Opis

LinYEAST ALL

Snažan fermentator pogodan za više temperature.

Može se koristiti za proizvodnju crvenih, bijelih ili voćnih vina, blago utječe sa cvjetnim aromama na okus proizvedenog vina.

Tolerancija na alkohol: do 16%vol.

Uputstva za upotrebu
Otopiti potrebnu količinu kvasca u deset djelova mlake vode (40°C) koja sadrži 5-10% šećera. Nakon pola sata postepeno dodati jednaku količinu mošta (preporučuje se izbjegavanje naglih smanjenja temperature).
Ostaviti kvasac da se razmnožava: otopina mora uvijek sadržati minimum 5% šećera; također se preporučuje primjena amonijakovih soli (30 g/hL) i tiamina (60 mg/hL).Pripremljeni (rehidrirani) kvasac se nalazi u fazi aktivne fermentacije, pa se stoga može dodati masi koja treba fermentirati.

Doziranje: 20 g/hl

Pakiranje: 500 g

Čuvanje: Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Pažljivo zatvoriti pakiranje nakon otvaranja.