalji
  • Rasprodano
    Fermivin A33  Crvena kompleksna vina sa izraženom strukturom (Teran,Cabernet Sauvignon) Aromatska ravnoteža voćnih aroma, čokolade uz povećanje sadržaja polifenola. Pogodan za sorte: Cabernet Sauvignon, Babić, Trnjak, Crljenak, Dingač, Plavac mali, Sangiovese, Temperatura fermentacije: 22º - 30ºC Tolerancija na alkohol: do 15,5%vol. Doza primijene: 20 - 25 g/ha Pakiranje: 100 g, 500g
    Detalji
  • Fermivin Champion Booster Brz i snažan fermentator i pokretač zastoja fermentacije, izražava tipičnost i voćnost sorte. Temperatura fermentacije: 15º - 30ºC Tolerancija na alkohol: 18%vol. Pogodan za sva bijela, rose, crvena vina. Doza primijene: 20 - 25 g/hl Pakiranje: 500g
    Odaberi opcije Detalji

Naslov

Go to Top