• Pumpa sa inox glavom i gumenim propelerom.Idealna za pretoke vina i mošta bez peteljki te, drugih tekućina u prehrambenoj industriji.Prednost Zambelli pumpe je u niskim okretajima propelera sa kontinuiranim i homogenim protokom. Tehnički podaci:
    • motor:       1.5 kW monofazni
    • težina:       45 kg
    • dimenzije:  500x300x670 mm
    • pritisak:         3.5 bar
    • protok:       12 - 85 hl/h
    • br.okretaja: 155 - 1000 o/min
    • priključak:  garola 40 mm
    • nosač s kotačima
    Važno: provijeriti dostupnost i/ili rok isporuke
    Detalji
  • Ručna punilica BB10 Punilica za ručno punjenje vrećica BIB, izrađena od nehrđajućeg čelika s postoljem sa 4 podesive nožice za punjenje bez napajanja. Punilica je dizajnirana tako što je pištolj za punjenje kompatibilan za vrećice BIB. Opremljen je digitalnim brojačem ENC 24 s kalibracijom količine punjenja, držać za vrećicu sa podešavanjem visine i pištolj za punjenje od nehrđajućeg čelika sa ručkom za zatvaranje čepa BIB. Mogućnost punjenja i  filtriranih tekućina poput vina i sokova. Punjenje se vrši samotokom ili pumpom koja je kompatibilna sa senzorom digitalnog brojača ENC 24.
    Model Priključak Kapacitet 10lt/h Težina Dimenzija
    BB10 diam. 20/25 mm 50 25 kg 600x600x700 mm
    Cjena na upit.  
    Dodaj u košaricu Detalji
  • BB12 poluautomatska punilica sa pumpom Euro20 za punjenje bag on box vrećica Ova punilica za BIB je idealno rješenje za male tvrtke s količinama proizvodnje nižim od 5000 BIB vrećica godišnje. Jednostavnost: Punilica je od nehrđajućeg čelika s podesivim postoljem opremljenim s 4 podesive nožice i ugrađenim digitalnim brojačem litara. Ne zahtijeva pneumatski dovod zraka. Ciklus punjenja provodi se automatski: pokretanje, punjenje i isključivanje punjenja. Operator odabire format i upravlja  poligom za vađenje i umetanje čepa BIB, uz vidljivu točnost punjenja na zaslonu brojača litara. Digitalni brojač upravlja sa uključivanjem i isključivanje vanjske volumetrijske pumpe Euro20. Mogućnost je odabira između različitih vrsta senzora protoka za optimalnu upotrebu punilice u punjenju kao što su: vino, ulje, voćni sokovi (ne -viskozni filtrirani). Moguća upotreba i na vrućim tekućinama. Preciznost: Digitalni brojač omogućuje kalibraciju volumena sa točnošću ± 5/10CL (ovisi o korištenom brojaču). Higijena: Upotreba ventila za punjenje bez kapanja. Potpuno pražnjenje cijevi sa priključkom za lako otvaranje spojnica; CIP kit za pranja sa pipom. Mogućnost sterilizacije cijevi na paru 110 ° C pomoću odgovarajućeg kompleta za pranje na visokoj temperaturi (dodatna oprema).
    Model Priključak Kapacitet 5lt/h Kapacitet 10lt/h Kapacitet 20lt/h Težina Dimenzija
    BB12 diam. 20/25 mm 150 100 40 50 kg 740x900x720 mm
    Cjena na upit.  
    Detalji
  • Pogodna za punjenje BAG –a od 3 -5- 10 -20 litara sa tekućinama maksimalne viskoznosti od 300cps (centipois). Punilica im multifunkcijski display , KIT za pranje sa vanjskom cijevi za spajanje sa punilicom. • Konstrukcija je montirana na 4 kotača • Multifunkcionalni display • Radna podloga sa valjcima • Podtlačni venturi ventil • Injekcija dušika na kraju punjenja • Elektronski brojač litara • Ulaz garola 40 TEHNIČKI PODACI Maksimalan kapacitet: 54hl Napon 220 V monofazna Tlak zraka: 6 bara Potrošnja zraka: 0,25 mc/h Tlak dušika: 0,5 bara Potrošnja dušika: 0,2 mc/h Cjena na upit. Video rada punilice.
    Detalji
  • RAPIDASE® BATONNAGE Enzim koji omogućava dobijanje punijih i uravnoteženih vina na odležavanju. Enzim za afinaciju koji rano oslobađa molekule koje daju mekoću vinu. Rapidase® Batonnage je mikrogranularni pektolitički ß-glukanazni enzimatski pripravak koji poboljšava oslobađanje manoproteina i drugih korisnih koloida sadržanih u stanicama kvasaca, prirodno prisutnih u plemenitom talogu vina. Tim procesom omogućuje se dobivanje vina okusa punoće tijela i ravnoteže aroma. Doza primijene:
    • 2 g/hl na bijelom vinu u batonnage-u, minimalnim mješanjem taloga jednom dnevno 30 dana
    • 2,5 g/hl na crvenom vinu u batonnage-u, minimalnim mješanjem taloga jednom dnevno 30 dana
    • Značajno se povećava efekt batonnage-a dodavanjem stijenki kvasaca 10 - 20 g/hl Extraferm®
    Upotreba: Otopiti 1/10 volumena prije dodavanja masi. Enzim je aktivan na temperaturi od 10 °C do 55 °C. Pakiranje: 100g
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Rasprodano
    RAPIDASE® CLEAR Brzo i efikasno bistrenje mošta. Doza primijene: 1 - 4 g/hl Upotreba: Dodati u mošt nakon prešanja radi bržeg i učinkovitog bistrenja. Otopiti 1:10 sa vodom, dobro promiješati, te dodati moštu.
    Detalji
  • RAPIDASE® EXPRESSION AROM  Enzim koji brzo i efikasno izvlaći arome iz pokožice bobice grožđa kod bijelih sorti. Rapidase® Expression Aroma dopušta ciljanu ekstrakciju aromatskih prekursora, poput tiola, terpena i norizoprenoida, sadržanih u pokožici bobice grožđa bez istodobnog ekstrahiranja neželjenih spojeva, poput polifenola. Doza primijene:
    • 3 g na 100 kg za temperaturu između 8 ° C i 10 ° C za najviše 3 sata maceracije
    • 2,5 g na 100 kg za maceraciju od 3 do 6 sati na temperaturi iznad 10 ° C
    • 2 g na 100 kg za maceraciju na temperaturi iznad 10 ° C tijekom 6 sati
    Uoptreba: Otopiti 1/10 volumena prije dodavanja masi u maceraciji. Enzim je aktivan na temperaturi od 8 °C do 45 °C.  
    Odaberi opcije Detalji
  • RAPIDASE® EXTRA COLOR  Enzim za ekstrakcija boje i polifenola u maceraciji. Doza primjene: 2 - 3g na 100kg grožđa. Pakiranje: 100g
    Odaberi opcije Detalji
  • RAPIDASE® EXTRA FRUIT Za brzu ekstrakcija aromatskih perkursora iz crnog grožđa. Rapidase® Extra Fruit omogućuje ciljano ekstrakciju voćnih aromatičnih prekursora iz pokožice crnog grožđa, omogućuje i smanjenje trajanja i temperature same maceracije, kojom se sprečavaju oksidativni spojevi u dugim maceracijama sa mješanjem klobuka. Doza primijene:
    • 2 g na 100 kg grožđa u maceraciji
    • 2,5 g na 100 kg grožđa za kratke maceracije do 3 dana
    • 3 g na 100 kg grožđa za maceracije na niskoj temeraturi od 8 °C do 12 °C
    Uoptreba: Otopiti 1/10 volumena prije dodavanja masi u maceraciji. Pakiranje: 100g
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Rapidase Revelation Aroma Enzim za brzo i učinkovitu ekstrakciju sortnih aroma grožđa. Rapidase Revelation Aroma omogućuje bolje oslobađanje aromatičnih prekursora sadržanih u crnom i bijelom grožđu, za dobivanje vina s intenzivnim sortnim aromama i složenom strukturom. Enzim za ekstrakcija tipičnih aromatskih perkursora sorte za dobivanje kompleksnog i intenzivnog bouquet u bijelom i crnom vinu. Doza primijene u maceraciji:
    • 2 g na 100 kg bijelog mošta/masulja
    • 3 g na 100 kg crnog mošta/masulja
    Doza primijene kod vinifikacije vina za dodatan izražaj sortnih aroma:
    • 1 g/hl za bijela vina iznad 12 °C
    • 1,5 g/hl za bijela vina ispod 12 °C
    • 2 g/hl za crvena vina iznad 12 °C
    • 2,5 g/hl za crvena vina ispod 12 °C
    Upotreba: Otopiti 1/10 volumena prije dodavanja masi u maceraciji. Enzim je aktivan na temperaturi od 10 °C do 40 °C.  
    Odaberi opcije Detalji
  • REDUKCIJA GAROLA

    16.00 39.83 
    Priključak garola na nosač cijevi. Materijal: inox AISI 304
    Odaberi opcije Detalji
  • REDUKCIJA GAROLA/GAROLA

    29.00 48.44 
    Odaberi opcije Detalji
  • REDUKCIJA GAROLA/unutarnji navoj

    18.00 33.00 
    Redukcija garola/unutarnji navoj (cola) Materijal: inox AISI 304  
    Odaberi opcije Detalji
  • REDUKCIJA GAROLA/vanjski navoj

    18.00 23.76 
    Redukcija garola/vanjski navoj (cola) Materijal: inox AISI 304  
    Odaberi opcije Detalji
  • REDUKCIJA INOX M/M

    5.00 12.50 
    Redukcija muško/muški navoj. Materijal: inoxa AISI 304
    Odaberi opcije Detalji
  • REDUKCIJA INOX M/Ž

    3.50 10.50 
    Redukcija muško/ženski navoj. Materijal: inoxa AISI 304
    Odaberi opcije Detalji
  • Cijep: Refošk Peduncolo Rosso Klon: VCR14 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: 1995 Enološki potencijal: Daje vinima dobru strukturu i uravnoteženu svježinu koje karakteriziraju izražene voćne mirise. Odležavanjem u drvenim bačvama dobiva se na mekoći i složenosti aroma.
    Detalji
  • Cijep: Refošk Peduncolo Rosso Klon: VCR473 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: 2007 Enološki potencijal: Daje vina sa bogatim sadržajem antocijana i strukturirana s intenzivnim aromama crvenog voća, vrlo pogodna za odležavanje i kupažiranje sa refoškom klona VCR14.
    Detalji
  • Cijep: Riesling Italico Klon: RI12V23 Proizvođač: VCR Rauscedo Godina homologacije: Enološki potencijal: Daje slamnato žutu boju vina, blago mirisno, suhog okusa, ugodnih kiselina, svežine  i voćnosti. Pogodan i za proizvodnju pjenušavih vina.
    Detalji
  • FELCO 600 Sklopiva pila, dužina 160 mm, težina 135 gr
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Rasprodano
    FELCO 611 pila sa futrolom, dužina 330 mm, težina 370 gr Pouzdanost:
    • kromirani nehrđajući nož napravljen od čelika
    • impulsno termički tretirani zubi
    • čist i precizan rez
    • dijelovi se mogu zamjeniti
    Efikasnost:
    • nož konusnog oblika za lako sječenje bez začepljenja
    • postava i oblik zubi spriječavaju nagomilavanje voćnog soka
    •  bez održavanja
    Ergonomija:
    • udobna neklizajuća ručica
    • korice za dešnjake ili ljevake sa omčom za remen koja se može skinuti
    Detalji
  • Ruljača za odvajanje peteljki sa pumpom. Sistem otvaranja za lako pranje i čiščenje. Proizvedena od inoxa AISI 304. Tehnički podaci:
    • snaga:      1,5 kW
    • napon:     220V 50Hz
    • težina:      90 kg
    • dimenzije:  1150x680x850 mm
    • dimenzije sakupljača: 910x535 mm
    • nosač s kotačima
    • kapacitet : 2.5 - 3 tona/h
    • priključak: garola 60 mm
    Važno: provijeriti dostupnost i/ili rok isporuke Pogledaj pdf
    Detalji
  • Ruljača za odvajanje peteljki sa pumpom. Sistem otvaranja za lako pranje i čiščenje. Proizvedena od inoxa AISI 304. Tehnički podaci:
    • snaga:      2,2 kW
    • napon:     220V 50Hz
    • težina:      100 kg
    • dimenzije:  1250x700x900 mm
    • dimenzije sakupljača: 1020x580 mm
    • nosač s kotačima
    • kapacitet : 3.5 - 4 tona/h
    • priključak: garola 60 mm
    Važno: provijeriti dostupnost i/ili rok isporuke Pogledaj pdf
    Detalji

Naslov

Go to Top