• Minimalna narudžba je 10 komada i maksimalna narudžba je 40 komada gajbi po jednoj narudžbi za paketnu dostavu. Za veće količine gajbi nazvati 052/ 449-173 ili poslati e-mail na info@vinoartis.hr za ponudu sa paletnom dostavom. Stranice su na rupice i puno dno
    • Volumen: 32 litara
    • Dužina: 600 mm
    • Širina:   400 mm
    • Visina:  200 mm
    • Težina:   1.25 kg
    Nosiljka (kašeta) za grožđe i masline
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Akcija!

    Gajba (Kašeta) puna za grožđe 40l (minimalna narudžba 10 komada)

    Original price was: 7.30 €.Current price is: 6.90 €.
    Za akcijsku cijenu minimalna narudžba je 10 komada i  maksimalna narudžba gajbi po jednoj narudžbi je 20 komada za paketnu dostavu. Za veće količine gajbi nazvati 052/ 449-173 ili poslati e-mail na info@vinoartis.hr za ponudu sa paletnom dostavom. Sve stranice pune i puno dno
    • Volumen: 40 litara
    • Dužina: 560 mm
    • Širina:   350 mm
    • Visina:  310 mm
    • Težina:   1.4 kg
      Nosiljka (kašeta) za grožđe
    Dodaj u košaricu Detalji
    • Unutarnji promijer: 20 mm
    • Vanjski promijer:
    • Cijena po metru.

    FleksibilnO PVC crijevo sa spiralnom armaturom anti-shockPogodno za protok tekućina u prehranbenoj industriji koja ne sadrže masti i sa maksimalnim sadržajem alkohola od 28%.Glatka unutarnja površina. Izvrsna otpornost na tlačnoj i usisnoj strani.Upotreba u prehrambenoj industriji i vinarskoj industriji.

    • Radna temperatura: -15 ° C / + 60 ° C
    • Boja: transparentna sa crvenom spiralnom armaturom
    • Ne-toksičnost: pogodan za kontakt s prehrambenim proizvodima za tekućine tipa A-B-C u skladu sa 90/128 EEC.
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Pipa 3/4" pocinčana sa vanjskim navojem, idealna za inox bačve i ostale tankove    
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Rasprodano
    TEKUĆI KONCENTRIRANI GROŽĐANI MOŠT
    • Koncentrat grožđanog soka 65 BRIX
    • Pakiranje: 1 kg
    Detalji
  • Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
    • Volumen: 3 litre
    • Visina: 456 mm
    • Širina gornja: 120 mm
    • Širina pri dnu: 119 mm
    • grlo unutarnje: 22 mm
    • grlo vanjsko: 43 mm
    • Težina: 3 kg
     
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Fermivin E 73   Crvena sviježa voćna vina. Kvasac pogodan za niske temperature fermentacije koji pospješuje značajnu proizvodnju estera. Aromatskih karakteristika svježeg bobičastog i koštuničavog voća. Pogodan za sorte: Cabernet Franc, Pinot Noir, Refošk, Borgonja, Frankovka, Gamay, Syrah, Zinfandel, Zweigelt, Vranac, Hrvatica, Plavina Temperatura fermentacije: 10º - 28ºC Tolerancija na alkohol: 15%vol. Doza: 20 - 25 g/hl Pakiranje: 100 g, 500g
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Akcija!
    PHYLGREEN, novi proizvod u gami biostimulatora, 100% čisti ekstrakt morske alge Ascophyllum nodosum, dobiven postupkom hladnog prešanja, BEZ UPOTREBE agresivnih kemijskih otapala (lužina) i visoke temperature. Proizvod dobiven hladnim prešanjem alge Ascophyllum nodosum, koja raste uz zapadne obale Irske, u ekstremnim uvjetima Atlantskog oceana. Postupkom hladnog prešanja sačuvani su svi aktivni sastojci morske alge, bez degradacije (prirodni hormoni, alginati, elictori, polifenoli, polisaharidi) koji pozitivno utječu na fiziološke procese u biljkama (cvatnja, oplodnja, rast plodova, prirodna otpornost na bolesti).   PREDNOSTI primjene biostimulatora PHYLGREEN u poljoprivrednoj proizvodnji:
    • Povoljno utječe na razvoj cvjetova i klijavost polena; potiče bolju cvatnju i oplodnju, naročito pri lošim klimatskim uvjetima (kiša, vjetar, niska temepratura)
    • Potiče sintezu fitoaleksina, te podiže otpornost biljke na bolesti (plamenjača, botritis, antrakoza, fitoftora)
    • 100% ekološki proizvod, bez dodataka kemijskih otapala
    • Stimulira razvoj korijena i bolje usvajanje hraniva i vode iz tla
    • Snažan “antistres” učinak u svim klimatskim uvjetima
      Posebnost biostimulatora PHYLGREEN je visoki sadržaj spojeva elictora, prirodnih spojeva, kompleksne građe. Elictori su spojevi slične građe polisaharidima, koji u uvjetima stresa biljaka, potiču obrambene mehanizme, i time značajno povećavaju otpornost biljaka na nepovoljne abiotske (niska temperatura, suša, visoka temperatura) i biotske (bolesti) čimbenike koji ograničavaju rast i razvoj biljaka.   Sastav biostimulatora PHYLGREEN:
    • 15% suhe tvari (100% ekstrakt morske alge Ascophyllum nodosum)
      Doza primjene biostimulatora PHYLGREEN:
    • FOLIJARNA GNOJIDBA: 1 lit/ha (100-150 mL/100 lit vode)
    • FERTIRIGACIJA : 1-2 lit/ha; više puta tijekom vegetacijskog ciklusa
    Pakiranje: 1 litra
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Folijarno gnojivo TRADECORP AZ Plus

    7.70 39.90 
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • CX PVPP FAST CX PVPP FAST (Polivinilpolipirolidon) visoke čistoće u peletima. Ne stvara prašinu pri mješanju i zbog svoje kompaktnosti ima još veči antioksidativni učinak. Karakteristike Selekcioniran od strane Enologice Vason P.V.P.P. visoke čistoće sa svojstvom upijanja fenolnih spojeva, posebno onih fenola taninskog i oksidativnog karaktera. Karakterizira ga posebna kemijska inertnost što ga čini idealnim za tretiranje vina, mošteva i voćnih sokova. Kod tretiranja bijelih vina P.V.P.P. uzrokuje lagan gubitak žute boje, koja potjeće od oksidiranih polimera fenolnih spojeva. Kod tretiranja crnih vina P.V.P.P. uzrokuje lagan gubitak boje, koje minorno u usporedbi sa drugim preoteinskim bistrilima. Namjena Zbog njegovog specifičnog djelovanja P.V.P.P. se preporučuje za tretiranje visokokvalitetnih vina, kurativno i preventivno. Posebnu primjenu nalazi kod bistrena i u filtracijama u svrhu poboljšanja karakteristia kod oksidiranih bijelih vina, za uklanjanje žutih tonova i kod mladih crnih vina za smanjivanje taničnosti. P.V.P.P.se koristi i za tretiranje voćnih sokova. Upotreba Otopiti P.V.P.P. u manjoj količini vode, naposlijetku dodati proizvodu pritom dobro homogenizirati; djelovanje je trenutačno, može se odmah početi sa drugim procesima npr. Filtracija ili taloženje u kombinaciji sa drugim bistrilima. Doze Od 2 do 15 g/hL za bijela vina; od 10 do 40 g/hL za crna I bijela oksidirana vina Veče doze se koriste za jako oksidirana vina. Pakiranja: 100g | 500 g  Čuvanje Čuvati na suhom i tamnim mjestu, poslije upotrebe dobro zatvoriti.
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • ČEP GAROLE

    7.90 19.90 
    Čep garole od inoxa AISI 304.
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Rapidase Revelation Aroma Enzim za brzo i učinkovitu ekstrakciju sortnih aroma grožđa. Rapidase Revelation Aroma omogućuje bolje oslobađanje aromatičnih prekursora sadržanih u crnom i bijelom grožđu, za dobivanje vina s intenzivnim sortnim aromama i složenom strukturom. Enzim za ekstrakcija tipičnih aromatskih perkursora sorte za dobivanje kompleksnog i intenzivnog bouquet u bijelom i crnom vinu. Doza primijene u maceraciji:
    • 2 g na 100 kg bijelog mošta/masulja
    • 3 g na 100 kg crnog mošta/masulja
    Doza primijene kod vinifikacije vina za dodatan izražaj sortnih aroma:
    • 1 g/hl za bijela vina iznad 12 °C
    • 1,5 g/hl za bijela vina ispod 12 °C
    • 2 g/hl za crvena vina iznad 12 °C
    • 2,5 g/hl za crvena vina ispod 12 °C
    Upotreba: Otopiti 1/10 volumena prije dodavanja masi u maceraciji. Enzim je aktivan na temperaturi od 10 °C do 40 °C.  
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Fermivin Champion Booster Brz i snažan fermentator i pokretač zastoja fermentacije, izražava tipičnost i voćnost sorte. Temperatura fermentacije: 15º - 30ºC Tolerancija na alkohol: 18%vol. Pogodan za sva bijela, rose, crvena vina. Doza primijene: 20 - 25 g/hl Pakiranje: 500g
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Za akcijsku cijenu minimalna narudžba je 10 komada i  maksimalna narudžba gajbi po jednoj narudžbi je 20 komada za paketnu dostavu. Za veće količine gajbi nazvati 052/ 449-173 ili poslati e-mail na info@vinoartis.hr za ponudu sa paletnom dostavom. 3 stranice perforirane i 1 stranica i dno puno
    • Volumen: 48 litara
    • Dužina: 600 mm
    • Širina:   400 mm
    • Visina:  300 mm
    • Težina:   1.90 kg
      Nosiljka (kašeta) za grožđe
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Preporuka gnojidbe: Vinova loza EPSO TOP; snažan aktivator fotosinteze i rasta bobica grožđa nakon cvatnje Nakon završetka cvatnje počinje faza intenzivnog porasta mladica i bobica, te se posebno preporuča primjena gnojiva EPSO TOP koji sadrži visoku količinu magnezija (Mg) te dijeluje kao jaki aktivator fotosinteze i rasta bobica. Primjena gnojiva EPSO TOP se posebno preporuča u vinogradima gdje je u predhodnoj godini bilo štete od sušenja vrha grozda/peteljkovine, posebno na sortama cijepljene na podlozi SO4 te kod uzgoja vinove loze na karbonatnim (vapnenim) tlima. NAPOMENA: Nedostatak magnezija (Mg) može se javiti i u vinogradima koji su obilnije ishranjeni dušikom (KAN, UREA). Iako su listovi tamo zelene boje, zbog nesotatka magnezija (Mg) često dolazi do sušenja peteljkovine, stoga se preporuča redovita primjena magnezija u gnojidbi vinograda nakon cvatnje. Gnojiva EPSO TOP vrhunski su proizvodi njemačke tvornice K+S KALI GmbH, koja ima dugogodišnju tradiciju proizvodnje magnezijevih gnojiva. Gnojivo EPSO TOP je visokokoncentrirano kristalno gnojivo sa visokom količinom magnezija (Mg) i sumpora (S) i u vinovoj lozi se primjenjuje se u količini od 5-10 kg/ha (kod spriječavanja pojave sušenje peteljkovine i vrha grozda preporuča se min. 2 primjene u razmaku od 15 dana) PREPORUKA FOLIJARNE GNOJDIBE
    • EPSO TOP………… 5-10 kg/ha
    Prednosti primjene gnojiva ESPO TOP u gnojidbi folijarnoj gnojidbi vinove loze:
    • Snažan aktivator fotosinteze i rasta bobica
    • Redovitom primjenom spriječava se pojava sušenja vrhova grozdova i peteljkovine
    • Gnojiva pristupačne cijene
    • Kompatibilnost sa organskim fungicidima i insekticidima, izvrsne topivosti
    • Dostupno u pakiranjima od 5 kg (1 ha)
      Fertirigacija – EPSO TOP (magnezij sulfat) Primjena gnojiva EPSO TOP u fertirigaciji povrća Osim kompleksnih vodotopivih NPK gnojiva (koja su prije spomenuta) za fertirigaciju se mogu koristiti i ostala, jednokomponentna ili jednostavnija gnojiva. Jedno od takvih gnojiva je i EPSO TOP (magnezij-sulfat). Tijekom vegetacije kultura koristi se 1-2x ovisno o potrebama biljaka i stanju magnezija u tlu. Evo nekoliko glavnih tehničkih podataka o gnojivu EPSO TOP:
    • sadržaj magnezija (kao MgO)…………… 16%
    • sadržaj sumpora (kao SO3)……………… 30%
    • oblik……………………………………………. kristali bijele boje
    • topivost………………………………………. vrlo dobra (kao i svi ostali sulfati); 108 g/100 ml vode
    • elektroprovodljivost otopine………….. 0,74 mS/cm pri 18 C, otopina od 1 (0/00)
    • pH 1% otopine………………………………. 6,0
    Povoljna karakteristika je da osim opskrbe biljke magnezijem, vrši i opskrbu biljke sumporom. A sumpor je sastavna komponenta svih hlapivih spojeva (miris), te povoljno utječe na mirisne karakteristike. Uloga magnezija je poticanje rada klorofila i sinteze suhe tvari. Vrlo dobre rezultate pokazao je kod gnojidbe rajčice, krumpira i jagode, te kod gnojidbe jabuka i vinove loze. Zbog utjecaja na snižavanje pH tla (smanjenje zaslanjivanja tla) primjena gnojiva EPSO TOP u fertirigaciji povrća potiče bolje usvajanje svih mikroelemenata iz tla. Prosječna doza primjene je 25 kg/ha (2-4x tretmana tijekom vegetacije). Kod jagode se preporuča i poseban  tretman, na početku promjene boje ploda.
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
Go to Top