• Filter ploče BECOPAD 220 (čista 100% celuloza)
    • Dimenzija: 40x40cm
    • Filtracijski učinak: filtracija sa smanjenjem mikroorganizama
    • Minimalna narudžba 25 komada
    Karakteristike:
    • - prva filtracija bez kapanja (nema gubitka proizvoda)
    • - bez mineralnih tvari (potpuno sačuvane vrijednosti arome i boje)
    • - proizveden od čiste celuloze (100% biološki razgradiv)
    • - štedi vrijeme i troškove (najmanje 20% veća učinkovitost)
    • - čuva okoliš (50%-tna ušteda vode)
    Begerow sa Becopad-om provodi revoluciju u procesu filtracije. Prvi puta tehnološka inovacija omogućuje povezivanje najstrožih standarda mikrobiološke sigurnosti i potpunog zadržavanja vrijednosti arome i boje. To je najbolje što se Vašem vinu može dogoditi. Becopad stoji na raspolaganju u sedam različitih oštrina bistrenja. Od grube do sterilne filtracije.
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Filter ploče BECOPAD 270 (čista 100% celuloza)
    • Dimenzija: 40x40cm
    • Minimalna narudžba 25 komada
    Karakteristike:
    • - prva filtracija bez kapanja (nema gubitka proizvoda)
    • - bez mineralnih tvari (potpuno sačuvane vrijednosti arome i boje)
    • - proizveden od čiste celuloze (100% biološki razgradiv)
    • - štedi vrijeme i troškove (najmanje 20% veća učinkovitost)
    • - čuva okoliš (50%-tna ušteda vode)
    Begerow sa Becopad-om provodi revoluciju u procesu filtracije. Prvi puta tehnološka inovacija omogućuje povezivanje najstrožih standarda mikrobiološke sigurnosti i potpunog zadržavanja vrijednosti arome i boje. To je najbolje što se Vašem vinu može dogoditi. Becopad stoji na raspolaganju u sedam različitih oštrina bistrenja. Od grube do sterilne filtracije.
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Filter ploče BECOPAD 350 (čista 100% celuloza) Dimenzija: 40x40cm Filtracijski učinak: fina filtracija Minimalna narudžba 25 komada Karakteristike:
    • - prva filtracija bez kapanja (nema gubitka proizvoda)
    • - bez mineralnih tvari (potpuno sačuvane vrijednosti arome i boje)
    • - proizveden od čiste celuloze (100% biološki razgradiv)
    • - štedi vrijeme i troškove (najmanje 20% veća učinkovitost)
    • - čuva okoliš (50%-tna ušteda vode)
    Begerow sa Becopad-om provodi revoluciju u procesu filtracije. Prvi puta tehnološka inovacija omogućuje povezivanje najstrožih standarda mikrobiološke sigurnosti i potpunog zadržavanja vrijednosti arome i boje. To je najbolje što se Vašem vinu može dogoditi. Becopad stoji na raspolaganju u sedam različitih oštrina bistrenja. Od grube do sterilne filtracije.
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Filter ploče BECOPAD 450 (čista 100% celuloza)
    • Dimenzija: 40x40cm
    • Filtracijski učinak: filtracija za bistrenje
    • Minimalna narudžba 25 komada
    Karakteristike:
    • - prva filtracija bez kapanja (nema gubitka proizvoda)
    • - bez mineralnih tvari (potpuno sačuvane vrijednosti arome i boje)
    • - proizveden od čiste celuloze (100% biološki razgradiv)
    • - štedi vrijeme i troškove (najmanje 20% veća učinkovitost)
    • - čuva okoliš (50%-tna ušteda vode)
    Begerow sa Becopad-om provodi revoluciju u procesu filtracije. Prvi puta tehnološka inovacija omogućuje povezivanje najstrožih standarda mikrobiološke sigurnosti i potpunog zadržavanja vrijednosti arome i boje. To je najbolje što se Vašem vinu može dogoditi. Becopad stoji na raspolaganju u sedam različitih oštrina bistrenja. Od grube do sterilne filtracije.
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Filter ploče BECOPAD 550 (čista 100% celuloza)
    • Dimenzija: 40x40cm
    • Filtracijski učinak: gruba filtracija
    • Minimalna narudžba 25 komada
    Karakteristike:
    • - prva filtracija bez kapanja (nema gubitka proizvoda)
    • - bez mineralnih tvari (potpuno sačuvane vrijednosti arome i boje)
    • - proizveden od čiste celuloze (100% biološki razgradiv)
    • - štedi vrijeme i troškove (najmanje 20% veća učinkovitost)
    • - čuva okoliš (50%-tna ušteda vode)
    Begerow sa Becopad-om provodi revoluciju u procesu filtracije. Prvi puta tehnološka inovacija omogućuje povezivanje najstrožih standarda mikrobiološke sigurnosti i potpunog zadržavanja vrijednosti arome i boje. To je najbolje što se Vašem vinu može dogoditi. Becopad stoji na raspolaganju u sedam različitih oštrina bistrenja. Od grube do sterilne filtracije.
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Rasprodano
    TEKUĆI KONCENTRIRANI GROŽĐANI MOŠT
    • Koncentrat grožđanog soka 65 BRIX
    • Pakiranje: 1 kg
    Detalji
  • CX VINSKA KISELINA

    4.00 14.90 
    • Vinska kiselina za prehrambenu industriju.
    Odaberi opcije Detalji
  • L – ASKORBINSKA KISELINA

    1.50 13.46 
    Odaberi opcije Detalji
  • Rasprodano

    CX JABUČNA KISELINA

    5.30 8.50 
    JABUČNA KISELINA Čista jabučna kiselina za prehrambenu industriju. UPOTREBA: Jabučna kiselina L je najrasprostanjenija kiselina u biljnom svijetu, zajedno sa vinskom i mliječnom kiselinom dozvoljena je kao sredstvo za dokiseljavanje u vinifikaciji prema zakonu na snazi. Za upotrebu u enološke svrhe. SASTAV:  E296 u prahu DOZIRANJE:
    • Do 150 g/h za mošt
    • Do 250 g/hl za vino
    (Pridržavati se zakonskih ograničenja na snazi) NAČIN UPOTREBE: Jabučna kiselinu L lako je topiva, i može se dodati direktno u vino bez potrebe toplenja u vodi.
    Detalji
  • CX METAVINSKA KISELINA

    2.70 18.80 
    • Čista metavinska kiselina za prehrambenu industriju.
    Odaberi opcije Detalji
  • CX LIMUNSKA KISELINA (EU)

    3.50 6.00 
    Odaberi opcije Detalji
  • Rasprodano
    Uravnoteženi proizvod sa antioksidativnim djelovanjem Sastav Kalijmetabisulfit (E 224) 65%, L-askorbinska kiselina (E 300) 35%. Karakteristike FLAVOUR SAVE je uravnoteženi složeni proizvod koji omogućuje da se očuvaju nepromjenjene specifične arome grožđa i da se spriječi oksidacija obojenih i aromatičnih tvari u moštu, vočnim sokovima i vinu. Askorbinska kiselina i sumpordioksid koje sadrži FLAVOUR SAVE doprinose reguliranju pH vrijednosti vina time što osiguravaju trajnu reduktivnu sredinu. Proizvod je u obliku finog praha bijele boje ,formuliran tako da zadržava nepromjenjene karakteristike s vremenom. Primjena FLAVOUR SAVE ima efikasno antioksidativno djelovanje i osigurava očuvanje tipičnih aroma grožđa. Istovremno djelovanje sastavnih elemenata ovog proizvoda omogućuje postizanje sljedećih ciljeva: - očuvanje nepromjenjenih tipičnih aroma grožđa, - smanjenje redoks potencijala, - zaštita od promjena prouzrokovanih djelovanje mikroflore. Kod vina se koristi za preventivno tretiranje u prisustvu fenola podložnih oksidaciji. Kada se dodaje vinu FLAVOUR SAVE omogućuje bolje čuvanje proizvoda u vremenu zahvaljujući tome što osigurava postizanje oksido-reduktivne ravnoteže, idealne za očuvanje aroma, svježine, voćnih aroma i tipičnosti proizvoda. Pri upotrebi FLAVOUR SAVE-a treba se pridržavati zakonskih propisa. Upotreba Dodati FLAVOUR SAVE direktno u proizvod ili rastopiti potrebnu količinu preparata u jednom djelu vina kojeg treba tretirati u odnosu 1:10 izbjegavajući u najvećoj mogućoj mjeri dodir sa kisikom, a zatim dodati masu uz dobro mješanje. Kao sredstvo za stabilizaciju vina FLAVOUR SAVE treba dodavati vinu neposredno prije flaširanja. Doziranje Od 10 do 20 g/hl. Upozorenje: 10 g/hl FLAVOUR SAVE-a povećava sadržaj sumpordioksida za 40 mg/l i sadržaj L-askorbinske kiseline za oko 7 mg/l (granična vrjednost za upotrebu suglasno zakonskoj normativi EU iznosi 150 mg/l). U slučaju voćnih sokova i drugih proizvoda treba se pridržavati važećih zakonskih propisa. Čuvanje Čuvati na hladnom i suhom mestu. Pažljivo zatvoriti proizvod nakon upotrebe kako bi se izbjeglo smanjenje sumpordioksida. Kategorija opasnosti Xi – IRITIRAJUĆI.
    Detalji
    • CX ANTIBRET je bistrilo koji ima učinak smanjenja populacije neželjenih mikroorganizama (Brettanomyces) te, ima visoku snagu na stabiliziranje fenolnih tvari.
    • Doza primijene: 5 – 10 g/hl
    • Pakiranje: 500g
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Fermivin MT48  

    Crvena vina cvijetno voćnih aroma začinskih nota.

    Vino voćnih aroma crvenog voća (šljiva) i cvijetnih aroma zaokruženo sa začinskim notama.

    Kvasac koji pospješuje značajnu proizvodnju glicerina.

    Pogodan za sorte: Teran, Refošk, Syrah, Merlot, Primitivo, Crljenak, Plavac mali, Dingač, Babić, Dobričić, Trnjak, Barbera, Vranac

    Temperatura fermentacije: 20º - 30ºC

    Tolerancija na alkohol: do 15%vol.

    Doza primijene: 20 - 25 g/hl

    Pakiranje: 100 g, 500g

    Odaberi opcije Detalji
  • Rasprodano
    Fermivin A33  Crvena kompleksna vina sa izraženom strukturom (Teran,Cabernet Sauvignon) Aromatska ravnoteža voćnih aroma, čokolade uz povećanje sadržaja polifenola. Pogodan za sorte: Cabernet Sauvignon, Babić, Trnjak, Crljenak, Dingač, Plavac mali, Sangiovese, Temperatura fermentacije: 22º - 30ºC Tolerancija na alkohol: do 15,5%vol. Doza primijene: 20 - 25 g/ha Pakiranje: 100 g, 500g
    Detalji
  • Fermivin PF6   Voćna i elegantna crvena vina (Pinot crni) Vino izraženih voćnih aroma, nježnih začinskih nota i mekanih tanina. Kvasac pogoduje visokoj proizvodnji polisaharida i oslobađanje aromatskih spojeva C13. Pogodan za sorte: Pinot Noir, Borgonja, Frankovka, Gamay, Portugizac, Cabernet Franc Temperatura fermentacije: 12º - 24ºC Tolerancija na alkohol: do 14%vol. Doza primijene: 20 - 25g/hl Pakiranje: 100 g, 500g
    Odaberi opcije Detalji
  • Fermivin E 73   Crvena sviježa voćna vina. Kvasac pogodan za niske temperature fermentacije koji pospješuje značajnu proizvodnju estera. Aromatskih karakteristika svježeg bobičastog i koštuničavog voća. Pogodan za sorte: Cabernet Franc, Pinot Noir, Refošk, Borgonja, Frankovka, Gamay, Syrah, Zinfandel, Zweigelt, Vranac, Hrvatica, Plavina Temperatura fermentacije: 10º - 28ºC Tolerancija na alkohol: 15%vol. Doza: 20 - 25 g/hl Pakiranje: 100 g, 500g
    Odaberi opcije Detalji
  • Fermivin VR5 Vrhunska crvena odležana vina. Pospješuje visoku ekstrakciju polifenola i pogoduje stabilizaciji boje. Vino voćnih aroma crvenog voća sa višom strukturom. Pogodan za sorte: Cabernet Sauvignon, Plavac mali, Merlot, Syrah, Borgonja, Frankovka, Gamay, Blatina, Temperatura fermentacije: 18º - 32ºC Tolerancija na alkohol: do 15,5%vol. Doza primijene: 20 - 25 g/hl Pakiranje: 100 g, 500g
    Odaberi opcije Detalji
  • Fermivin XL   Voćna i mekana crvena i rose vina. Izražava ravnotežu aroma crvenog voća na crvenim vinima i bobičastog voća na rose vinima. Dobro apsorbira tvrde tanine te smanjuje taničnost vina. Pogodan za sorte: Cabernet Sauvignon, Merlot, Teran, Crljenak, Dingač, Plavac mali, Dobrinčić, Refošk, Grenache, Blatina, Zinfandel, Zweigelt Temperatura fermentacije: 20º - 30ºC Tolerancija na alkohol: do 15,5%vol. Doza primijene: 20 - 25 g/ha Pakiranje: 100g, 500g
    Odaberi opcije Detalji
  • Fermivin 7013   Izražava tipičnost sorte na crvenim vinima i idealan za bazu destilata. Pogodan za vina od voća. Temperatura fermentacije: 14º - 35ºC Tolerancija na alkohol: do 14,5%vol. Doza primijene: 20 - 25g/hl Pakiranje: 100g, 500g  
    Odaberi opcije Detalji

Naslov

Go to Top