- Volumen: 40 litara
- Dužina: 560 mm
- Širina: 350 mm
- Visina: 310 mm
- Boja: crvena
- Težina: 1.4 kg
-
Za akcijsku cijenu minimalna narudžba je 10 komada i maksimalna narudžba gajbi po jednoj narudžbi je 20 komada za paketnu dostavu. Za veće količine gajbi nazvati 052/ 449-173 ili poslati e-mail na info@vinoartis.hr za ponudu sa paletnom dostavom. Sve stranice perforirane i puno dno
-
Minimalna narudžba je 10 komada gajbi za paketnu dostavu. Za veće količine gajbi nazvati 052/ 449-173 ili poslati e-mail na info@vinoartis.hr za ponudu sa paletnom dostavom. Sve stranice i dno perforirano idealna za sušenje grožđa
- Volumen: 25 litara
- Dužina: 600 mm
- Širina: 400 mm
- Visina: 130 mm
- Težina: 0,9 kg
-
RasprodanoMinimalna narudžba je 10 komada i maksimalna narudžba je 40 komada gajbi po jednoj narudžbi za paketnu dostavu. Za veće količine gajbi nazvati 052/ 449-173 ili poslati e-mail na info@vinoartis.hr za ponudu sa paletnom dostavom. Stranice su pune i puno dno
- Volumen: 32 litara
- Dužina: 600 mm
- Širina: 400 mm
- Visina: 200 mm
- Težina: 1.25 kg
-
Minimalna narudžba je 10 komada i maksimalna narudžba je 40 komada gajbi po jednoj narudžbi za paketnu dostavu. Za veće količine gajbi nazvati 052/ 449-173 ili poslati e-mail na info@vinoartis.hr za ponudu sa paletnom dostavom. Stranice su na rupice i puno dno
- Volumen: 32 litara
- Dužina: 600 mm
- Širina: 400 mm
- Visina: 200 mm
- Težina: 1.25 kg
-
Akcija!Za akcijsku cijenu minimalna narudžba je 10 komada i maksimalna narudžba gajbi po jednoj narudžbi je 20 komada za paketnu dostavu. Za veće količine gajbi nazvati 052/ 449-173 ili poslati e-mail na info@vinoartis.hr za ponudu sa paletnom dostavom. Sve stranice pune i puno dno
- Volumen: 40 litara
- Dužina: 560 mm
- Širina: 350 mm
- Visina: 310 mm
- Težina: 1.4 kg
-
- Unutarnji promijer: 20 mm
- Vanjski promijer:
- Cijena po metru.
FleksibilnO PVC crijevo sa spiralnom armaturom anti-shockPogodno za protok tekućina u prehranbenoj industriji koja ne sadrže masti i sa maksimalnim sadržajem alkohola od 28%.Glatka unutarnja površina. Izvrsna otpornost na tlačnoj i usisnoj strani.Upotreba u prehrambenoj industriji i vinarskoj industriji.
- Radna temperatura: -15 ° C / + 60 ° C
- Boja: transparentna sa crvenom spiralnom armaturom
- Ne-toksičnost: pogodan za kontakt s prehrambenim proizvodima za tekućine tipa A-B-C u skladu sa 90/128 EEC.
-
Rasprodano
- Volumen: 3 litre
- Visina: 456 mm
- Širina gornja: 120 mm
- Širina pri dnu: 119 mm
- grlo unutarnje: 22 mm
- grlo vanjsko: 43 mm
- Težina: 3 kg
-
Fermivin E 73 Crvena sviježa voćna vina. Kvasac pogodan za niske temperature fermentacije koji pospješuje značajnu proizvodnju estera. Aromatskih karakteristika svježeg bobičastog i koštuničavog voća. Pogodan za sorte: Cabernet Franc, Pinot Noir, Refošk, Borgonja, Frankovka, Gamay, Syrah, Zinfandel, Zweigelt, Vranac, Hrvatica, Plavina Temperatura fermentacije: 10º - 28ºC Tolerancija na alkohol: 15%vol. Doza: 20 - 25 g/hl Pakiranje: 100 g, 500g
-
Akcija!PHYLGREEN, novi proizvod u gami biostimulatora, 100% čisti ekstrakt morske alge Ascophyllum nodosum, dobiven postupkom hladnog prešanja, BEZ UPOTREBE agresivnih kemijskih otapala (lužina) i visoke temperature. Proizvod dobiven hladnim prešanjem alge Ascophyllum nodosum, koja raste uz zapadne obale Irske, u ekstremnim uvjetima Atlantskog oceana. Postupkom hladnog prešanja sačuvani su svi aktivni sastojci morske alge, bez degradacije (prirodni hormoni, alginati, elictori, polifenoli, polisaharidi) koji pozitivno utječu na fiziološke procese u biljkama (cvatnja, oplodnja, rast plodova, prirodna otpornost na bolesti). PREDNOSTI primjene biostimulatora PHYLGREEN u poljoprivrednoj proizvodnji:
- Povoljno utječe na razvoj cvjetova i klijavost polena; potiče bolju cvatnju i oplodnju, naročito pri lošim klimatskim uvjetima (kiša, vjetar, niska temepratura)
- Potiče sintezu fitoaleksina, te podiže otpornost biljke na bolesti (plamenjača, botritis, antrakoza, fitoftora)
- 100% ekološki proizvod, bez dodataka kemijskih otapala
- Stimulira razvoj korijena i bolje usvajanje hraniva i vode iz tla
- Snažan “antistres” učinak u svim klimatskim uvjetima
- 15% suhe tvari (100% ekstrakt morske alge Ascophyllum nodosum)
- FOLIJARNA GNOJIDBA: 1 lit/ha (100-150 mL/100 lit vode)
- FERTIRIGACIJA : 1-2 lit/ha; više puta tijekom vegetacijskog ciklusa
-
CX PVPP FAST CX PVPP FAST (Polivinilpolipirolidon) visoke čistoće u peletima. Ne stvara prašinu pri mješanju i zbog svoje kompaktnosti ima još veči antioksidativni učinak. Karakteristike Selekcioniran od strane Enologice Vason P.V.P.P. visoke čistoće sa svojstvom upijanja fenolnih spojeva, posebno onih fenola taninskog i oksidativnog karaktera. Karakterizira ga posebna kemijska inertnost što ga čini idealnim za tretiranje vina, mošteva i voćnih sokova. Kod tretiranja bijelih vina P.V.P.P. uzrokuje lagan gubitak žute boje, koja potjeće od oksidiranih polimera fenolnih spojeva. Kod tretiranja crnih vina P.V.P.P. uzrokuje lagan gubitak boje, koje minorno u usporedbi sa drugim preoteinskim bistrilima. Namjena Zbog njegovog specifičnog djelovanja P.V.P.P. se preporučuje za tretiranje visokokvalitetnih vina, kurativno i preventivno. Posebnu primjenu nalazi kod bistrena i u filtracijama u svrhu poboljšanja karakteristia kod oksidiranih bijelih vina, za uklanjanje žutih tonova i kod mladih crnih vina za smanjivanje taničnosti. P.V.P.P.se koristi i za tretiranje voćnih sokova. Upotreba Otopiti P.V.P.P. u manjoj količini vode, naposlijetku dodati proizvodu pritom dobro homogenizirati; djelovanje je trenutačno, može se odmah početi sa drugim procesima npr. Filtracija ili taloženje u kombinaciji sa drugim bistrilima. Doze Od 2 do 15 g/hL za bijela vina; od 10 do 40 g/hL za crna I bijela oksidirana vina Veče doze se koriste za jako oksidirana vina. Pakiranja: 100g | 500 g Čuvanje Čuvati na suhom i tamnim mjestu, poslije upotrebe dobro zatvoriti.
-
Rapidase Revelation Aroma Enzim za brzo i učinkovitu ekstrakciju sortnih aroma grožđa. Rapidase Revelation Aroma omogućuje bolje oslobađanje aromatičnih prekursora sadržanih u crnom i bijelom grožđu, za dobivanje vina s intenzivnim sortnim aromama i složenom strukturom. Enzim za ekstrakcija tipičnih aromatskih perkursora sorte za dobivanje kompleksnog i intenzivnog bouquet u bijelom i crnom vinu. Doza primijene u maceraciji:
- 2 g na 100 kg bijelog mošta/masulja
- 3 g na 100 kg crnog mošta/masulja
- 1 g/hl za bijela vina iznad 12 °C
- 1,5 g/hl za bijela vina ispod 12 °C
- 2 g/hl za crvena vina iznad 12 °C
- 2,5 g/hl za crvena vina ispod 12 °C