Fermivin® P21 dobro se prilagođava svim stilovima vina i može fermentirati na niskoj temperaturi (12 ° C), te je pogodan za prefermentacijsku hladnu maceraciju.
Fermivin P21 je proizvod za vrhunska voćna crvena vina, sa stabilnim aromama i osigurava visok potencijal za odležavanje vina.
Oslobađanjem aromatskih spojeva, a posebno etilne estere (crveno i crno voće), daje stabilnost aroma tijekom vremena.
Visoki ukupni polifenoli dobiveni u fermentaciji uvijek jamče dobar potencijal za odležavanje vina.
Zahvaljujući vrlo visokoj HCDC aktivnosti (HCDC = 100%), razina formiranih antocijana vrlo je visoka i daje vinu stabilniju boju.
Karakterizira ga izrazita voćnost i elegancija crvenih vina.
Pogodan za sorte: merlot, teran, cabernet sauvignon, plavac mali.
Fermentacijske karakteristike:
SO2: < 10 mg/l
Glicerin: 6 – 8 g/l
Hlapive: < 0.24 g/l
di-acetaldehid: < 20 mg/l
H2S: niska
Faktor Killer: neutralan
Temperatura fermentacije: 12 – 24ºC
Tolerancija na alkohol: 15,5%vol.
Doza: 20g/hl
Pakiranje: 100 g, 500g
Težina | 0.5 kg |
---|---|
Pakiranje | 100 g, 500 g |
Svi su proizvodi odmah dostupni
Slobodno nas kontaktirajte vezano za proizvode
Proizvodi renomiranih proizvođača za sve potrebno u gradnji