-
FineCork® Cijena je iskazana za jedan čep, minimalna narudžba je 100 komada. Mikrogranulirani čep od najfinijih dijelova pluta. FineCork je savršena sinteza napredne tehnologije, tradicije i valorizacije prirodnih resursa. Tehnološki je čep najnovije generacije proizveden od mikrogranulata sa dodatkom inovativnih mikrosfera. Zahvaljujući tretmanu procesom Genesis®, inovativnim i brevetiranim procesonm od strane Molinasa, koji se temelji na dijelovanju pare u moduliranim ciklusima visokog i niskog tlaka uz određenu temperaturu, gdje se čepovima ne mijenjaju njihove fizikalno-kemijske karakteristike, ali se odstranjuje moguća pojava mane tzv. „miris po čepu“. Tretirane mikrogranule se aglomeriraju kako bi se dobio čep koji može pružiti maksimalan učinak u svakoj fazi upotrebe. Tijekom odležavanja vina u boci čep FineCork pogoduje prirodnoj i redovitoj mikro oksigenaciji vina. Posebno čuva i održava arome svake vrste vina nepromijenjenim. Iz tog razloga idealan je čep za čuvanje vina s određenim aromatskim i cvjetnim karakteristikama, što je također prikladno za vina koja su namijenjena dugom razdoblju odležavanja.
-
Rapidase Revelation Aroma Enzim za brzo i učinkovitu ekstrakciju sortnih aroma grožđa. Rapidase Revelation Aroma omogućuje bolje oslobađanje aromatičnih prekursora sadržanih u crnom i bijelom grožđu, za dobivanje vina s intenzivnim sortnim aromama i složenom strukturom. Enzim za ekstrakcija tipičnih aromatskih perkursora sorte za dobivanje kompleksnog i intenzivnog bouquet u bijelom i crnom vinu. Doza primijene u maceraciji:
- 2 g na 100 kg bijelog mošta/masulja
- 3 g na 100 kg crnog mošta/masulja
- 1 g/hl za bijela vina iznad 12 °C
- 1,5 g/hl za bijela vina ispod 12 °C
- 2 g/hl za crvena vina iznad 12 °C
- 2,5 g/hl za crvena vina ispod 12 °C
-
Rasprodano
- Unutarnji promijer: 40 mm
- Vanjski promijer: 49 mm
- Cijena po metru.
FleksibilnO PVC crijevo sa spiralnom armaturom anti-shockPogodno za protok tekućina u prehranbenoj industriji koja ne sadrže masti i sa maksimalnim sadržajem alkohola od 28%.Glatka unutarnja površina. Izvrsna otpornost na tlačnoj i usisnoj strani.Upotreba u prehrambenoj industriji i vinarskoj industriji.
- Radna temperatura: -15 ° C / + 60 ° C
- Boja: transparentna sa crvenom spiralnom armaturom
- Ne-toksičnost: pogodan za kontakt s prehrambenim proizvodima za tekućine tipa A-B-C u skladu sa 90/128 EEC.
-
Fermivin VR5 Vrhunska crvena odležana vina. Pospješuje visoku ekstrakciju polifenola i pogoduje stabilizaciji boje. Vino voćnih aroma crvenog voća sa višom strukturom. Pogodan za sorte: Cabernet Sauvignon, Plavac mali, Merlot, Syrah, Borgonja, Frankovka, Gamay, Blatina, Temperatura fermentacije: 18º - 32ºC Tolerancija na alkohol: do 15,5%vol. Doza primijene: 20 - 25 g/hl Pakiranje: 100 g, 500g
-
Rasprodano
- Unutarnji promijer: 20 mm
- Vanjski promijer:
- Cijena po metru.
FleksibilnO PVC crijevo sa spiralnom armaturom anti-shockPogodno za protok tekućina u prehranbenoj industriji koja ne sadrže masti i sa maksimalnim sadržajem alkohola od 28%.Glatka unutarnja površina. Izvrsna otpornost na tlačnoj i usisnoj strani.Upotreba u prehrambenoj industriji i vinarskoj industriji.
- Radna temperatura: -15 ° C / + 60 ° C
- Boja: transparentna sa crvenom spiralnom armaturom
- Ne-toksičnost: pogodan za kontakt s prehrambenim proizvodima za tekućine tipa A-B-C u skladu sa 90/128 EEC.
-
Fermivin XL Voćna i mekana crvena i rose vina. Izražava ravnotežu aroma crvenog voća na crvenim vinima i bobičastog voća na rose vinima. Dobro apsorbira tvrde tanine te smanjuje taničnost vina. Pogodan za sorte: Cabernet Sauvignon, Merlot, Teran, Crljenak, Dingač, Plavac mali, Dobrinčić, Refošk, Grenache, Blatina, Zinfandel, Zweigelt Temperatura fermentacije: 20º - 30ºC Tolerancija na alkohol: do 15,5%vol. Doza primijene: 20 - 25 g/ha Pakiranje: 100g, 500g
-
FOLUR N, otopina UREE bez amonijaka i biureta FOLUR je posebno formulirano dušično gnojivo namjenjeno za folijarnu gnojidbu. Gnojivo je posebna formulirana vodena otopine UREE, koje ne sadrži biuret (max. 0,05%, pri čemu se razlikuje od granulirane UREE koja sadrži oko 1% biureta). Isto tako, Folur ne sadrži niti amonijak, pa je potpuno netoksičan prilikom folijarne gnojdibe. Prednosti gnojiva Folur:
- Dokazani učinak na porast prinosa i kvalitetu plodova, naročito u stresnim uvjetima (suša, visoka temperatura i sl.)
- Dobro usvajanje od strane biljaka
- Ne sadrži štetan biuret (< 0,05%) – nema ograničenja u folijarnoj gnojidbi
- Povećava sadržaj proteina u zrnu žitarica
- Zbog visoke učinkovitosti smanjuje se ukupna potreba za dušičnom gnojidbom – učinkovitost u folijarnoj gnojdibi gnojiva Folur je 3x veća u odnosu na klasičnu primjenu UREE putem tla
- Potiče usvajanje ostalih elemenata u folijarnoj gnojidbi – magnezij (Mg), mangan (Mn), cink (Zn) i bakar (Cu)
- Sadrži kolorimetrijski indikator optimalne pH vrijednosti otopine gnojiva – sigurna i jednostavna kontrola kod primjene
- 20% ukupne dušika
- od toga 100% dušika u obliku UREA
-
Staklena čaša ITALESSE BORA MEDIUM za vino proizvedena tehnikom upuhavanja tzv. Pull-steam tehnologijom.Ovom tehnikom čaša dobiva na čvrstoći uz manju debljinu stijenke kojom se povečava osijećaj degustiranja.Idealna je za degustaciji vrhunskih vina i uživanju u svim njegovim organoleptičkim karakteristikama.
- Volumen: 390 ml
- Visina: 210 mm
- Širina: 84 mm
- Boja: prozirna
- Materijal: staklo
- Pakiranje: 6 čaša (min. narudžba)
- Navedena cijena je za jedno pakiranje od 6 čaša
-
ULTRAFERRO EDDHA je posebno formulirano mikrogranulirano željezno gnojivo na Fe-EDDHA helatnog oblika, sa izrazito visokim postotokom (70%) u orto-orto obliku. Stoga postiže izvaredne učinke na tlima široke pH vrijednosti (od 3,00-11,00). Karakterizira ga brza asimilacija od strane korijena, te ima izuzetan preventivni i kurativni učinak za sve poljoprivredne kulture. Prednosti gnojiva Ultraferro:
- Visoki sadržaj željeza (6% Fe)
- Željezo isključivo u helatnom EDDHA obliku - helatni oblik visoke topivosti i brzog učinka na smanjenje kloroze
- 70% Fe-helata u orto-orto obliku - visoka otpornost na negativan učinak visoke količine karbonatnog (HCO3-) iona u tlu
- Visoka stabilnost helata u širokom rasponu pH vrijednosti tla - uspiješna primjena u intervalu pH tla od 3,0-11,0
- Primjenjuje se putem tla
- Gnojiva su u mikrogranuliranom obliku
- Mlada stabla………. 8-15 grama/stablu
- Stabla u početku rodnosti………. 15-40 grama/stablu
- Stabla u punoj rodnosti………….. 50-90 grama/stablu
- Preventivni tretmani na karbonatnim tlima prije kretanja vegetacije … 5-10 grama/trsu
- Primjena tijekom vegetacije (simptomi kloroze) … 5-10 grama/trsu
- Prilikom sadnje trsova…. 2-4 grama/trsu
- Sve vrste …….. 5-15 grama/grmu
- Ukrasni grmovi …… 2-6 grama/grmu
- Ukrasna stabla……… 50-200 grama/stablu (ovisno o intenzitetu kloroze)
- Povrće, jagode ……… 10-30 kg/ha (odnosno 1-2 kg/10 m3 vode u svakoj pojedinačnoj aplikaciji)
-
CX ALLERGEN STOP BLANC Polikomponetno bistrilo sa visokom snagom stabilizacije - ALLERGEN FREE Kompleksno bistrilo sa jakim stabilizirajućim djelovanjem Sastav Bentonit aktivirani (E 558) 61% P.V.P.P. 26 % Biljne proteine 10% Kalijev bikarbonat(E 501) 3%. Karakteristike CX ALLERGEN STOP BLANC je kompleksno bistrilo sa jakim stabilizirajućim djelovanjem u odnosu na fenolne spojeve i dijelom na bjelančevine. Visok sadržaj polivinilpolipirolidona osigurava visoku absorpciju fenolnih spojeva taničnog karaktera. Dijeluje u sinergiji sa mikroniziranim kazeinom koji poboljšava djelovanje uslljed bolje disperzije proizvoda. Bentonit koji se koristi u CX ALLERGEN STOP BLANC-u karakteriziran je visokom snagom disperzije. Namjena Zbog svog specifičnog djelovanja CX ALLERGEN STOP BLANC preporučuje se za vina visoke kvalitete za sprečavanje oksidacije fenolnih spojeva. Posebno pogodan za poboljšanje karakteristika oksidiranih bijelih i rose vina, za smanjenje taničnosti crnih vina, za smanjenje oksidativnih nota, za poboljšanje tona boje čuvenih crnih vina; korisiti se i za mošt i ocat. Upotreba Otopiti u vodi CX ALLERGEN STOP BLANC u omjeru 1:10 i više , ostaviti par sati, dodati masi, dobro homogenizirati Doziranje Od 50 do 100 g/hl za mošt i ocat; od 10 do 80 g/hl za bijela vina; od 10 do 60 g/hl za crna vina; od 80 do 120 g/hl za nestabilna i oksidirana vina. Pakiranja: 500 g Čuvanje Čuvati na suhom i tamnom mjestu, dobro zatvoriti pakiranje.