-
Fermivin E 73 Crvena sviježa voćna vina. Kvasac pogodan za niske temperature fermentacije koji pospješuje značajnu proizvodnju estera. Aromatskih karakteristika svježeg bobičastog i koštuničavog voća. Pogodan za sorte: Cabernet Franc, Pinot Noir, Refošk, Borgonja, Frankovka, Gamay, Syrah, Zinfandel, Zweigelt, Vranac, Hrvatica, Plavina Temperatura fermentacije: 10º - 28ºC Tolerancija na alkohol: 15%vol. Doza: 20 - 25 g/hl Pakiranje: 100 g, 500g
-
Promijer: Ø 8 mm, 10 mm, 12 mm Gustoća: 1,44 g/cm³ Tvrdoća: 64 N/mm² Vlačna čvrstoća: 75 kg/cm² Rastezljivost do kidanja: 340% Vezivo je polivinil klorid i dolazi u različitim oblicima. Općenito, PVC je vodootporan, ima dug vijek trajanja i ne zahtijeva puno održavanja. Ove izvrsne kvalitete čine PVC jedan od najčešće korištenih plastičnih masa i danas. Opća svojstva uključuju visoko temperaturnu stabilnosti, glatke površine gotovog fleksibilnosti proizvoda. Pakiranje namot od 2 kg
-
CX CASEINATO DI POTASSIO Kalijev-kazeinat visoke čistoće Sastav Kalijevkazeinat izuzetno visoke čistoće. Karakteristike CX CASEINATO DI POTASSIO je kalijevkazeinat izuzetno visoke čistoće. Poseban postupak sušenja u sprej sušarama osigurava odličnu topivost proizvoda, bez stvaranja grudica i pjene.Zahvaljujući čistoći sirovina od kojih se proizvodi. I nema bilo kakvog ispuštanja stranih mirisa i okusa u vino. Primjena CX CASEINATO DI POTASSIO, zahvaljujući svojim preventivnim i kurativnim efektima, predstavlja idealan proizvod za zaštitu vina od oksidacije. Upotreba CX CASEINATO DI POTASSIO pruža sljedeće prednosti: • Eliminiranje do 50% trovalentnog željeza, pa shodno tome zaštitu od oksidacije i loma vina- mane vina uslovljene biološkim uzrocima (oksidativnih enzima) i kemijskim uzrocima (višak spojeva željeza i fosfata) zbog čega dolazi do promjena boje vina i zamućivanja (crni lom; plavi lom; sivi lom). • Eliminiranje djela bakra; • Smanjenje sadržaja polifenolnih spojeva (katehina, proantocianidola) odgovornih za oksidaciju i kasnije opadanje boje • Opće poboljšanje organoleptičkih karakteristika; • Opće poboljšanje mirisa vina, što ovaj proizvod čini veoma prikladnim za upotrebu u pripremi osnove za šampanjizaciju. CX CASEINATO DI POTASSIO upotrebljen kod oksidiranih vina omogućuje značajno ublažavanje promjena prouzorokavanih oksidacijom i djelimično obnavljaje aromatskih karakteristika vina. Osim toga upotreba ovog sredstva u kombinaciji sa bentonitom tijekom fermentacije omogućuje dobivanje vina finijih organoleptičkih svojstava. Pošto do flokulacije dolazi isključivo pod utjecajem kiselosti, pri upotrebi CLARITO SPRAY dry-a nema opasnosti od pretjeranog vezivanja. Konačno, treba imati na umu da kalijevkazeinat ima stanovito obezbojavajuće djelovanje kod crnih vina. Pri upotrebi CX CASEINATO DI POTASSIO-a treba se pridržavati važećih zakonskih propisa. Upotreba Otopiti CX CASEINATO DI POTASSIO u približno 10-15 dijelova vode uz neprekidno miješanje; ostaviti da odstoji uz povremeno miješanje. Ovako pripremljenu masu dodati proizvodu koji se tretira na način da se osigura trenutno homogeniziranje u ukupnoj masi. Doziranje Od 20 do 100 g / hl za širu primijenu; od 10 do 70 g / hl za bijela vina; od 10 do 40 g / hl za crna vina. Čuvanje Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Pažljivo zatvoriti pakiranje nakon otvaranja.
-
- Unutarnji promijer: 20 mm
- Vanjski promijer:
- Cijena po metru.
FleksibilnO PVC crijevo sa spiralnom armaturom anti-shockPogodno za protok tekućina u prehranbenoj industriji koja ne sadrže masti i sa maksimalnim sadržajem alkohola od 28%.Glatka unutarnja površina. Izvrsna otpornost na tlačnoj i usisnoj strani.Upotreba u prehrambenoj industriji i vinarskoj industriji.
- Radna temperatura: -15 ° C / + 60 ° C
- Boja: transparentna sa crvenom spiralnom armaturom
- Ne-toksičnost: pogodan za kontakt s prehrambenim proizvodima za tekućine tipa A-B-C u skladu sa 90/128 EEC.
-
Fermivin MT48
Crvena vina cvijetno voćnih aroma začinskih nota.
Vino voćnih aroma crvenog voća (šljiva) i cvijetnih aroma zaokruženo sa začinskim notama.
Kvasac koji pospješuje značajnu proizvodnju glicerina.
Pogodan za sorte: Teran, Refošk, Syrah, Merlot, Primitivo, Crljenak, Plavac mali, Dingač, Babić, Dobričić, Trnjak, Barbera, Vranac
Temperatura fermentacije: 20º - 30ºC
Tolerancija na alkohol: do 15%vol.
Doza primijene: 20 - 25 g/hl
Pakiranje: 100 g, 500g
-
Fermivin PF6 Voćna i elegantna crvena vina (Pinot crni) Vino izraženih voćnih aroma, nježnih začinskih nota i mekanih tanina. Kvasac pogoduje visokoj proizvodnji polisaharida i oslobađanje aromatskih spojeva C13. Pogodan za sorte: Pinot Noir, Borgonja, Frankovka, Gamay, Portugizac, Cabernet Franc Temperatura fermentacije: 12º - 24ºC Tolerancija na alkohol: do 14%vol. Doza primijene: 20 - 25g/hl Pakiranje: 100 g, 500g
-
IDAI S-SYSTEM Tekuće gnojivo sa sumporom u kompleksu sa polikarboksilnom kiselinom. Sistemični učinak sumpora. Idai S-System je posebno formulirana tekuće gnojivo sa visokom količinom sumpora (32,0%) koji je u kompleksu sa polikarboksilnom kiselinom. Primjenom gnojiva S-System potiče se stvaranje jasmonične kiseline (JA) i salicilne kiseline (SA) koje značajno podižu otpornost vinove loze na pepelnicu. Prednosti u gnojidbi vinove loze:
- Visoka količina sumpora (32%) u kompleksu sa polikarboksilnom kiselinom ima izraženi sistemični učinak – brzo usvajanje i translokacija po cijeloj biljci
- Potiče sintezu jasmonične kiseline (JA) i salicilne kiseline (SA) i time podiže AKTIVNU OTPORNOST LOZE na infekciju pepelnicom
- NE ISPIRE SE KIŠOM – važan za primjenu u nepovoljnim klimatskim uvjetima (učestala kiša) • Ne ostavlja rezidue na bobicama grožđa – bez opasnosti stvaranja nepoželjnih sumpornih spojeva u vinu
- Bez stvaranja ožegotina kod primjena tijekom ljetnog perioda • Kompatibilan sa ostalim fungicidima i preparatima na bazi bakra i sumpora – BEZ KARENCE
Sastav: Sumpor (SO₃) 32% Mangan (Mn) 1% Cink (Zn) 1% pH (1% otopina) 5,8 Gustoća (kg/lit) 1,25 -
Škare LOWE 2.104 idelne su za rezidbu u vinogradima, maslinicima i voćnjacima. Škare noža u obliku nakovanja sa podesivom ručkom. Prednosti kontinuiranog podešavanja širine hvata:
- Pogodno za velike i male ruke
- Smanjen umor ruke zahvaljujući mogućnosti promjene opterećenja na ruci
- Znatno duže trajanje upotrebe noža i protunoža, zahvaljujući smanjenju trošenja uslijed podešavanja ručke