• Dimenzija: 20x20cm
    • Filtracijski učinak: sterilna filtracija
    • Minimalna narudžba 25 komada
    Dodaj u košaricu Detalji
    • Dimenzija: 20x20cm
    • Filtracijski učinak: jako sterilna filtracija
    • Minimalna narudžba 25 komada
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Filter ploče CX12

    1.18 2.75 
    Odaberi opcije Detalji
    • Dimenzija: 20x20cm
    • Filtracijski učinak: fina filtracija
    • Minimalna narudžba 25 komada
    Dodaj u košaricu Detalji
    • Dimenzija: 20x20cm
    • Filtracijski učinak: fina filtracija
    • Minimalna narudžba 25 komada
    Dodaj u košaricu Detalji
    • Dimenzija: 20x20cm
    • Filtracijski učinak: jako fina filtracija
    • Minimalna narudžba 25 komada
    Dodaj u košaricu Detalji
  • BRTVA GAROLE

    1.25 4.70 
    Brtva za garola priključke dopuštena za upotrebu u proizvodnji prehranbenih proizvoda.
    Odaberi opcije Detalji
  • L – ASKORBINSKA KISELINA

    1.50 11.60 
    Odaberi opcije Detalji
    • Dimenzija: 20x20cm
    • Filtracijski učinak: sterilna filtracija
    • Minimalna narudžba 25 komada
    Dodaj u košaricu Detalji
    • Dimenzija: 20x20cm
    • Filtracijski učinak: sterilna filtracija
    • Minimalna narudžba 25 komada
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Rasprodano
    • Dimenzija: 20x20cm
    • Filtracijski učinak: jako sterilna filtracija
    • Minimalna narudžba 25 komada
    Detalji
  • MATICA INOX

    1.99 5.70 
    Matica inox AISI 316
    Odaberi opcije Detalji
  • Vrečica C sa CENTRALNO postavljenom pipom VITOP za bag in box

    Proizvedene su od višeslojnog filma polietilena, a vanjski sloj je metalizirani laminat.Praktične su i pogodne za brzo pakiranje i punjenje tekućih prehrambenih proizvoda.Efikasneo spriječavaju oksidaciju, prodor vlage i svijetlosti u proizvod te tako održavaju kvalitetu proizvoda.Odgovaraju svim međunarodnim standardima i normama namijenjenim za pakiranje prehrambenih proizvoda.

    • Volumen: 20 litara
    • Dužina: 630mm
    • Širina: 510mm
    • Pozicija pipe od bočnog ruba vrečice: 255mm
    • Pozicija pipe od donjeg ruba vrečice: 50mm
    • Skladištiti u prozračnoj i čistoj prostoriji, najmanje jedan metar od jakog izvora topline (peć, radijator,...), dalje od direktnog zračenja sunca.
    • Temperatura skladišnog prostora od 5 - 25ºC i vlage ispod 80%.
     
    Dodaj u košaricu Detalji
  • V ACTIV Hrana za kvasce Sastav
    • amonij-sulfat 55%
    • dvobazni amonij-fosfat 33%
    • filtracijsko sredstvo 11,8%,
    • tiamina 0,2%.
    Karakteristike Kompleksna formulacija koja sadrži dušik u obliku koji se lako asimilira (amonijski), fosfate i vitamin B1 (tiamin). Odnos između pojedinih komponenata je približno izračunat za postizanje optimalnih efekata na razvoj kvasaca. Tiamin prisutan u V ACTIV-u, kao faktor od primarnog značaja za rast i fermentacioni metabolizam kvasca, stvara odlične uvijete za razvoj blastomicetne flore, inducirajući kvasac na stvaranje ograničenih količina acetalaldehida i ketokiselina, zbog čega se u vinu održava veća frakcija aktivnog molekularnog sumpordioksida. Primjena V ACTIV je namjenjen primjeni kod mošta u fermentaciji gdje stvara uvijete povoljne za razvoj i razmnožavanje kvasaca, zahvaljujući tomu izbjegavaju se problematične fermentacije kakve mogu prouzrokovati nedostatke u sastavu i ugroziti kvalitet proizvoda. Amonijski dušik, koji predstavlja izvor dušika koji kvasac najlakše asimilira, tiamin i fosfati omogućuju korigiranje eventualnog nedostatka hranljivih materija u moštu koji može biti rezultat utjecaja faktora sredine (zemljišta), primjenjenih tehnoloških postupaka (isuviše intenzivno bistrenje) ili karakteristika sorte. V ACTIV se stoga posebno preporučuje za procese fermentacije mošta bistrenog primjenom postupaka bistrenja ili filtracije na kontroliranim temperaturama. Primjena V ACTIV-a se također preporučuje u slučaju naknadne fermentacije (refermentacije) i zastoja fermentacije. Ustvari u takvim slučajevima razvoj kvasaca sprečavaju nepovoljni faktori, kao što su alkohol, sumpordioksid, nedostatak hranjivih tvari, prisustvo toksičnih tvari. Upotreba Pri upotrebi V ACTIV-a treba se pridržavati važećih zakonskih propisa. Otopiti V ACTIV u maloj količini vode,a zatim ga dodati proizvodu koji treba da fermentira. Doziranje Od 10 do 30 g/hl za mošt; od 10 do 20 g/hl u slučaju naknadne fermentacije (refermentacije) i zastoja fermentacije. NAPOMENA: Količina od 30 g/hl V ACTIV-a znači dodavanje 60 mg/hl tiamina i 36 g/hl amonijskih soli (sulfata i fosfata). Pakiranje: 50g, 100g, 1kg Čuvanje Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Pažljivo zatvoriti pakiranje nakon otvaranja. Kategorija opasnosti Proizvod je kategoriziran kao bezopasan.
    Odaberi opcije Detalji
  • CX METAVINSKA KISELINA

    2.70 18.80 
    • Čista metavinska kiselina za prehrambenu industriju.
    Odaberi opcije Detalji
  • Filter ploče CX 50 Dimenzija: 40x40cm Filtracijski učinak: sterilna filtracija Minimalna narudžbe 25 komada
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Filter ploče CX 60 Dimenzija: 40x40cm Minimalna narudžbe 25 komada Filtracijski učinak: jako sterilna filtracija  
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Mala leptir matica M8 sa navojem za klješta garole od DN40 do DN100. Velika leptir matica M10 sa navojem za klješta garole DN120. Materijal: inox AISI 304
    Odaberi opcije Detalji
  • CX ALLERGEN STOP BLANC Polikomponetno bistrilo sa visokom snagom stabilizacije - ALLERGEN FREE Kompleksno bistrilo sa jakim stabilizirajućim djelovanjem Sastav Bentonit aktivirani (E 558) 61% P.V.P.P. 26 % Biljne proteine 10% Kalijev bikarbonat(E 501) 3%. Karakteristike CX ALLERGEN STOP BLANC je kompleksno bistrilo sa jakim stabilizirajućim djelovanjem u odnosu na fenolne spojeve i dijelom na bjelančevine. Visok sadržaj polivinilpolipirolidona osigurava visoku absorpciju fenolnih spojeva taničnog karaktera. Dijeluje u sinergiji sa mikroniziranim kazeinom koji poboljšava djelovanje uslljed bolje disperzije proizvoda. Bentonit koji se koristi u CX ALLERGEN STOP BLANC-u karakteriziran je visokom snagom disperzije. Namjena Zbog svog specifičnog djelovanja CX ALLERGEN STOP BLANC preporučuje se za vina visoke kvalitete za sprečavanje oksidacije fenolnih spojeva. Posebno pogodan za poboljšanje karakteristika oksidiranih bijelih i rose vina, za smanjenje taničnosti crnih vina, za smanjenje oksidativnih nota, za poboljšanje tona boje čuvenih crnih vina; korisiti se i za mošt i ocat. Upotreba Otopiti u vodi CX ALLERGEN STOP BLANC u omjeru 1:10 i više , ostaviti par sati, dodati masi, dobro homogenizirati Doziranje Od 50 do 100 g/hl za mošt i ocat; od 10 do 80 g/hl za bijela vina; od 10 do 60 g/hl za crna vina; od 80 do 120 g/hl za nestabilna i oksidirana vina. Pakiranja: 500 g Čuvanje Čuvati na suhom i tamnom mjestu, dobro zatvoriti pakiranje.
    Odaberi opcije Detalji
  • CX LIMUNSKA KISELINA (CHN)- 1kg

    3.00 5.00 
    Odaberi opcije Detalji
  • Rasprodano
    Škare za berbu i upotrebu u vinogradarstvu, voćarstvu i povrtlarstvu. Oštrica od inox-a, lagana i ergonomski udobna.  
    Detalji
  • CX LIMUNSKA KISELINA (EU)

    3.50 6.00 
    Odaberi opcije Detalji
  • REDUKCIJA INOX M/Ž

    3.50 10.50 
    Redukcija muško/ženski navoj. Materijal: inoxa AISI 304
    Odaberi opcije Detalji
  • Rasprodano
    RAPIDASE® CLEAR Brzo i efikasno bistrenje mošta. Doza primijene: 1 - 4 g/hl Upotreba: Dodati u mošt nakon prešanja radi bržeg i učinkovitog bistrenja. Otopiti 1:10 sa vodom, dobro promiješati, te dodati moštu.
    Detalji
  • Profesionalni vadičep MURANO Težina: 65 g Murano je profesionalni vadičep od praktične i elegantne ABS plastike, u širokoj paleti boja. Proizveden je kombinacijom tvrde ABS plastike i neklizajućeg mekog gumenog profila sa izuzetno udobanim rukohvatom. KARAKTERISTIKE Patentirana dvokomponentna ručka od materijala s unutarnjom čeličnom jezgrom duž cijele duljine ručke, kako bi se zajamčila sigurnost i otpornost.
    • Neljepljiva spirala presvučena niklom ili teflonom koja olakšava vađenje pluto čepa.
    • Nož od nehrđajućeg čelika s jednostavnim otvaranjem jednom rukom.
    • Mala težina od samo 65 g
    • Pakiranje: 1 kom
    (Vršimo i štampu loga na vadičepu, minimalna narudžba vadičepova sa logom je 100 komada, za cijenu i rok isporuke pošaljite upit na e-mail: info@vinoartis.hr ili nazovite na tel. 052/449-173)
    Odaberi opcije Detalji
  • ULTRAFERRO – EKO proizvod

    3.90 27.50 
    ULTRAFERRO EDDHA je posebno formulirano mikrogranulirano željezno gnojivo na Fe-EDDHA helatnog oblika, sa izrazito visokim postotokom (70%) u orto-orto obliku. Stoga postiže izvaredne učinke na tlima široke pH vrijednosti (od 3,00-11,00). Karakterizira ga brza asimilacija od strane korijena, te ima izuzetan preventivni i kurativni učinak za sve poljoprivredne kulture. Prednosti gnojiva Ultraferro:
    • Visoki sadržaj željeza (6% Fe)
    • Željezo isključivo u helatnom EDDHA obliku - helatni oblik visoke topivosti i brzog učinka na smanjenje kloroze
    • 70% Fe-helata u orto-orto obliku - visoka otpornost na negativan učinak visoke količine karbonatnog (HCO3-) iona u tlu
    • Visoka stabilnost helata u širokom rasponu pH vrijednosti tla - uspiješna primjena u intervalu pH tla od 3,0-11,0
    • Primjenjuje se putem tla
    • Gnojiva su u mikrogranuliranom obliku
    DOZA PRIMJENE PUTEM TLA: Drvenaste kulture (preporučene doze podijeliti u dva tretmana, ovisno o intenzitetu kloroze):
    • Mlada stabla………. 8-15 grama/stablu
    • Stabla u početku rodnosti………. 15-40 grama/stablu
    • Stabla u punoj rodnosti………….. 50-90 grama/stablu
    Vinova loza
    • Preventivni tretmani na karbonatnim tlima prije kretanja vegetacije … 5-10 grama/trsu
    • Primjena tijekom vegetacije (simptomi kloroze) … 5-10 grama/trsu
    • Prilikom sadnje trsova…. 2-4 grama/trsu
    Sitno voće (kupina, ribiz, malina):
    • Sve vrste …….. 5-15 grama/grmu
    Ukrasno bilje:
    • Ukrasni grmovi …… 2-6 grama/grmu
    • Ukrasna stabla……… 50-200 grama/stablu (ovisno o intenzitetu kloroze)
    DOZA PRIMJENE PUTEM SUSTAVA FERTIRIGACIJE:
    •  Povrće, jagode ……… 10-30 kg/ha (odnosno 1-2 kg/10 m3 vode u svakoj pojedinačnoj aplikaciji)
    Ultraferro EDDHA je posebno formulirano željezno gnojivo sa Fe-EDDHA helatnim oblikom, od kojeg je gotovo 70% u orto-orto obliku, te se stoga može primenjivati na tlima sa izrazito visokom količinom karbonata u tlu. Gnojivo se nalazi u mikrogranuliranom obliku, koji se kod primjene ne praši te je primjena precizna i jednostavna. Osim za klasičnu primjenu putem tla, zbog visoke čistoće gnojiva, može se uspiješno korisiti i u sustavima fertirigacije. Posebno se ističe brzom asimilacijom od strane korijena biljaka, bez obzira na količinu vapna u tlu. Gnojivo Ultraferro EDDHA je vlastiti proizvod tvornice Tradecorp, što je jamstvo visoke čistoće gnojiva i vrlo pristupačne cijene. SASTAV GNOJIVA: 6% ukupno vodotopivo željezo (Fe) u Fe-EDDHA helatnom obliku 70% Fe-EDDHA helata u orto-orto obliku
    Odaberi opcije Detalji
  • RAPIDASE® EXTRA COLOR  Enzim za ekstrakcija boje i polifenola u maceraciji. Doza primjene: 2 - 3g na 100kg grožđa. Pakiranje: 100g
    Odaberi opcije Detalji
  • CX VINSKA KISELINA

    4.00 14.90 
    • Vinska kiselina za prehrambenu industriju.
    Odaberi opcije Detalji
  • REDUKCIJA INOX M/M

    4.00 12.50 
    Redukcija muško/muški navoj. Materijal: inoxa AISI 304
    Odaberi opcije Detalji
  • Rasprodano
    Škare za berbu i upotrebu u vinogradarstvu, voćarstvu i povrtlarstvu. Oštrica od inox-a, lagana i ergonomski udobna. Dužina: 190 mm
    Detalji
  • Filter ploče BECOPAD 350 (čista 100% celuloza) Dimenzija: 40x40cm Filtracijski učinak: fina filtracija Minimalna narudžba 25 komada Karakteristike:
    • - prva filtracija bez kapanja (nema gubitka proizvoda)
    • - bez mineralnih tvari (potpuno sačuvane vrijednosti arome i boje)
    • - proizveden od čiste celuloze (100% biološki razgradiv)
    • - štedi vrijeme i troškove (najmanje 20% veća učinkovitost)
    • - čuva okoliš (50%-tna ušteda vode)
    Begerow sa Becopad-om provodi revoluciju u procesu filtracije. Prvi puta tehnološka inovacija omogućuje povezivanje najstrožih standarda mikrobiološke sigurnosti i potpunog zadržavanja vrijednosti arome i boje. To je najbolje što se Vašem vinu može dogoditi. Becopad stoji na raspolaganju u sedam različitih oštrina bistrenja. Od grube do sterilne filtracije.
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Promijer: Ø 2mm, 4mm, 5mm, 6mm, 8mm Gustoća: 1,44 g/cm³ Tvrdoća:  64 N/mm² Vlačna čvrstoća: 75 kg/cm² Rastezljivost do kidanja: 340% Vezivo je polivinil klorid i dolazi u različitim oblicima. Općenito, PVC je vodootporan, ima dug vijek trajanja i ne zahtijeva puno održavanja. Ove izvrsne kvalitete čine PVC jedan od najčešće korištenih plastičnih masa i danas. Opća svojstva uključuju visoko temperaturnu stabilnosti, glatke površine gotovog fleksibilnosti proizvoda. Pakiranje klupko od 1kg
    Odaberi opcije Detalji
  • NIPEL INOX

    4.70 14.00 
    Materijal: inoxa AISI 304
    Odaberi opcije Detalji
  • Visoko učinkoviti tekući ekstrakt huminskih kiselina Humistar je posebni tekući preparat, koji sadrži visoku količinu huminskih kiselina. Proizvod je dobiven ekstrakcijom iz leonardita, bez sadržaja teških metala. Primjenjuje se gnojidbom u tlo, direktnom aplikacijom ili kroz sustave fertirigacije.   Humistar potiče intenzivnije usvajanje svih oblika hraniva iz tla, potiče početni razvoj korijena kod biljaka (nakon presađivanja), poboljšava strukturu tla i vodozračne odnose u tlu, te potiče razvoj korisne mikrobiološke faune u tlu. Izvaredan učinak postiže u intenzivnoj proizvodnji povrća. Može se mješati sa ostalim vodotopivim gnojivima.   Osim huminskih kiselina u preparatu Humistar nalazi se visoka količina ostalih ostalih organskih spojeva (aminokiseline, peptidi, peptoni, proteini, biostimulatori i dr.) koje biljka može brzo i učinkovito asimilirati preko korijena, a pozitivno utječu na ukupni metabolizam biljke. Kalij pozitivno utječe na pojačani metabolizam ugljikohidrata (šećera) i na kvalitetu plodova. Dušik u organskom obliku ima produženi efekt u tlu, te je slabo podložan ispiranju.   Prednosti primjene gnojiva Humistar:
    • Visoki sadržaj huminskih i fulvokiselina, koje se brzo usvajaju u korijen i uključuju u metabolizam biljke
    • Snažan učinak na razvoj korijena i brže usvjanje hraniva u tlu
    • Gnojivo Humistar sadrži i ostale organske spojeve – aminokiseline, peptidi, peptoni, proteini, biostimulatori i dr.
    • Gnojivo ne sadrži teške metale – 100% netoksičan za okoliš i zdravlje ljudi
    • Inovativna tehnologija; dokazani učinak na brzo usvajanje hranivih elemenata
    • Dokazani učinak na porast kvalitetu plodova, naročito u stresnim uvjetima (suša, visoka temperatura i sl.)
    • Primjenjuje se u  sustavima fertirigacije
    • Poboljšana kvaliteta plodova tijekom čuvanja/skladištenja
    • Posebno dobar učinak u primjeni kod zaslanjenih tala zbog upotrebe vodotopivih gnojiva
      DOZIRANJE I UPOTREBA: Doziranje preparata Humistar potrebno je prilagoditi vrsti i potrebama poljoprivredne kulture i agroekološkim uvjetima uzgoja.   FERTIRIGACIJA:
    • Drvenaste kulture (jabuka, maslina, vinova loza i dr.): 50-70 lit./ha podijeljeno u više tretmana tijekom vegetacije, u razmaku od 2-3 tjedna, u količini od 3-5 lit./ha.
    • Mandarine, limun (i ostali agrumi): 50-70 lit./ha podijeljeno u više tretmana tijekom vegetacije, u razmaku od tjedan dana na zaslanjenim tlima, min. 5 lit/ha.
    • Povrtne kulture: 40-50 lit./ha, podijeljeno u više tjednih doza, tijekom vegetacije, u količini od 1,5-3,0 lit./ha, prvi tretman 7-10 dana nakon presađivanja
    • Travnjaci: primjeniti otopinu od 1-3%, primjenti nakon košnje travnjaka
    • Ostale kulture (zalijevanje): koristiti otopinu od 1-3%
      KOMPATIBILNOST: Preparat Humistar je kompatibilan sa organskim fungicidima, gnojivima i ostalim agrokemijskim preparatima koji se standardno upotrebljavaju. Izuzetak su preparati koji sadrže bakar, sumpor, mineralna ulja i sa alkalnim preparatima (pH>8,0). Preporuča se test kompatibilnosti kod mješanja više sredstava i primjene veće količine gnojiva. Po potrebi tražiti savjet tehničkog osoblja. Preparat Humistar posjeduje ECOCERT SHC certifikat za upotrebu u ekološkoj poljoprivredi. UPOZORENJA: Čuvati na temperaturi od 10-25°C, u suhom prostoru. U kontaktu sa očima i kožom isprati sa puno vode. Čuvati samo u original amabalaži. Proizvođač jamči za kvalitetu i sastav proizvoda ali ne može jamčiti za upotrebu proizvoda. Učinak gnojiva ovisi o vrsti i starosti biljke, agroekološkim uvjetima, temperature i tipa tla. Ne prekoračiti preporučene doze primjene. Rok upotrebe: označen na pakiranju. Oznake upozorenja i obavijesti: S 1/2 Čuvati pod ključem i izvan dohvata djece, S 13 Čuvati odvojeno od hrane, pića i stočne hrane, S 36/37/39 Korisiti laganu zaštitnu odjeću i opremu.   SASTAV:
    • Huminske kiseline……………………… 12,0% m/m (13,2% m/v)
    • Fulvokiseline…………………………….. 3,0% m/m (3,3% m/v)
    • Ukupna organska tvar………………… 16,0% m/m (17,6% m/v)
    • Dušik (N), organski……………………. 1,2% m/m (1,3% m/v)
    • Kalij (K2O),………………………………. 5,0% m/m (5,5% m/v)
    Boja: Otopina crne boje
    Odaberi opcije Detalji
  • RAPIDASE® EXPRESSION AROM  Enzim koji brzo i efikasno izvlaći arome iz pokožice bobice grožđa kod bijelih sorti. Rapidase® Expression Aroma dopušta ciljanu ekstrakciju aromatskih prekursora, poput tiola, terpena i norizoprenoida, sadržanih u pokožici bobice grožđa bez istodobnog ekstrahiranja neželjenih spojeva, poput polifenola. Doza primijene:
    • 3 g na 100 kg za temperaturu između 8 ° C i 10 ° C za najviše 3 sata maceracije
    • 2,5 g na 100 kg za maceraciju od 3 do 6 sati na temperaturi iznad 10 ° C
    • 2 g na 100 kg za maceraciju na temperaturi iznad 10 ° C tijekom 6 sati
    Uoptreba: Otopiti 1/10 volumena prije dodavanja masi u maceraciji. Enzim je aktivan na temperaturi od 8 °C do 45 °C.  
    Odaberi opcije Detalji
  • Vezivo bužir Ø ( 8, 10, 12 mm)

    5.00 9.00 
    Promijer: Ø 8 mm, 10 mm, 12 mm Gustoća: 1,44 g/cm³ Tvrdoća:  64 N/mm² Vlačna čvrstoća: 75 kg/cm² Rastezljivost do kidanja: 340% Vezivo je polivinil klorid i dolazi u različitim oblicima. Općenito, PVC je vodootporan, ima dug vijek trajanja i ne zahtijeva puno održavanja. Ove izvrsne kvalitete čine PVC jedan od najčešće korištenih plastičnih masa i danas. Opća svojstva uključuju visoko temperaturnu stabilnosti, glatke površine gotovog fleksibilnosti proizvoda. Pakiranje namot od 2 kg
    Odaberi opcije Detalji
  • Pipa 3/8" pocinčana sa vanjskim navojem, idealna za inox bačve i ostale tankove    
    Dodaj u košaricu Detalji
  • CX JABUČNA KISELINA

    5.30 12.50 
    JABUČNA KISELINA Čista jabučna kiselina za prehrambenu industriju. UPOTREBA: Jabučna kiselina L je najrasprostanjenija kiselina u biljnom svijetu, zajedno sa vinskom i mliječnom kiselinom dozvoljena je kao sredstvo za dokiseljavanje u vinifikaciji prema zakonu na snazi. Za upotrebu u enološke svrhe. SASTAV:  E296 u prahu DOZIRANJE:
    • Do 150 g/h za mošt
    • Do 250 g/hl za vino
    (Pridržavati se zakonskih ograničenja na snazi) NAČIN UPOTREBE: Jabučna kiselinu L lako je topiva, i može se dodati direktno u vino bez potrebe toplenja u vodi.
    Odaberi opcije Detalji
  • Filter ploče BECOPAD 270 (čista 100% celuloza)
    • Dimenzija: 40x40cm
    • Minimalna narudžba 25 komada
    Karakteristike:
    • - prva filtracija bez kapanja (nema gubitka proizvoda)
    • - bez mineralnih tvari (potpuno sačuvane vrijednosti arome i boje)
    • - proizveden od čiste celuloze (100% biološki razgradiv)
    • - štedi vrijeme i troškove (najmanje 20% veća učinkovitost)
    • - čuva okoliš (50%-tna ušteda vode)
    Begerow sa Becopad-om provodi revoluciju u procesu filtracije. Prvi puta tehnološka inovacija omogućuje povezivanje najstrožih standarda mikrobiološke sigurnosti i potpunog zadržavanja vrijednosti arome i boje. To je najbolje što se Vašem vinu može dogoditi. Becopad stoji na raspolaganju u sedam različitih oštrina bistrenja. Od grube do sterilne filtracije.
    Dodaj u košaricu Detalji
  • BAYANUS PC Selekcioniranii kvasac za primjenu u enologiji sa visokim postotkom aktivnih stanica (minimum 20 milijadi po gramu proizvoda). Karakteristike BAYANUS PC je soj Saccharomyces bayanus posebno otporan na nepovoljne uvijete kao što su alkohol, sumpordioksid, pH vrijednosti i niske temperature. U slučaju naknadnih fermentacija (refermentacija), u proizvodnji pjenušavih i šampanjskih vina BAYANUS PC pokazuje najbolja svoja svojstva, dajući proizvodu svježinu i finoću. Primjena Zbog svojih svojstava BAYANUS PC se preporučuje za proizvodnju pjenušavih i šampanjskih vina, a pored toga posebno za vina kod kojih je došlo do zastoja fermentacije. Pri upotrebi BAYANUS PC-a stvaranje pjene je uredno i konstantno sve do potpune razgradnje šećera. Osim toga, također može biti interesantna njegova primjena u primarnoj fermentaciji bijelih, roze i crnih vina kada se žele dovesti do posebnog izražaja aromatična svojstva proizvoda. Uputstva za upotrebu Otopiti potrebnu količinu kvasca u deset djelova mlake vode (40°C) koja sadrži 5-10% šećera. Nakon pola sata postepeno dodati jednaku količinu mošta (preporučuje se izbjegavanje naglih smanjenja temperature). Ostaviti kvasac da se razmnožava: otopina mora uvijek sadržati minimum 5% šećera; također se preporučuje primjena amonijakovih soli (30 g/hL) i tiamina (60 mg/hL). Pripremljeni (rehidrirani) kvasac se nalazi u fazi aktivne fermentacije, pa se stoga može dodati masi koja treba fermentirati. Doziranje 10-20 g/hl za fermentaciju mošta od bijelog grožđa; 10-25 g/hl za vinifikaciju crnih vina; 30-50 g/hl u slučaju zastoja fermentacije; 15-30 g/hl u slučaju naknadne fermentacije (refermentacije). Pakiranje Proizvod je pakiran pod vakuumom u višeslojne vrećice od 100 g i 500 g. Čuvanje Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Pažljivo zatvoriti pakiranje nakon otvaranja. Kategorija opasnosti Proizvod je kategoriziran kao bezopasan.
    Odaberi opcije Detalji
  • ASPANGER GLINA – EKO proizvod

    5.50 69.90 
    Odaberi opcije Detalji
  • Fermivin 7013   Izražava tipičnost sorte na crvenim vinima i idealan za bazu destilata. Pogodan za vina od voća. Temperatura fermentacije: 14º - 35ºC Tolerancija na alkohol: do 14,5%vol. Doza primijene: 20 - 25g/hl Pakiranje: 100g, 500g  
    Odaberi opcije Detalji
  • Filter ploče BECOPAD 220 (čista 100% celuloza)
    • Dimenzija: 40x40cm
    • Filtracijski učinak: filtracija sa smanjenjem mikroorganizama
    • Minimalna narudžba 25 komada
    Karakteristike:
    • - prva filtracija bez kapanja (nema gubitka proizvoda)
    • - bez mineralnih tvari (potpuno sačuvane vrijednosti arome i boje)
    • - proizveden od čiste celuloze (100% biološki razgradiv)
    • - štedi vrijeme i troškove (najmanje 20% veća učinkovitost)
    • - čuva okoliš (50%-tna ušteda vode)
    Begerow sa Becopad-om provodi revoluciju u procesu filtracije. Prvi puta tehnološka inovacija omogućuje povezivanje najstrožih standarda mikrobiološke sigurnosti i potpunog zadržavanja vrijednosti arome i boje. To je najbolje što se Vašem vinu može dogoditi. Becopad stoji na raspolaganju u sedam različitih oštrina bistrenja. Od grube do sterilne filtracije.
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Filter ploče BECOPAD 170 (čista 100% celuloza)
    • Dimenzija: 40x40cm
    • Filtracijski učinak: sterilna filtracija
    • Minimalna narudžba 25 komada
    Karakteristike:
    • - prva filtracija bez kapanja (nema gubitka proizvoda)
    • - bez mineralnih tvari (potpuno sačuvane vrijednosti arome i boje)
    • - proizveden od čiste celuloze (100% biološki razgradiv)
    • - štedi vrijeme i troškove (najmanje 20% veća učinkovitost)
    • - čuva okoliš (50%-tna ušteda vode)
    Begerow sa Becopad-om provodi revoluciju u procesu filtracije. Prvi puta tehnološka inovacija omogućuje povezivanje najstrožih standarda mikrobiološke sigurnosti i potpunog zadržavanja vrijednosti arome i boje. To je najbolje što se Vašem vinu može dogoditi. Becopad stoji na raspolaganju u sedam različitih oštrina bistrenja. Od grube do sterilne filtracije.
    Dodaj u košaricu Detalji
  • CX CASEINATO DI POTASSIO Kalijev-kazeinat visoke čistoće Sastav Kalijevkazeinat izuzetno visoke čistoće. Karakteristike CX CASEINATO DI POTASSIO je kalijevkazeinat izuzetno visoke čistoće. Poseban postupak sušenja u sprej sušarama osigurava odličnu topivost proizvoda, bez stvaranja grudica i pjene.Zahvaljujući čistoći sirovina od kojih se proizvodi. I nema bilo kakvog ispuštanja stranih mirisa i okusa u vino. Primjena CX CASEINATO DI POTASSIO, zahvaljujući svojim preventivnim i kurativnim efektima, predstavlja idealan proizvod za zaštitu vina od oksidacije. Upotreba CX CASEINATO DI POTASSIO pruža sljedeće prednosti: • Eliminiranje do 50% trovalentnog željeza, pa shodno tome zaštitu od oksidacije i loma vina- mane vina uslovljene biološkim uzrocima (oksidativnih enzima) i kemijskim uzrocima (višak spojeva željeza i fosfata) zbog čega dolazi do promjena boje vina i zamućivanja (crni lom; plavi lom; sivi lom). • Eliminiranje djela bakra; • Smanjenje sadržaja polifenolnih spojeva (katehina, proantocianidola) odgovornih za oksidaciju i kasnije opadanje boje • Opće poboljšanje organoleptičkih karakteristika; • Opće poboljšanje mirisa vina, što ovaj proizvod čini veoma prikladnim za upotrebu u pripremi osnove za šampanjizaciju. CX CASEINATO DI POTASSIO upotrebljen kod oksidiranih vina omogućuje značajno ublažavanje promjena prouzorokavanih oksidacijom i djelimično obnavljaje aromatskih karakteristika vina. Osim toga upotreba ovog sredstva u kombinaciji sa bentonitom tijekom fermentacije omogućuje dobivanje vina finijih organoleptičkih svojstava. Pošto do flokulacije dolazi isključivo pod utjecajem kiselosti, pri upotrebi CLARITO SPRAY dry-a nema opasnosti od pretjeranog vezivanja. Konačno, treba imati na umu da kalijevkazeinat ima stanovito obezbojavajuće djelovanje kod crnih vina. Pri upotrebi CX CASEINATO DI POTASSIO-a treba se pridržavati važećih zakonskih propisa. Upotreba Otopiti CX CASEINATO DI POTASSIO u približno 10-15 dijelova vode uz neprekidno miješanje; ostaviti da odstoji uz povremeno miješanje. Ovako pripremljenu masu dodati proizvodu koji se tretira na način da se osigura trenutno homogeniziranje u ukupnoj masi. Doziranje Od 20 do 100 g / hl za širu primijenu; od 10 do 70 g / hl za bijela vina; od 10 do 40 g / hl za crna vina. Čuvanje Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Pažljivo zatvoriti pakiranje nakon otvaranja.
    Odaberi opcije Detalji
  • Za akcijsku cijenu minimalna narudžba je 10 komada i  maksimalna narudžba gajbi po jednoj narudžbi je 10 komada za paketnu dostavu. Za veće količine gajbi nazvati 052/ 449-173 ili poslati e-mail na info@vinoartis.hr za ponudu sa paletnom dostavom. Sve stranice perforirane i puno dno
    • Volumen: 40 litara
    • Dužina: 560 mm
    • Širina:   350 mm
    • Visina:  310 mm
    • Težina:   1.4 kg
      Nosiljka (kašeta) za grožđe
    Dodaj u košaricu Detalji
  • MATICA DIN

    6.50 29.86 
    Matica za DIN priključak. Materijal: inox AISI 304  
    Odaberi opcije Detalji
  • Minimalna narudžba je 10 komada i maksimalna narudžba je 40 komada gajbi po jednoj narudžbi za paketnu dostavu. Za veće količine gajbi nazvati 052/ 449-173 ili poslati e-mail na info@vinoartis.hr za ponudu sa paletnom dostavom. Stranice su na rupice i puno dno
    • Volumen: 32 litara
    • Dužina: 600 mm
    • Širina:   400 mm
    • Visina:  200 mm
    • Težina:   1.25 kg
    Nosiljka (kašeta) za grožđe i masline
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Minimalna narudžba je 10 komada  gajbi za paketnu dostavu. Za veće količine gajbi nazvati 052/ 449-173 ili poslati e-mail na info@vinoartis.hr za ponudu sa paletnom dostavom. Sve stranice i dno perforirano idealna za sušenje grožđa
    • Volumen: 25 litara
    • Dužina: 600 mm
    • Širina:   400 mm
    • Visina:  130 mm
    • Težina:   0,9 kg
      Nosiljka (kašeta) za grožđe
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Minimalna narudžba je 10 komada i maksimalna narudžba je 40 komada gajbi po jednoj narudžbi za paketnu dostavu. Za veće količine gajbi nazvati 052/ 449-173 ili poslati e-mail na info@vinoartis.hr za ponudu sa paletnom dostavom. Stranice su pune i puno dno
    • Volumen: 32 litara
    • Dužina: 600 mm
    • Širina:   400 mm
    • Visina:  200 mm
    • Težina:   1.25 kg
    Nosiljka (kašeta) za grožđe i masline
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Pipa 3/4" pocinčana sa vanjskim navojem, idealna za inox bačve i ostale tankove    
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Rasprodano
    TEKUĆI KONCENTRIRANI GROŽĐANI MOŠT
    • Koncentrat grožđanog soka 65 BRIX
    • Pakiranje: 1 kg
    Detalji
  • Za akcijsku cijenu minimalna narudžba je 10 komada i  maksimalna narudžba gajbi po jednoj narudžbi je 10 komada za paketnu dostavu. Za veće količine gajbi nazvati 052/ 449-173 ili poslati e-mail na info@vinoartis.hr za ponudu sa paletnom dostavom. Sve stranice pune i puno dno
    • Volumen: 40 litara
    • Dužina: 560 mm
    • Širina:   350 mm
    • Visina:  310 mm
    • Težina:   1.4 kg
      Nosiljka (kašeta) za grožđe
    Dodaj u košaricu Detalji
    • Volumen: 3 litre
    • Visina: 456 mm
    • Širina gornja: 120 mm
    • Širina pri dnu: 119 mm
    • grlo unutarnje: 22 mm
    • grlo vanjsko: 43 mm
    • Težina: 3 kg
     
    Dodaj u košaricu Detalji
  • Fermivin E 73   Crvena sviježa voćna vina. Kvasac pogodan za niske temperature fermentacije koji pospješuje značajnu proizvodnju estera. Aromatskih karakteristika svježeg bobičastog i koštuničavog voća. Pogodan za sorte: Cabernet Franc, Pinot Noir, Refošk, Borgonja, Frankovka, Gamay, Syrah, Zinfandel, Zweigelt, Vranac, Hrvatica, Plavina Temperatura fermentacije: 10º - 28ºC Tolerancija na alkohol: 15%vol. Doza: 20 - 25 g/hl Pakiranje: 100 g, 500g
    Odaberi opcije Detalji
  • Folijarno gnojivo TRADECORP AZ Plus

    7.70 39.90 
    Odaberi opcije Detalji
  • CX PVPP FAST CX PVPP FAST (Polivinilpolipirolidon) visoke čistoće u peletima. Ne stvara prašinu pri mješanju i zbog svoje kompaktnosti ima još veči antioksidativni učinak. Karakteristike Selekcioniran od strane Enologice Vason P.V.P.P. visoke čistoće sa svojstvom upijanja fenolnih spojeva, posebno onih fenola taninskog i oksidativnog karaktera. Karakterizira ga posebna kemijska inertnost što ga čini idealnim za tretiranje vina, mošteva i voćnih sokova. Kod tretiranja bijelih vina P.V.P.P. uzrokuje lagan gubitak žute boje, koja potjeće od oksidiranih polimera fenolnih spojeva. Kod tretiranja crnih vina P.V.P.P. uzrokuje lagan gubitak boje, koje minorno u usporedbi sa drugim preoteinskim bistrilima. Namjena Zbog njegovog specifičnog djelovanja P.V.P.P. se preporučuje za tretiranje visokokvalitetnih vina, kurativno i preventivno. Posebnu primjenu nalazi kod bistrena i u filtracijama u svrhu poboljšanja karakteristia kod oksidiranih bijelih vina, za uklanjanje žutih tonova i kod mladih crnih vina za smanjivanje taničnosti. P.V.P.P.se koristi i za tretiranje voćnih sokova. Upotreba Otopiti P.V.P.P. u manjoj količini vode, naposlijetku dodati proizvodu pritom dobro homogenizirati; djelovanje je trenutačno, može se odmah početi sa drugim procesima npr. Filtracija ili taloženje u kombinaciji sa drugim bistrilima. Doze Od 2 do 15 g/hL za bijela vina; od 10 do 40 g/hL za crna I bijela oksidirana vina Veče doze se koriste za jako oksidirana vina. Pakiranja: 100g | 500 g  Čuvanje Čuvati na suhom i tamnim mjestu, poslije upotrebe dobro zatvoriti.
    Odaberi opcije Detalji
  • ČEP GAROLE

    7.90 19.90 
    Čep garole od inoxa AISI 304.
    Odaberi opcije Detalji

Naslov

Go to Top