Tanin TAN SEED
Kondenzirani tanin ekstrairan od koštica bijelog grožđa
Karakteristika
- tanin za pojačanje strukture, boje i stabilnosti vina
- pridonosi stabilnosti i svježini vina posebno u toplijoj godini berbe
Primjena
- primjena kod prve faze maceracije za stabilizaciju boje ili prije i poslije malolaktične fermentacije crvenih vina
- pospješuje fenolnu stabilnost i izraženu strukturu crvenih vina
- u sinergiji sa mikrooksidacijom pridonosi olfativnoj čistoći i aromatskoj kompleksnosti aroma začinskog bilja crvenih vina
- značajno vrši zaštitu od oksidacije kod bijelih vina, kod afinacije pospješuje stabilnost na proteine
- pripremiti i pomješati sa vodom u omjeru 1:10, ne mješati ga za željeznim predmetima i sa tvrdom vodom bogatom kamenca
- preporuča se upotreba minimalno 10 dana prije sljedećeg tretmana filtracije
Doziranje
- 5 – 10 g/hl za maceraciju crvenih vina
- 1 – 5 g/hl za bijela vina
- 3 – 5 g/hl za roze vina
Pakiranje: 20 g, 50 g, 500 g
Težina | 0.5 kg |
---|---|
Pakiranje | 10 g, 20 g, 50 g, 500 g |
Dostava ili osobno preuzimanje
Svi su proizvodi odmah dostupni
Podrška
Slobodno nas kontaktirajte vezano za proizvode
Širok asortiman
Proizvodi renomiranih proizvođača za sve potrebno u gradnji