-
Fermivin MT48
Crvena vina cvijetno voćnih aroma začinskih nota.
Vino voćnih aroma crvenog voća (šljiva) i cvijetnih aroma zaokruženo sa začinskim notama.
Kvasac koji pospješuje značajnu proizvodnju glicerina.
Pogodan za sorte: Teran, Refošk, Syrah, Merlot, Primitivo, Crljenak, Plavac mali, Dingač, Babić, Dobričić, Trnjak, Barbera, Vranac
Temperatura fermentacije: 20º - 30ºC
Tolerancija na alkohol: do 15%vol.
Doza primijene: 20 - 25 g/hl
Pakiranje: 100 g, 500g
-
RasprodanoŠkare Patin 2 idelne su za rezidbu u vinogradima i maslinicima. Pouzdane: udobne za rad, lagane, čvrsta ručka izrađena od kovanog aluminija. Nož i protunož izrađeni od kaljenog čelika osiguravaju čist i precizan rez. Svi dijelovi zamjenjivi. Djelotvorne: lagano i dugoročno podešavanje reza. Ergonomske: zaštita ruku pomoću gumenog ublaživača udarca i ne kližuće presvlake Maksimalna debljina reza: 2,5 cm Težina: 209 g Dužina: 195 mm
-
Fermivin PF6 Voćna i elegantna crvena vina (Pinot crni) Vino izraženih voćnih aroma, nježnih začinskih nota i mekanih tanina. Kvasac pogoduje visokoj proizvodnji polisaharida i oslobađanje aromatskih spojeva C13. Pogodan za sorte: Pinot Noir, Borgonja, Frankovka, Gamay, Portugizac, Cabernet Franc Temperatura fermentacije: 12º - 24ºC Tolerancija na alkohol: do 14%vol. Doza primijene: 20 - 25g/hl Pakiranje: 100 g, 500g
-
Fermivin VR5 Vrhunska crvena odležana vina. Pospješuje visoku ekstrakciju polifenola i pogoduje stabilizaciji boje. Vino voćnih aroma crvenog voća sa višom strukturom. Pogodan za sorte: Cabernet Sauvignon, Plavac mali, Merlot, Syrah, Borgonja, Frankovka, Gamay, Blatina, Temperatura fermentacije: 18º - 32ºC Tolerancija na alkohol: do 15,5%vol. Doza primijene: 20 - 25 g/hl Pakiranje: 100 g, 500g
-
Fermivin XL Voćna i mekana crvena i rose vina. Izražava ravnotežu aroma crvenog voća na crvenim vinima i bobičastog voća na rose vinima. Dobro apsorbira tvrde tanine te smanjuje taničnost vina. Pogodan za sorte: Cabernet Sauvignon, Merlot, Teran, Crljenak, Dingač, Plavac mali, Dobrinčić, Refošk, Grenache, Blatina, Zinfandel, Zweigelt Temperatura fermentacije: 20º - 30ºC Tolerancija na alkohol: do 15,5%vol. Doza primijene: 20 - 25 g/ha Pakiranje: 100g, 500g
-
- Unutarnji promijer: 20 mm
- Vanjski promijer:
- Cijena po metru.
FleksibilnO PVC crijevo sa spiralnom armaturom anti-shockPogodno za protok tekućina u prehranbenoj industriji koja ne sadrže masti i sa maksimalnim sadržajem alkohola od 28%.Glatka unutarnja površina. Izvrsna otpornost na tlačnoj i usisnoj strani.Upotreba u prehrambenoj industriji i vinarskoj industriji.
- Radna temperatura: -15 ° C / + 60 ° C
- Boja: transparentna sa crvenom spiralnom armaturom
- Ne-toksičnost: pogodan za kontakt s prehrambenim proizvodima za tekućine tipa A-B-C u skladu sa 90/128 EEC.
-
CX ALBUMINA Bistrilo visoke čistoće u mikrogranulama visoke topljivosti sa detanizirajučim djelovanjem Sastav Pasteriziran i ohlađen ovoalbumin u granulama. Karakteristike CX ALBUMINA je pasteriziran i hlađen proizvod dobiven isključivo od albumina iz svježih kokošjih jaja. CX ALBUMINA je prirodnog porijekla bez dodanih aditiva. Djeluje tako da na bilo koji naćin proteinski ne osiromašio proizvod, što jamči kvalitetu proizvoda. Prirodnost i kvaliteta proizvoda CX ALBUMINA čini ga idealnim za tretiranje vina visoke kvalitete. Ovoalbumin ima jako detanizirajuće djelovanje koje traži velike kolićine fenolnih spojeva. Zbog gore navedenog razloga primjena na bijela vina mora biti ograničen ili strogo kontroliran. Primjena Idealan proizvod jednostavnog rukovanja koje efikasno zamjenjuje tradicionalni Bordoški tretman (5 bjelanjaka jaja za svaki barrique od 225 L). CX ALBUMINA se posebno preporučuje za bistrenje crnih vina, kod finalnih tretmana kod školovanja vina. Vinu se dodaje da omekša taninske note i oksidativne mirise. CX ALBUMINA može se koristiti za smanjivanje taničnosti mladih crnih vina. Upotreba Promiješati CX ALBUMINA u 7 dijela hladne vode; za pojačanje efekta dijelovanja jaja preporuča se dodati u vodu 8g/l natrijevog klorida. Homogeniziranu smijesu dodati u vino i dobro izmiješati. Doziranje Od 5 do 15 g/hL mlada crvrna vina; Od 8 do 20 g/hL crvena vina visoke taničnosti; Od 1 do 5 g/hL za bijela i roze vina sa prijašnjom laboratoriskom analizom Napomena: u jednom jajetu nalazi se 30÷35 g tekućeg albumina Tekući albumin ima koncentraciju u odnosu na prah 1:9. Pakiranje: 500g Čuvanje: na suhom i hladnom mjestu
-
Profesionalna čaša za vrhunska svježa vina. ITALESSE Kristalna čaša za vrhunska vina proizvedena je sa Xtreme resistance tehnologijom. Ovom tehnikom čaša dobiva na čvrstoći uz manju debljinu stijenke kojom se povečava osijećaj degustiranja i značajno izražava skrivene olfativne mogućnosti vina. Idealna je za degustaciji vrhunska karakterna vina u kojima ćete uživati u svim njegovim organoleptičkim karakteristikama tijela i skrivenim sekundarnim mirisima. Čaša je posebno dizajnirana za poboljšanje organoleptičkih i aromatskih karakteristika vina.
- Volumen: 520 ml
- Visina: 234 mm
- Širina: 92 mm
- Boja: prozirna
- Materijal: kristalno staklo
- Pakiranje: 6 čaša (min. narudžba)
- Navedena cijena je za jedno pakiranje od 6 čaša