- Asimilacija dušika, fosfora u kratkom vremenskom razdoblju
- Obogačen B (borom)
- Povećava zalihu hranjivih tvari i spriječava njihovo ispiranje
- Doprinosi razvoju mikroorganizama tla
- Pospješuje mikrobiološku aktivnost koja pogodno utječe na rad korjenovog sustava
- Proizveden od goveđeg stajnjaka i fermentiran na prirodan način
-
Organsko gnojivo OLIVO BIO Certificiran za ekološku proizvodnju NP 4.4 + 2 K₂O + 0,05 B + 25 C (30% org. tvari) + 6 CaO + 0,8 MgO+ 3 SO₃ + 6 HUMUSNE I FULVINSKE KISELINE
-
RasprodanoFermivin A33 Crvena kompleksna vina sa izraženom strukturom (Teran,Cabernet Sauvignon) Aromatska ravnoteža voćnih aroma, čokolade uz povećanje sadržaja polifenola. Pogodan za sorte: Cabernet Sauvignon, Babić, Trnjak, Crljenak, Dingač, Plavac mali, Sangiovese, Temperatura fermentacije: 22º - 30ºC Tolerancija na alkohol: do 15,5%vol. Doza primijene: 20 - 25 g/ha Pakiranje: 100 g, 500g
-
Mikroelementi (bor i molibden) za bolju cvatnju i oplodnju (Aktivator cvatnje) VISOKA koncentracija molibdena (3% Mo) PREDNOSTI:
- Gnojivo sa visokom količinom molibdena (3,0% Mo) sa dodatkom bora (B)
- Aktivator cvatnje za drvenaste kulture (maslina, badem, vinova loza, ljeska, jabuka i dr.)
- Posebno dobar učinak u folijarnoj gnojidbi na vapnenim (karbonatnim tlima)
- Gnojivo za primjenu u intenzivnom uzgoju drvenastih kultura
- Bor (B) 1,5%
- Molibden (Mo) 3,0%
- pH (otopina 1%) 6,7
- Specifična masa gnojiva 1,25 kg/l
- 2,0 lit/ha (200 ml/100 lit. vode), folijarno
-
RasprodanoKvalitetna izrada-široki protunož Pouzdane: udobne za rad, lagane, čvrsta ručka izrađena od kovanog aluminija. Nož i protunož izrađeni od kaljenog čelika osiguravaju čist i precizan rez. Svi dijelovi zamjenjivi. Djelotvorne: lagano i dugoročno podešavanje reza. Ergonomske: zaštita ruku pomoću gumenog ublaživača udarca i ne kližuće presvlake Maksimalna debljina reza: 2,5 cm Težina: 225 g Dužina: 210 mm
-
RasprodanoRAPIDASE® CLEAR Brzo i efikasno bistrenje mošta. Doza primijene: 1 - 4 g/hl Upotreba: Dodati u mošt nakon prešanja radi bržeg i učinkovitog bistrenja. Otopiti 1:10 sa vodom, dobro promiješati, te dodati moštu.
-
RAPIDASE® EXTRA FRUIT Za brzu ekstrakcija aromatskih perkursora iz crnog grožđa. Rapidase® Extra Fruit omogućuje ciljano ekstrakciju voćnih aromatičnih prekursora iz pokožice crnog grožđa, omogućuje i smanjenje trajanja i temperature same maceracije, kojom se sprečavaju oksidativni spojevi u dugim maceracijama sa mješanjem klobuka. Doza primijene:
- 2 g na 100 kg grožđa u maceraciji
- 2,5 g na 100 kg grožđa za kratke maceracije do 3 dana
- 3 g na 100 kg grožđa za maceracije na niskoj temeraturi od 8 °C do 12 °C
-
Phostrade Ca Visoka koncentracija fosfora (P) i kalcij (Ca) za crvenu boju jabuka Phostrade Ca je posebno koncentrirano tekuće gnojivo sa visokom količinom fosfora i kalcija. Phostrade Ca potiče intenzivno stvaranje crvenih pigmenata boje (antocijana) u pokožici plodova, te se intenzivno koristi u folijarnoj gnojidbi crvenih sorata jabuka (Gala, Idared i dr.), te u folijarnoj gnojidbi rajčice, jagode, lubenice, trešnje, višnje i drugih kultura. Zbog visokog sadržaja kalcija istovremeno utječe na poboljšanje kvalitete plodova i veće čvrstoće pokožice čime se spriječava pucanje plodova trešanja i breskve. Prednosti primjene gnojiva Phostrade Ca:
- Visoki sadržaj fosfora (30,7% P2O5) i kalcija (5,6% CaO), koji se brzo usvajaju i uključuju u metabolizam biljke
- Snažan učinak na sintezu pigmenata boje (antocijane) – CRVENA BOJA PLODOVA
- Gnojivo ne sadrži teške metale – 100% netoksičan za okoliš i zdravlje ljudi
- Inovativna tehnologija; dokazani učinak na brzo usvajanje hranivih elemenata
- Dokazani učinak na porast kvalitetu plodova, naročito u stresnim uvjetima (suša, visoka temperatura i sl.)
- Poboljšana kvaliteta plodova tijekom čuvanja/skladištenja zbog djelovanja kalcija
- Drvenaste kulture (jabuka, breskva, trešnja i dr.): 10 lit./ha 3-5 tretmana u razmaku od 7-14 dana, primjeniti u početnoj fazi porasta plodova te 2-3 tretmana u vrijeme pojave obojenosti pokožice plodova
- Povrće: 3-5 lit./ha u razmaku primjene od 10-14 dana u fazi rasta plodova
- Krumpir: 15 lit./ha u fazi formiranja gomolja
- Jagoda: 3-10 lit./ha od početka cvatnje u razmacima od 15 dana
- Ostale kulture: 3-5 lit./ha u razmaku primjene od 10-14 dana u fazi rasta plodova
- Dušik (N), ……………………………… 3,0% m/m (3,9% m/v)
- Fosfor (P2O5),………………………… 23,6% m/m (30,7% m/v)
- Kalcij (CaO)……………………………. 4,3% m/m (5,6% m/v)
-
CX ALBUMINA Bistrilo visoke čistoće u mikrogranulama visoke topljivosti sa detanizirajučim djelovanjem Sastav Pasteriziran i ohlađen ovoalbumin u granulama. Karakteristike CX ALBUMINA je pasteriziran i hlađen proizvod dobiven isključivo od albumina iz svježih kokošjih jaja. CX ALBUMINA je prirodnog porijekla bez dodanih aditiva. Djeluje tako da na bilo koji naćin proteinski ne osiromašio proizvod, što jamči kvalitetu proizvoda. Prirodnost i kvaliteta proizvoda CX ALBUMINA čini ga idealnim za tretiranje vina visoke kvalitete. Ovoalbumin ima jako detanizirajuće djelovanje koje traži velike kolićine fenolnih spojeva. Zbog gore navedenog razloga primjena na bijela vina mora biti ograničen ili strogo kontroliran. Primjena Idealan proizvod jednostavnog rukovanja koje efikasno zamjenjuje tradicionalni Bordoški tretman (5 bjelanjaka jaja za svaki barrique od 225 L). CX ALBUMINA se posebno preporučuje za bistrenje crnih vina, kod finalnih tretmana kod školovanja vina. Vinu se dodaje da omekša taninske note i oksidativne mirise. CX ALBUMINA može se koristiti za smanjivanje taničnosti mladih crnih vina. Upotreba Promiješati CX ALBUMINA u 7 dijela hladne vode; za pojačanje efekta dijelovanja jaja preporuča se dodati u vodu 8g/l natrijevog klorida. Homogeniziranu smijesu dodati u vino i dobro izmiješati. Doziranje Od 5 do 15 g/hL mlada crvrna vina; Od 8 do 20 g/hL crvena vina visoke taničnosti; Od 1 do 5 g/hL za bijela i roze vina sa prijašnjom laboratoriskom analizom Napomena: u jednom jajetu nalazi se 30÷35 g tekućeg albumina Tekući albumin ima koncentraciju u odnosu na prah 1:9. Pakiranje: 500g Čuvanje: na suhom i hladnom mjestu
-
RasprodanoČaša Sunlight Beach za plažu Višenamjenski čaša pogodan za vanjske prostore. Čaša od specijalne plastike policrystal SAN idealna za degustacije vina na otvorenom. Pogodan je za vanjske prostore, a pogodan je i za posluživanje dugih pića i koktela. Materijal: Policrystal SAN Boja: prozirna Visina [mm]: 210
Volumen [ml]: 330
Promjer max [mm]: 80
Pakiranje: 6 čaša (min. narudžba) -
Škare LOWE 6.104 idelne su za rezidbu u vinogradima, maslinicima i voćnjacima. Škare noža u obliku nakovanja vrhunske kvalitete. Škare LÖWE 6 posebno su zanimljive zbog visoke razine korištene tehnike. Vanjska oštrica učvršćena je samo maticom i može se brzo i jednostavno zamijeniti, bez rastavljanja škara.
- Klasični model škara za nakovanj
- Kontinuirano podesiva širina hvatanja
- Jednostavna zamjena oštrice
- Tanja rezna glava
-
Profesionalna čaša za vrhunska strukturirana crvena vina. ITALESSE Kristalna čaša za vrhunska vina proizvedena je sa Xtreme resistance tehnologijom. Ovom tehnikom čaša dobiva na čvrstoći uz manju debljinu stijenke kojom se povečava osijećaj degustiranja i značajno izražava skrivene olfativne mogućnosti vina. Idealna je za degustaciji vrhunska karakterna vina u kojima ćete uživati u svim njegovim organoleptičkim karakteristikama tijela i skrivenim sekundarnim mirisima. Čaša je posebno dizajnirana za poboljšanje organoleptičkih i aromatskih karakteristika vina.
- Volumen: 950 ml
- Visina: 235 mm
- Širina: 126 mm
- Boja: prozirna
- Materijal: kristalno staklo
- Pakiranje: 6 čaša (min. narudžba)
- Navedena cijena je za jedno pakiranje od 6 čaša