• Rasprodano
    • Unutarnji promijer: 20 mm
    • Vanjski promijer:
    • Cijena po metru.

    FleksibilnO PVC crijevo sa spiralnom armaturom anti-shockPogodno za protok tekućina u prehranbenoj industriji koja ne sadrže masti i sa maksimalnim sadržajem alkohola od 28%.Glatka unutarnja površina. Izvrsna otpornost na tlačnoj i usisnoj strani.Upotreba u prehrambenoj industriji i vinarskoj industriji.

    • Radna temperatura: -15 ° C / + 60 ° C
    • Boja: transparentna sa crvenom spiralnom armaturom
    • Ne-toksičnost: pogodan za kontakt s prehrambenim proizvodima za tekućine tipa A-B-C u skladu sa 90/128 EEC.
    Detalji
  • NIPEL INOX

    4.70 14.00 
    Materijal: inoxa AISI 304
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Visoko učinkoviti tekući ekstrakt huminskih kiselina Humistar je posebni tekući preparat, koji sadrži visoku količinu huminskih kiselina. Proizvod je dobiven ekstrakcijom iz leonardita, bez sadržaja teških metala. Primjenjuje se gnojidbom u tlo, direktnom aplikacijom ili kroz sustave fertirigacije.   Humistar potiče intenzivnije usvajanje svih oblika hraniva iz tla, potiče početni razvoj korijena kod biljaka (nakon presađivanja), poboljšava strukturu tla i vodozračne odnose u tlu, te potiče razvoj korisne mikrobiološke faune u tlu. Izvaredan učinak postiže u intenzivnoj proizvodnji povrća. Može se mješati sa ostalim vodotopivim gnojivima.   Osim huminskih kiselina u preparatu Humistar nalazi se visoka količina ostalih ostalih organskih spojeva (aminokiseline, peptidi, peptoni, proteini, biostimulatori i dr.) koje biljka može brzo i učinkovito asimilirati preko korijena, a pozitivno utječu na ukupni metabolizam biljke. Kalij pozitivno utječe na pojačani metabolizam ugljikohidrata (šećera) i na kvalitetu plodova. Dušik u organskom obliku ima produženi efekt u tlu, te je slabo podložan ispiranju.   Prednosti primjene gnojiva Humistar:
    • Visoki sadržaj huminskih i fulvokiselina, koje se brzo usvajaju u korijen i uključuju u metabolizam biljke
    • Snažan učinak na razvoj korijena i brže usvjanje hraniva u tlu
    • Gnojivo Humistar sadrži i ostale organske spojeve – aminokiseline, peptidi, peptoni, proteini, biostimulatori i dr.
    • Gnojivo ne sadrži teške metale – 100% netoksičan za okoliš i zdravlje ljudi
    • Inovativna tehnologija; dokazani učinak na brzo usvajanje hranivih elemenata
    • Dokazani učinak na porast kvalitetu plodova, naročito u stresnim uvjetima (suša, visoka temperatura i sl.)
    • Primjenjuje se u  sustavima fertirigacije
    • Poboljšana kvaliteta plodova tijekom čuvanja/skladištenja
    • Posebno dobar učinak u primjeni kod zaslanjenih tala zbog upotrebe vodotopivih gnojiva
      DOZIRANJE I UPOTREBA: Doziranje preparata Humistar potrebno je prilagoditi vrsti i potrebama poljoprivredne kulture i agroekološkim uvjetima uzgoja.   FERTIRIGACIJA:
    • Drvenaste kulture (jabuka, maslina, vinova loza i dr.): 50-70 lit./ha podijeljeno u više tretmana tijekom vegetacije, u razmaku od 2-3 tjedna, u količini od 3-5 lit./ha.
    • Mandarine, limun (i ostali agrumi): 50-70 lit./ha podijeljeno u više tretmana tijekom vegetacije, u razmaku od tjedan dana na zaslanjenim tlima, min. 5 lit/ha.
    • Povrtne kulture: 40-50 lit./ha, podijeljeno u više tjednih doza, tijekom vegetacije, u količini od 1,5-3,0 lit./ha, prvi tretman 7-10 dana nakon presađivanja
    • Travnjaci: primjeniti otopinu od 1-3%, primjenti nakon košnje travnjaka
    • Ostale kulture (zalijevanje): koristiti otopinu od 1-3%
      KOMPATIBILNOST: Preparat Humistar je kompatibilan sa organskim fungicidima, gnojivima i ostalim agrokemijskim preparatima koji se standardno upotrebljavaju. Izuzetak su preparati koji sadrže bakar, sumpor, mineralna ulja i sa alkalnim preparatima (pH>8,0). Preporuča se test kompatibilnosti kod mješanja više sredstava i primjene veće količine gnojiva. Po potrebi tražiti savjet tehničkog osoblja. Preparat Humistar posjeduje ECOCERT SHC certifikat za upotrebu u ekološkoj poljoprivredi. UPOZORENJA: Čuvati na temperaturi od 10-25°C, u suhom prostoru. U kontaktu sa očima i kožom isprati sa puno vode. Čuvati samo u original amabalaži. Proizvođač jamči za kvalitetu i sastav proizvoda ali ne može jamčiti za upotrebu proizvoda. Učinak gnojiva ovisi o vrsti i starosti biljke, agroekološkim uvjetima, temperature i tipa tla. Ne prekoračiti preporučene doze primjene. Rok upotrebe: označen na pakiranju. Oznake upozorenja i obavijesti: S 1/2 Čuvati pod ključem i izvan dohvata djece, S 13 Čuvati odvojeno od hrane, pića i stočne hrane, S 36/37/39 Korisiti laganu zaštitnu odjeću i opremu.   SASTAV:
    • Huminske kiseline……………………… 12,0% m/m (13,2% m/v)
    • Fulvokiseline…………………………….. 3,0% m/m (3,3% m/v)
    • Ukupna organska tvar………………… 16,0% m/m (17,6% m/v)
    • Dušik (N), organski……………………. 1,2% m/m (1,3% m/v)
    • Kalij (K2O),………………………………. 5,0% m/m (5,5% m/v)
    Boja: Otopina crne boje
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • MIKROVIT BORON TURBO Gnojivo MIKROVIT BORON TURBO proizvedeno je sukladno EZ normama 834/2007 i 889/2008 te se može koristiti u ekološkoj poljoprivrednoj proizvodnji. Bor je važan elemement u ishrani poljoprivrednih kultura. Osnovna uloga bora je transport ugljikohidrata iz lista u plodove, sinteza ugljikohidrata te pravilno odvijanje cvatnje i oplodnje. Nedvojbeno, drvenaste kulture (vinova loza, masline, jabuka i dr.) prilikom primjene bora imaju bolju cvatnju i oplodnju, te značajno više šećera u plodovima u trenutku tehnološke zrelosti plodova. Gnojivo MIKROVIT BORON TURBO ne sadrži bor u obliku natrij-perborata (BEZ NATRIJA) ili na bazi borne kiseline, te nema ograničenja u folijarnoj gnojidbi vinove loze. Isto tako, kod ostalih kultura, bor igra vrlo važnu ulogu, prije svega kod šećerne repe zbog povećane digestije korijena (više šećera), ali i ostalih kultura poput celera, krastavca, tikvi i sl. GNOJIVA NA BAZI BOR-ETANOL AMINA: Osnovne karakteristike gnojiva su:
    • Gnojivo na bazi kompleksne organske molekule (etanolamina), koji povećava usvajanje i translokaciju bora u biljci
    • Nema agresivno dijelovanja na otvorene cvijetove poljoprivrednih kultura, pa se u iznimnim slučajevima može korisititi i u vrijeme cvatnje
    • Sadrži visoku količina bora (B) – 150 g/lit bora u obliku bor-etanolamina
    • Vrlo dobra kompatibilnost sa zaštitnim sredstvima, osim sa preparatima na bazi Al-fosetila i lambda-cimetrina
    • Gnojivo u tekućem obliku
    • Može se koristiti za folijarnu gnojidbu ili u fertirigaciji
    SASTAV:
    • Bor (u obliku bor-etanolamina) 150 g/lit
    • pH (1% otopina) 7,5
    • Gustoća 1,4 kg/lit
    DOZA PRIMJENE: Doziranje gnojiva potrebno je prilagoditi vrsti i potrebama poljoprivredne kulture i agroekološkim uvjetima uzgoja. FOLIJARNO: 1 lit/ha FERTIRIGACIJA: 5-10 lit./ha
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • RAPIDASE® EXPRESSION AROM  Enzim koji brzo i efikasno izvlaći arome iz pokožice bobice grožđa kod bijelih sorti. Rapidase® Expression Aroma dopušta ciljanu ekstrakciju aromatskih prekursora, poput tiola, terpena i norizoprenoida, sadržanih u pokožici bobice grožđa bez istodobnog ekstrahiranja neželjenih spojeva, poput polifenola. Doza primijene:
    • 3 g na 100 kg za temperaturu između 8 ° C i 10 ° C za najviše 3 sata maceracije
    • 2,5 g na 100 kg za maceraciju od 3 do 6 sati na temperaturi iznad 10 ° C
    • 2 g na 100 kg za maceraciju na temperaturi iznad 10 ° C tijekom 6 sati
    Uoptreba: Otopiti 1/10 volumena prije dodavanja masi u maceraciji. Enzim je aktivan na temperaturi od 8 °C do 45 °C.  
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • CX VINSKA KISELINA

    5.00 14.90 
    • Vinska kiselina za prehrambenu industriju.
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • REDUKCIJA INOX M/M

    5.00 12.50 
    Redukcija muško/muški navoj. Materijal: inoxa AISI 304
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Vezivo bužir Ø ( 8, 10, 12 mm)

    5.00 9.00 
    Promijer: Ø 8 mm, 10 mm, 12 mm Gustoća: 1,44 g/cm³ Tvrdoća:  64 N/mm² Vlačna čvrstoća: 75 kg/cm² Rastezljivost do kidanja: 340% Vezivo je polivinil klorid i dolazi u različitim oblicima. Općenito, PVC je vodootporan, ima dug vijek trajanja i ne zahtijeva puno održavanja. Ove izvrsne kvalitete čine PVC jedan od najčešće korištenih plastičnih masa i danas. Opća svojstva uključuju visoko temperaturnu stabilnosti, glatke površine gotovog fleksibilnosti proizvoda. Pakiranje namot od 2 kg
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Pipa 3/8" pocinčana sa vanjskim navojem, idealna za inox bačve i ostale tankove    
    Dodaj u košaricu Detalji
  • CX JABUČNA KISELINA

    5.30 8.50 
    JABUČNA KISELINA Čista jabučna kiselina za prehrambenu industriju. UPOTREBA: Jabučna kiselina L je najrasprostanjenija kiselina u biljnom svijetu, zajedno sa vinskom i mliječnom kiselinom dozvoljena je kao sredstvo za dokiseljavanje u vinifikaciji prema zakonu na snazi. Za upotrebu u enološke svrhe. SASTAV:  E296 u prahu DOZIRANJE:
    • Do 150 g/h za mošt
    • Do 250 g/hl za vino
    (Pridržavati se zakonskih ograničenja na snazi) NAČIN UPOTREBE: Jabučna kiselinu L lako je topiva, i može se dodati direktno u vino bez potrebe toplenja u vodi.
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Filter ploče BECOPAD 270 (čista 100% celuloza)
    • Dimenzija: 40x40cm
    • Minimalna narudžba 25 komada
    Karakteristike:
    • - prva filtracija bez kapanja (nema gubitka proizvoda)
    • - bez mineralnih tvari (potpuno sačuvane vrijednosti arome i boje)
    • - proizveden od čiste celuloze (100% biološki razgradiv)
    • - štedi vrijeme i troškove (najmanje 20% veća učinkovitost)
    • - čuva okoliš (50%-tna ušteda vode)
    Begerow sa Becopad-om provodi revoluciju u procesu filtracije. Prvi puta tehnološka inovacija omogućuje povezivanje najstrožih standarda mikrobiološke sigurnosti i potpunog zadržavanja vrijednosti arome i boje. To je najbolje što se Vašem vinu može dogoditi. Becopad stoji na raspolaganju u sedam različitih oštrina bistrenja. Od grube do sterilne filtracije.
    Dodaj u košaricu Detalji
  • BAYANUS PC Selekcioniranii kvasac za primjenu u enologiji sa visokim postotkom aktivnih stanica (minimum 20 milijadi po gramu proizvoda). Karakteristike BAYANUS PC je soj Saccharomyces bayanus posebno otporan na nepovoljne uvijete kao što su alkohol, sumpordioksid, pH vrijednosti i niske temperature. U slučaju naknadnih fermentacija (refermentacija), u proizvodnji pjenušavih i šampanjskih vina BAYANUS PC pokazuje najbolja svoja svojstva, dajući proizvodu svježinu i finoću. Primjena Zbog svojih svojstava BAYANUS PC se preporučuje za proizvodnju pjenušavih i šampanjskih vina, a pored toga posebno za vina kod kojih je došlo do zastoja fermentacije. Pri upotrebi BAYANUS PC-a stvaranje pjene je uredno i konstantno sve do potpune razgradnje šećera. Osim toga, također može biti interesantna njegova primjena u primarnoj fermentaciji bijelih, roze i crnih vina kada se žele dovesti do posebnog izražaja aromatična svojstva proizvoda. Uputstva za upotrebu Otopiti potrebnu količinu kvasca u deset djelova mlake vode (40°C) koja sadrži 5-10% šećera. Nakon pola sata postepeno dodati jednaku količinu mošta (preporučuje se izbjegavanje naglih smanjenja temperature). Ostaviti kvasac da se razmnožava: otopina mora uvijek sadržati minimum 5% šećera; također se preporučuje primjena amonijakovih soli (30 g/hL) i tiamina (60 mg/hL). Pripremljeni (rehidrirani) kvasac se nalazi u fazi aktivne fermentacije, pa se stoga može dodati masi koja treba fermentirati. Doziranje 10-20 g/hl za fermentaciju mošta od bijelog grožđa; 10-25 g/hl za vinifikaciju crnih vina; 30-50 g/hl u slučaju zastoja fermentacije; 15-30 g/hl u slučaju naknadne fermentacije (refermentacije). Pakiranje Proizvod je pakiran pod vakuumom u višeslojne vrećice od 100 g i 500 g. Čuvanje Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Pažljivo zatvoriti pakiranje nakon otvaranja. Kategorija opasnosti Proizvod je kategoriziran kao bezopasan.
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • ASPANGER GLINA – EKO proizvod

    5.50 69.90 
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Rasprodano
    Čaša Sunlight Beach za plažu Višenamjenski čaša pogodan za vanjske prostore. Čaša od specijalne plastike policrystal SAN idealna za degustacije vina na otvorenom. Pogodan je za vanjske prostore, a pogodan je i za posluživanje dugih pića i koktela. Materijal: Policrystal SAN Boja: prozirna Visina [mm]: 210

    Volumen [ml]: 330

    Promjer max [mm]: 80

    Pakiranje: 6 čaša (min. narudžba)
    Cijena je navedena za 1 (jednu) čašu, ali minimalno prodajno pakiranje je 6 čaša
    Detalji
    • Unutarnji promijer: 20 mm
    • Vanjski promijer:
    • Cijena po metru.

    FleksibilnO PVC crijevo sa spiralnom armaturom anti-shockPogodno za protok tekućina u prehranbenoj industriji koja ne sadrže masti i sa maksimalnim sadržajem alkohola od 28%.Glatka unutarnja površina. Izvrsna otpornost na tlačnoj i usisnoj strani.Upotreba u prehrambenoj industriji i vinarskoj industriji.

    • Radna temperatura: -15 ° C / + 60 ° C
    • Boja: transparentna sa crvenom spiralnom armaturom
    • Ne-toksičnost: pogodan za kontakt s prehrambenim proizvodima za tekućine tipa A-B-C u skladu sa 90/128 EEC.
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Kašeta (gajba) 40 lit crvena sa perforiranim stranicama i perforiranim dnom. Minimalna narudžba je 10 komada i  maksimalna narudžba gajbi po jednoj narudžbi je 20 komada za paketnu dostavu. Za veće količine gajbi nazvati 052/ 449-173 ili poslati e-mail na info@vinoartis.hr za ponudu sa paletnom dostavom. Sve stranice perforirane i perforirano dno
    • Volumen: 40 litara
    • Dužina: 560 mm
    • Širina:   350 mm
    • Visina:  310 mm
    • Težina:   1.4 kg
    • Boja: crvena
      Nosiljka (kašeta) za grožđe
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Fermivin 7013   Izražava tipičnost sorte na crvenim vinima i idealan za bazu destilata. Pogodan za vina od voća. Temperatura fermentacije: 14º - 35ºC Tolerancija na alkohol: do 14,5%vol. Doza primijene: 20 - 25g/hl Pakiranje: 100g, 500g  
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
  • Filter ploče BECOPAD 220 (čista 100% celuloza)
    • Dimenzija: 40x40cm
    • Filtracijski učinak: filtracija sa smanjenjem mikroorganizama
    • Minimalna narudžba 25 komada
    Karakteristike:
    • - prva filtracija bez kapanja (nema gubitka proizvoda)
    • - bez mineralnih tvari (potpuno sačuvane vrijednosti arome i boje)
    • - proizveden od čiste celuloze (100% biološki razgradiv)
    • - štedi vrijeme i troškove (najmanje 20% veća učinkovitost)
    • - čuva okoliš (50%-tna ušteda vode)
    Begerow sa Becopad-om provodi revoluciju u procesu filtracije. Prvi puta tehnološka inovacija omogućuje povezivanje najstrožih standarda mikrobiološke sigurnosti i potpunog zadržavanja vrijednosti arome i boje. To je najbolje što se Vašem vinu može dogoditi. Becopad stoji na raspolaganju u sedam različitih oštrina bistrenja. Od grube do sterilne filtracije.
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Filter ploče BECOPAD 170 (čista 100% celuloza)
    • Dimenzija: 40x40cm
    • Filtracijski učinak: sterilna filtracija
    • Minimalna narudžba 25 komada
    Karakteristike:
    • - prva filtracija bez kapanja (nema gubitka proizvoda)
    • - bez mineralnih tvari (potpuno sačuvane vrijednosti arome i boje)
    • - proizveden od čiste celuloze (100% biološki razgradiv)
    • - štedi vrijeme i troškove (najmanje 20% veća učinkovitost)
    • - čuva okoliš (50%-tna ušteda vode)
    Begerow sa Becopad-om provodi revoluciju u procesu filtracije. Prvi puta tehnološka inovacija omogućuje povezivanje najstrožih standarda mikrobiološke sigurnosti i potpunog zadržavanja vrijednosti arome i boje. To je najbolje što se Vašem vinu može dogoditi. Becopad stoji na raspolaganju u sedam različitih oštrina bistrenja. Od grube do sterilne filtracije.
    Dodaj u košaricu Detalji
  • CX CASEINATO DI POTASSIO Kalijev-kazeinat visoke čistoće Sastav Kalijevkazeinat izuzetno visoke čistoće. Karakteristike CX CASEINATO DI POTASSIO je kalijevkazeinat izuzetno visoke čistoće. Poseban postupak sušenja u sprej sušarama osigurava odličnu topivost proizvoda, bez stvaranja grudica i pjene.Zahvaljujući čistoći sirovina od kojih se proizvodi. I nema bilo kakvog ispuštanja stranih mirisa i okusa u vino. Primjena CX CASEINATO DI POTASSIO, zahvaljujući svojim preventivnim i kurativnim efektima, predstavlja idealan proizvod za zaštitu vina od oksidacije. Upotreba CX CASEINATO DI POTASSIO pruža sljedeće prednosti: • Eliminiranje do 50% trovalentnog željeza, pa shodno tome zaštitu od oksidacije i loma vina- mane vina uslovljene biološkim uzrocima (oksidativnih enzima) i kemijskim uzrocima (višak spojeva željeza i fosfata) zbog čega dolazi do promjena boje vina i zamućivanja (crni lom; plavi lom; sivi lom). • Eliminiranje djela bakra; • Smanjenje sadržaja polifenolnih spojeva (katehina, proantocianidola) odgovornih za oksidaciju i kasnije opadanje boje • Opće poboljšanje organoleptičkih karakteristika; • Opće poboljšanje mirisa vina, što ovaj proizvod čini veoma prikladnim za upotrebu u pripremi osnove za šampanjizaciju. CX CASEINATO DI POTASSIO upotrebljen kod oksidiranih vina omogućuje značajno ublažavanje promjena prouzorokavanih oksidacijom i djelimično obnavljaje aromatskih karakteristika vina. Osim toga upotreba ovog sredstva u kombinaciji sa bentonitom tijekom fermentacije omogućuje dobivanje vina finijih organoleptičkih svojstava. Pošto do flokulacije dolazi isključivo pod utjecajem kiselosti, pri upotrebi CLARITO SPRAY dry-a nema opasnosti od pretjeranog vezivanja. Konačno, treba imati na umu da kalijevkazeinat ima stanovito obezbojavajuće djelovanje kod crnih vina. Pri upotrebi CX CASEINATO DI POTASSIO-a treba se pridržavati važećih zakonskih propisa. Upotreba Otopiti CX CASEINATO DI POTASSIO u približno 10-15 dijelova vode uz neprekidno miješanje; ostaviti da odstoji uz povremeno miješanje. Ovako pripremljenu masu dodati proizvodu koji se tretira na način da se osigura trenutno homogeniziranje u ukupnoj masi. Doziranje Od 20 do 100 g / hl za širu primijenu; od 10 do 70 g / hl za bijela vina; od 10 do 40 g / hl za crna vina. Čuvanje Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Pažljivo zatvoriti pakiranje nakon otvaranja.
    Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page Detalji
Go to Top