CX DISACIDIFICANTE
Kompleksni deacidifikator koji smanjuje kiselost u bijelim, crvenim i roze vinima uz poboljšanje ukupnih organoleptičkih svojstava vina.
Sastav
Kalijev-bikarbonat (E 501) 95 %, Kalijev-tartarat (E 336) 5 %.
Karakteristike
Njegovo djelovanje svodi se na povećanje mekoće i ugodnosti pretjerano kiselih vina, dopuštajući rebalans i poboljšanje organoleptičkih svojstava bez mijenjanja karakteristika vina.
Primjena
Deacidifikacija se može provesti prije ili istodobno s hladnom vinskom stabilizacijom ili nakon primarne fermentacije kako bi se olakšalo pokretanje malolaktičke fermentacije ili
prerada novih vina.
Upotreba
Dodajte CX DISACIDIFICANTE izravno u vino ili otopite proizvod u malo vode, a zatim dodati i promiješati.
Doziranje
Ovisno o traženom rezultatu do maksimalno 400 g/hl.
Napomena
110 g/hl od CX DISACIDIFICANTE smanjuje kiselinu vina za 1 g/l.
Pakiranje: 1kg
Težina | 1 kg |
---|
Svi su proizvodi odmah dostupni
Slobodno nas kontaktirajte vezano za proizvode
Proizvodi renomiranih proizvođača za sve potrebno u gradnji