-
BAYANUS PC Selekcioniranii kvasac za primjenu u enologiji sa visokim postotkom aktivnih stanica (minimum 20 milijadi po gramu proizvoda). Karakteristike BAYANUS PC je soj Saccharomyces bayanus posebno otporan na nepovoljne uvijete kao što su alkohol, sumpordioksid, pH vrijednosti i niske temperature. U slučaju naknadnih fermentacija (refermentacija), u proizvodnji pjenušavih i šampanjskih vina BAYANUS PC pokazuje najbolja svoja svojstva, dajući proizvodu svježinu i finoću. Primjena Zbog svojih svojstava BAYANUS PC se preporučuje za proizvodnju pjenušavih i šampanjskih vina, a pored toga posebno za vina kod kojih je došlo do zastoja fermentacije. Pri upotrebi BAYANUS PC-a stvaranje pjene je uredno i konstantno sve do potpune razgradnje šećera. Osim toga, također može biti interesantna njegova primjena u primarnoj fermentaciji bijelih, roze i crnih vina kada se žele dovesti do posebnog izražaja aromatična svojstva proizvoda. Uputstva za upotrebu Otopiti potrebnu količinu kvasca u deset djelova mlake vode (40°C) koja sadrži 5-10% šećera. Nakon pola sata postepeno dodati jednaku količinu mošta (preporučuje se izbjegavanje naglih smanjenja temperature). Ostaviti kvasac da se razmnožava: otopina mora uvijek sadržati minimum 5% šećera; također se preporučuje primjena amonijakovih soli (30 g/hL) i tiamina (60 mg/hL). Pripremljeni (rehidrirani) kvasac se nalazi u fazi aktivne fermentacije, pa se stoga može dodati masi koja treba fermentirati. Doziranje 10-20 g/hl za fermentaciju mošta od bijelog grožđa; 10-25 g/hl za vinifikaciju crnih vina; 30-50 g/hl u slučaju zastoja fermentacije; 15-30 g/hl u slučaju naknadne fermentacije (refermentacije). Pakiranje Proizvod je pakiran pod vakuumom u višeslojne vrećice od 100 g i 500 g. Čuvanje Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Pažljivo zatvoriti pakiranje nakon otvaranja. Kategorija opasnosti Proizvod je kategoriziran kao bezopasan.
-
Rapidase Revelation Aroma Enzim za brzo i učinkovitu ekstrakciju sortnih aroma grožđa. Rapidase Revelation Aroma omogućuje bolje oslobađanje aromatičnih prekursora sadržanih u crnom i bijelom grožđu, za dobivanje vina s intenzivnim sortnim aromama i složenom strukturom. Enzim za ekstrakcija tipičnih aromatskih perkursora sorte za dobivanje kompleksnog i intenzivnog bouquet u bijelom i crnom vinu. Doza primijene u maceraciji:
- 2 g na 100 kg bijelog mošta/masulja
- 3 g na 100 kg crnog mošta/masulja
- 1 g/hl za bijela vina iznad 12 °C
- 1,5 g/hl za bijela vina ispod 12 °C
- 2 g/hl za crvena vina iznad 12 °C
- 2,5 g/hl za crvena vina ispod 12 °C
-
RAPIDASE® BATONNAGE Enzim koji omogućava dobijanje punijih i uravnoteženih vina na odležavanju. Enzim za afinaciju koji rano oslobađa molekule koje daju mekoću vinu. Rapidase® Batonnage je mikrogranularni pektolitički ß-glukanazni enzimatski pripravak koji poboljšava oslobađanje manoproteina i drugih korisnih koloida sadržanih u stanicama kvasaca, prirodno prisutnih u plemenitom talogu vina. Tim procesom omogućuje se dobivanje vina okusa punoće tijela i ravnoteže aroma. Doza primijene:
- 2 g/hl na bijelom vinu u batonnage-u, minimalnim mješanjem taloga jednom dnevno 30 dana
- 2,5 g/hl na crvenom vinu u batonnage-u, minimalnim mješanjem taloga jednom dnevno 30 dana
- Značajno se povećava efekt batonnage-a dodavanjem stijenki kvasaca 10 - 20 g/hl Extraferm®
-
RAPIDASE® EXTRA FRUIT Za brzu ekstrakcija aromatskih perkursora iz crnog grožđa. Rapidase® Extra Fruit omogućuje ciljano ekstrakciju voćnih aromatičnih prekursora iz pokožice crnog grožđa, omogućuje i smanjenje trajanja i temperature same maceracije, kojom se sprečavaju oksidativni spojevi u dugim maceracijama sa mješanjem klobuka. Doza primijene:
- 2 g na 100 kg grožđa u maceraciji
- 2,5 g na 100 kg grožđa za kratke maceracije do 3 dana
- 3 g na 100 kg grožđa za maceracije na niskoj temeraturi od 8 °C do 12 °C
-
RasprodanoRAPIDASE® CLEAR Brzo i efikasno bistrenje mošta. Doza primijene: 1 - 4 g/hl Upotreba: Dodati u mošt nakon prešanja radi bržeg i učinkovitog bistrenja. Otopiti 1:10 sa vodom, dobro promiješati, te dodati moštu.
-
RAPIDASE® EXPRESSION AROM Enzim koji brzo i efikasno izvlaći arome iz pokožice bobice grožđa kod bijelih sorti. Rapidase® Expression Aroma dopušta ciljanu ekstrakciju aromatskih prekursora, poput tiola, terpena i norizoprenoida, sadržanih u pokožici bobice grožđa bez istodobnog ekstrahiranja neželjenih spojeva, poput polifenola. Doza primijene:
- 3 g na 100 kg za temperaturu između 8 ° C i 10 ° C za najviše 3 sata maceracije
- 2,5 g na 100 kg za maceraciju od 3 do 6 sati na temperaturi iznad 10 ° C
- 2 g na 100 kg za maceraciju na temperaturi iznad 10 ° C tijekom 6 sati
-
V ACTIV Hrana za kvasce Sastav
- amonij-sulfat 55%
- dvobazni amonij-fosfat 33%
- filtracijsko sredstvo 11,8%,
- tiamina 0,2%.
-
Rasprodano
- Volumen: 3 litre
- Visina: 456 mm
- Širina gornja: 120 mm
- Širina pri dnu: 119 mm
- grlo unutarnje: 22 mm
- grlo vanjsko: 43 mm
- Težina: 3 kg
-
RasprodanoCijena je iskazana za jedan čep, minimalna narudžba je 100 komada.
Sugherificio LTS je osnovan 1976. godine, a nalazi se u području Franciacorta, strateško područje za sektor vina u Italiji.
Tvrtka se specijalizirala za proizvodnju prirodnih pluto čepova, kako za vino tako i za segment pjenušaca.Zbog stalne kontrole svih faza proizvodnje, od uvoza sirovina do prodaje, L.T.S. je 2003. godine dodijeljen od strane. Europske komisije za pluto, certifikat za kvalitetu. Snaga tvrtke leži u pažljivom odabiru sirovina; iz tog razloga, nakon nekoliko studija na terenu L.T.S. je odabrao Španjolsku i Portugal kao pordučja gdje se proizvodi najkvalitetnija sirovina za pluto čepove.
Pogledaj pdf -
Cijena je iskazana za jedan čep, minimalna narudžba je 100 komada.
Sugherificio LTS je osnovan 1976. godine, a nalazi se u području Franciacorta, strateško područje za sektor vina u Italiji.
Tvrtka se specijalizirala za proizvodnju prirodnih pluto čepova, kako za vino tako i za segment pjenušaca. Zbog stalne kontrole svih faza proizvodnje, od uvoza sirovina do prodaje, L.T.S. je 2003. godine dodijeljen od strane. Europske komisije za pluto, certifikat za kvalitetu. Snaga tvrtke leži u pažljivom odabiru sirovina; iz tog razloga, nakon nekoliko studija na terenu L.T.S. je odabrao. Španjolsku i Portugal kao pordučja gdje se proizvodi najkvalitetnija sirovina za pluto čepove.
Pogledaj pdf -
- Unutarnji promijer: 80 mm
- Vanjski promijer: 94 mm
- Cijena po metru.
- FleksibilnO PVC crijevo sa spiralnom armaturom anti-shock
- Pogodno za protok tekućina u prehranbenoj industriji koja ne sadrže masti i sa maksimalnim sadržajem alkohola od 28%.
- Glatka unutarnja površina. Izvrsna otpornost na tlačnoj i usisnoj strani.
- Upotreba u prehrambenoj industriji i vinarskoj industriji.
- Radna temperatura: -15 ° C / + 60 ° C
- Boja: transparentna sa crvenom spiralnom armaturom Ne-toksičnost: pogodan za kontakt s prehrambenim proizvodima za tekućine tipa A-B-C u skladu sa 90/128 EEC.
-
Ne-toksičnost: pogodan za kontakt s prehrambenim proizvodima za tekućine tipa A-B-C u skladu sa 90/128 EEC.FleksibilnO PVC crijevo sa spiralnom armaturom anti-shock Pogodno za protok tekućina u prehranbenoj industriji koja ne sadrže masti i sa maksimalnim sadržajem alkohola od 28%.Glatka unutarnja površina. Izvrsna otpornost na tlačnoj i usisnoj strani.
- Unutarnji promijer: 60 mm
- Vanjski promijer: 70,6 mm
- Cijena po metru.
- Upotreba u prehrambenoj industriji i vinarskoj industriji.
- Radna temperatura: -15 ° C / + 60 ° C
- Boja: transparentna sa crvenom spiralnom armaturom
-
FleksibilnO PVC crijevo sa spiralnom armaturom anti-shock. Pogodno za protok tekućina u prehranbenoj industriji koja ne sadrže masti i sa maksimalnim sadržajem alkohola od 28%.Glatka unutarnja površina. Izvrsna otpornost na tlačnoj i usisnoj strani.Upotreba u prehrambenoj industriji i vinarskoj industriji.
- Radna temperatura: -15 ° C / + 60 ° C
- Unutarnji promijer: 50 mm
- Vanjski promijer: 59,6 mm
- Cijena po metru.
- Boja: transparentna sa crvenom spiralnom armaturom
- Ne-toksičnost: pogodan za kontakt s prehrambenim proizvodima za tekućine tipa A-B-C u skladu sa 90/128 EEC.
-
Rasprodano
- Unutarnji promijer: 40 mm
- Vanjski promijer: 49 mm
- Cijena po metru.
FleksibilnO PVC crijevo sa spiralnom armaturom anti-shockPogodno za protok tekućina u prehranbenoj industriji koja ne sadrže masti i sa maksimalnim sadržajem alkohola od 28%.Glatka unutarnja površina. Izvrsna otpornost na tlačnoj i usisnoj strani.Upotreba u prehrambenoj industriji i vinarskoj industriji.
- Radna temperatura: -15 ° C / + 60 ° C
- Boja: transparentna sa crvenom spiralnom armaturom
- Ne-toksičnost: pogodan za kontakt s prehrambenim proizvodima za tekućine tipa A-B-C u skladu sa 90/128 EEC.
-
Akcija!Vrečica C sa CENTRALNO postavljenom pipom VITOP za bag in box
Proizvedene su od višeslojnog filma polietilena, a vanjski sloj je metalizirani laminat.Praktične su i pogodne za brzo pakiranje i punjenje tekućih prehrambenih proizvoda.Efikasneo spriječavaju oksidaciju, prodor vlage i svijetlosti u proizvod te tako održavaju kvalitetu proizvoda.Odgovaraju svim međunarodnim standardima i normama namijenjenim za pakiranje prehrambenih proizvoda.
- Volumen: 20 litara
- Dužina: 630mm
- Širina: 510mm
- Pozicija pipe od bočnog ruba vrečice: 255mm
- Pozicija pipe od donjeg ruba vrečice: 50mm
- Skladištiti u prozračnoj i čistoj prostoriji, najmanje jedan metar od jakog izvora topline (peć, radijator,...), dalje od direktnog zračenja sunca.
- Temperatura skladišnog prostora od 5 - 25ºC i vlage ispod 80%.
-
RasprodanoVrečica C sa CENTRALNO postavljenom pipom VITOP za bag in box
Proizvedene su od višeslojnog filma polietilena, a vanjski sloj je metalizirani laminat.Praktične su i pogodne za brzo pakiranje i punjenje tekućih prehrambenih proizvoda.Efikasneo spriječavaju oksidaciju, prodor vlage i svijetlosti u proizvod te tako održavaju kvalitetu proizvoda.Odgovaraju svim međunarodnim standardima i normama namijenjenim za pakiranje prehrambenih proizvoda.
- Volumen: 5 litara
- Dužina: 375mm
- Širina: 245mm
- Pozicija pipe od bočnog ruba vrečice: 157mm
- Pozicija pipe od donjeg ruba vrečice: 50mm
- Skladištiti u prozračnoj i čistoj prostoriji, najmanje jedan metar od jakog izvora topline (peć, radijator,...), dalje od direktnog zračenja sunca.
- Temperatura skladišnog prostora od 5 - 25ºC i vlage ispod 80%.
-
Vrečica B sa BOČNO postavljenom pipom VITOP za bag in box
Proizvedene su od višeslojnog filma polietilena, a vanjski sloj je metalizirani laminat.Praktične su i pogodne za brzo pakiranje i punjenje tekućih prehrambenih proizvoda.Efikasneo spriječavaju oksidaciju, prodor vlage i svijetlosti u proizvod te tako održavaju kvalitetu proizvoda.Odgovaraju svim međunarodnim standardima i normama namijenjenim za pakiranje prehrambenih proizvoda.
- Volumen: 3 litre
- Dužina: 315mm
- Širina: 245mm
- Pozicija pipe od bočnog ruba vrečice: 75mm
- Pozicija pipe od donjeg ruba vrečice: 75mm
- Skladištiti u prozračnoj i čistoj prostoriji, najmanje jedan metar od jakog izvora topline (peć, radijator,...), dalje od direktnog zračenja sunca.
- Temperatura skladišnog prostora od 5 - 25ºC i vlage ispod 80%.
-
Polikarbonatna (Tritan™) čaša idealna za profesionalnu degustaciju vina. Namijenjena za degustacije na otvorenom (plaže, bazeni, vrtovi). Čaša je iznimono čistih linija i vjerno odaje dojam stakla. Takav izgled omogučava tehnika puhanja kojim se dobiva tanka stijenka plastične čaše te, čvrstoća i ugodan osijećaj pri dodiru.
- Volumen: 470 ml
- Visina: 215 mm
- Širina: 89 mm
- Boja: PROZIRNA
- Materijal: polikarbonat (Tritan™)
- Pakiranje: 6 čaša (min. narudžba)
- Navedena cijena je za jedno pakiranje od 6 čaša
-
Go Go kristalna čaša za extra dijevičanska maslinova ulja Kristalna čaša proizvedena tehnikom upuhavanja tzv. Pull-steam tehnologijom. Ovom tehnikom čaša dobiva na čvrstoći uz manju debljinu stijenke kojom se povečava osijećaj degustiranja. Idealna je za degustaciji extra dijevičanskih maslinovih ulja i uživanju u svim njegovim organoleptičkim karakteristikama. Izdvaja se po donjem dijelu čaše koji je udubljen volumena od 40 ml i predstavlja dozu uzorka za degustaciju.
- Volumen: 320 ml
- Visina: 87 mm
- Širina: 90 mm
- Boja: prozirna
- Materijal: kristalno staklo
- Pakiranje: 6 čaša (min. narudžba)
- Navedena cijena je za jedno pakiranje od 6 čaša
-
ITALESS Bora Large Staklena čaša za vino proizvedena tehnikom upuhavanja tzv. Pull-steam tehnologijom. Ovom tehnikom čaša dobiva na čvrstoći uz manju debljinu stijenke kojom se povečava osijećaj degustiranja. Idealna je za degustaciji vrhunskih vina i uživanju u svim njegovim organoleptičkim karakteristikama. Volumen: 500 ml Visina: 223 mm Širina: 89 mm Boja: prozirna Materijal: staklo Pakiranje: 6 kom
- Boja: prozirna
- Materijal: staklo
- Pakiranje: 6 čaša (min. narudžba)
- Navedena cijena je za jedno pakiranje od 6 čaša
-
Staklena čaša ITALESSE BORA MEDIUM za vino proizvedena tehnikom upuhavanja tzv. Pull-steam tehnologijom.Ovom tehnikom čaša dobiva na čvrstoći uz manju debljinu stijenke kojom se povečava osijećaj degustiranja.Idealna je za degustaciji vrhunskih vina i uživanju u svim njegovim organoleptičkim karakteristikama.
- Volumen: 390 ml
- Visina: 210 mm
- Širina: 84 mm
- Boja: prozirna
- Materijal: staklo
- Pakiranje: 6 čaša (min. narudžba)
- Navedena cijena je za jedno pakiranje od 6 čaša
-
Pogodna za punjenje BAG –a od 3 -5- 10 -20 litara sa tekućinama maksimalne viskoznosti od 300cps (centipois). Punilica im multifunkcijski display , KIT za pranje sa vanjskom cijevi za spajanje sa punilicom. • Konstrukcija je montirana na 4 kotača • Multifunkcionalni display • Radna podloga sa valjcima • Podtlačni venturi ventil • Injekcija dušika na kraju punjenja • Elektronski brojač litara • Ulaz garola 40 TEHNIČKI PODACI Maksimalan kapacitet: 54hl Napon 220 V monofazna Tlak zraka: 6 bara Potrošnja zraka: 0,25 mc/h Tlak dušika: 0,5 bara Potrošnja dušika: 0,2 mc/h Cjena na upit. Video rada punilice.
-
Flotacijom dolazimo do brzog bistrenje mošta gdje se uklanjaju polifenoli i time omogučavamo pokretanje čiste fermentacije. Proizveden od inoxa AISI 304. Tehnički podaci:
- snaga: 7,5 kW
- napon: 400V 50Hz
- težina: 105 kg
- dimenzije: 1200x530x985 mm
- nosač s kotačima
- kapacitet : max. 220 hl/h
- pritisak: max 5 bar
- potrošnja dušika: 5-25 l/min
- priključak: 50mm
- mikro-metrični ventil
-
Flotacijom dolazimo do brzog bistrenje mošta gdje se uklanjaju polifenoli i time omogučavamo pokretanje čiste fermentacije. Proizveden od inoxa AISI 304. Tehnički podaci:
- snaga: 4,0 kW
- napon: 400V 50Hz
- težina: 71 kg
- dimenzije: 1100x515x985 mm
- nosač s kotačima
- kapacitet : max. 120 hl/h
- pritisak: max 5 bar
- potrošnja dušika: 5-15 l/min
- priključak: 50mm
-
- Volumen: 620 litara
- Promijer: Ø 797
- Visina H: 1800 mm
- Visina H1: 1250 mm
- Visina H2: 300 mm
- Ventil V1: 1/2
- Ventil V2: 3/4
- gornja vrata: 200 mm
- pipa na čistom ispustu
- ventil na totalnom ispustu
- podnica konusna ekcentrična
- materijal AISI304
- kružno polirano
- armatura inox
- zasun za med
-
Rasprodano
- Volumen: 520 litara
- Promijer: Ø 730
- Visina H: 1550 mm
- Visina H1: 1250 mm
- Visina H2: 300 mm
- Ventil V1: 1/2
- Ventil V2: 3/4
- gornja vrata: 200 mm
- pipa na čistom ispustu
- ventil na totalnom ispustu
- podnica konusna ekcentrična
- materijal AISI304
- kružno polirano
- armatura inox
- zasun za med
-
Rasprodano
- Volumen: 400 litara
- Promijer: Ø 637
- Visina H: 1550 mm
- Visina H1: 1250 mm
- Visina H2: 300 mm
- Ventil V1: 1/2
- Ventil V2: 3/4
- gornja vrata: 200 mm
- pipa na čistom ispustu
- ventil na totalnom ispustu
- podnica konusna ekcentrična
- materijal AISI304
- kružno polirano
- armatura inox
- zasun za med
-
Rasprodano
- Volumen: 320 litara
- Promijer: Ø 637
- Visina H: 1300 mm
- Visina H1: 1000 mm
- Visina H2: 300 mm
- Ventil V1: 1/2
- Ventil V2: 3/4
- gornja vrata: 200 mm
- pipa na čistom ispustu
- ventil na totalnom ispustu
- podnica konusna ekcentrična
- materijal AISI304
- kružno polirano
- armatura inox
- zasun za med
-
Rasprodano
- Volumen: 200 litara
- Promijer: Ø 510
- Visina H: 1300 mm
- Visina H1: 1000 mm
- Visina H2: 300 mm
- Ventil V1: 1/2
- gornja vrata: 200 mm
- pipa na čistom ispustu
- materijal AISI304
- kružno polirano
- armatura inox
-
Rasprodano
- Volumen: 400 litara
- Promijer: Ø 637
- Visina H: 1515 mm
- Visina H1: 1235 mm
- Visina H2: 280 mm
- Ventil V1: 3/8
- Ventil V2: 1/2
- Ventil V3: 3/4
- prašinski poklopac
- - plutajući poklopac
- probna pipa
- pipa na čistom ispustu
- ventil na totalnom ispustu
- podnica konusna ekscentrična
- materijal AISI304
- kružno polirano
- armatura inox
-
Hidropreša namijenjena za prešanje grožđa i voća pomoću pritiska vode iz vodovoda. Kapacitet preše 160 litara. Dimenzija preše: 900x900x1300 mm Dimenzija cilindra: 540x700 mm Pritisak: 3 bar Težina: 70 kg Proizvedena od inox AISI 304. Važno: provijeriti dostupnost i/ili rok isporuke Cjena na upit. Pogledaj pdf
-
Hidropreša namijenjena za prešanje grožđa i voća pomoću pritiska vode iz vodovoda. Kapacitet preše 80 litara. Dimenzija preše: 700x700x1150 mm Dimenzija cilindra: 490x580 mm Pritisak: 3 bar Težina: 60 kg Proizvedena od inox AISI 304. Važno: provijeriti dostupnost i/ili rok isporuke Pogledaj pdf
-
Hidropreša namijenjena za prešanje grožđa i voća pomoću pritiska vode iz vodovoda. Kapacitet preše 80 litara. Dimenzija preše: 700x700x1150 mm Dimenzija cilindra: 490x580 mm Pritisak: 3 bar Težina: 36 kg Proizvedena od inox AISI 304. Važno: provijeriti dostupnost i/ili rok isporuke Pogledaj pdf
-
Hidropreša namijenjena za prešanje grožđa i voća pomoću pritiska vode iz vodovoda. Kapacitet preše 80 litara. Dimenzija preše: 700x700x1150 mm Dimenzija cilindra: 490x580 mm Pritisak: 3 bar Težina: 36 kg Proizvedena od aluminija (Al). Važno: provijeriti dostupnost i/ili rok isporuke Pogledaj pdf
-
Vibracioni stol za doziranje grožđa Zambelli VT13 Pozicioniran ispred vibracionog stola za selekciju grožđa. Širina stola 600 mm. Dužina stola 1300 mm. Stol koncipiran za brzo i efikasno pranje svih njegovih dijelova. Sakupljač ocijeđevine. Motor 400V 50Hz. Proizvedena od inoxa AISI 304. Važno: provijeriti dostupnost i/ili rok isporuke
-
Vibracioni stol za selekciju grožđa i odstranjivanje nečistoća u grožđu Zambelli TSC3 Pogodan za brzo i efikasno odstranivanje stranih tijela i nečistoća u grožđu (insekti,kamenčići,zemlja, Širina stola 800 mm. Dužina stola 3000 mm. Stol koncipiran za brzo i efikasno pranje svih njegovih dijelova. Sakupljač ocijeđevine. Nosač stola na kotačima sa kočnicom. Motor 400V 50Hz sa INVERTEROM. Proizvedena od inoxa AISI 304. Važno: provijeriti dostupnost i/ili rok isporuke
-
Variator broj okretaja trake. Širina trake 600 mm. Ukupna širina 750 mm. Dužina trake 3000 mm. Traka koncipiran za brzo i efikasno pranje svih njegovih dijelova. Visina namjestiva 1080 - 1180 mm. Bočni kanalni separator škarta. Transportna traka od PVC plastike za upotrebu u prehrambenoj industriji. Nosač trake na kotačima sa kočnicom. Motor 400V 50Hz. Proizvedena od inoxa AISI 304. Važno: provijeriti dostupnost i/ili rok isporuke
-
Variator broj okretaja elevatora. Širina trake 300 mm. Dužina trake 3000 mm. Visina trake 1330 - 1990 mm. Elevator koncipiran za brzo i efikasno pranje svih njegovih dijelova. Cijevni sakupljač ocijeđene mase sa priključkom garola 50 mm. Transportna traka od PVC plastike za upotrebu u prehrambenoj industriji. Prihvatni sakupljač grožđa 1000x520mm, min. visine od poda 680mm i max. visine od poda 900mm. Nosač elevatora na kotačima sa kočnicom. Motor 400V 50Hz. Proizvedena od inoxa AISI 304. Važno: provijeriti dostupnost i/ili rok isporuke