UPOTREBA:
RAPIDASE CLEAR EXTREME je enzim za brzo i efikasno bistrenje u teškim uvijetima mošta iz bijelog i crnog grožđa.
SASTAV: poligalakturonaza (pektinaza)
DOZIRANJE:
- 1 g/hl iznad 12°C
- 2 g/hl između 10°C i 12°C
- 3 g/hl ispod 10°C
NAČIN UPOTREBE:
Dodati na grožđe ili mošt za vrijeme maceracije.
Rastopiti 1:10 vode, dobro homogenizirati te dodati masi za maceraciju. Aktivan na temperaturi od 6°C do 50°C.
Može se neutralizirati bentonitom i aktivnim ugljenom.
Težina | 0.1 kg |
---|---|
Pakiranje | 10 g, 100 g |
Dostava ili osobno preuzimanje
Svi su proizvodi odmah dostupni
Podrška
Slobodno nas kontaktirajte vezano za proizvode
Širok asortiman
Proizvodi renomiranih proizvođača za sve potrebno u gradnji