-
CIJENA NA UPIT Tel. 052/ 449-173 e-mail: info@vinoartis.hr BATERIJSKE ŠKARE KOMPLET FELCO 822+ Baterijske škare Felco 822+ (maksimalna debljina reza 45 mm, težina škara 980g). Škare imaju mogućnost regulacije otvaranja noža uvijek maksimalno otvorene ili mogućnost otvarnja 50, 60 ili 70%.
- SNAGA: bez napora režu grane 45 mm promjera
- BRZINA: otvoreni i poluotvoreni režim rada omogućuje značajnu uštedu vremena rezanja
- ERGONOMIJA: savršeni oblik tijela škara i okidača osiguravaju optimalno i lagano rukovanje
- POUZDANOST: tradicionalna Švicarska kvaliteta izrade, odabir najkvalitetnijih materijala.
- REGULACIJA OTVARANJA NOŽA, mogućnost otvora 50,60,70%
- AUTOMATSKO NAMJEŠTANJE OŠTRICE ŠKARA
- SAMOPODMAZIVANJE ŠKARA PRILIKOM RADA PREKO CENTRALNOG VIJKA
- UPRAVLJANJE ŠKARAMA, pomoću aplikacije na mobitelu
- MOGUĆNOST KORIŠTENJA PRODUŽETAKA, dodatna oprema – produžeci 100 i 150 cm
-
CIJENA NA UPIT Tel. 052/ 449-173 e-mail: info@vinoartis.hr BATERIJSKE ŠKARE KOMPLET FELCO 822 Baterijske škare Felco 822 (maksimalna debljina reza 45 mm, težina škara 980g). Škare imaju mogućnost regulacije otvaranja noža uvijek maksimalno otvorene ili mogućnost otvarnja 50, 60 ili 70%.
- SNAGA: bez napora režu grane 45 mm promjera
- BRZINA: otvoreni i poluotvoreni režim rada omogućuje značajnu uštedu vremena rezanja
- ERGONOMIJA: savršeni oblik tijela škara i okidača osiguravaju optimalno i lagano rukovanje
- POUZDANOST: tradicionalna Švicarska kvaliteta izrade, odabir najkvalitetnijih materijala.
- REGULACIJA OTVARANJA NOŽA, mogućnost otvora 50,60,70%
- AUTOMATSKO NAMJEŠTANJE OŠTRICE ŠKARA
- SAMOPODMAZIVANJE ŠKARA PRILIKOM RADA PREKO CENTRALNOG VIJKA
- UPRAVLJANJE ŠKARAMA, pomoću aplikacije na mobitelu
- MOGUĆNOST KORIŠTENJA PRODUŽETAKA, dodatna oprema – produžeci 100 i 150 cm
-
RAPIDASE® BATONNAGE Enzim koji omogućava dobijanje punijih i uravnoteženih vina na odležavanju. Enzim za afinaciju koji rano oslobađa molekule koje daju mekoću vinu. Rapidase® Batonnage je mikrogranularni pektolitički ß-glukanazni enzimatski pripravak koji poboljšava oslobađanje manoproteina i drugih korisnih koloida sadržanih u stanicama kvasaca, prirodno prisutnih u plemenitom talogu vina. Tim procesom omogućuje se dobivanje vina okusa punoće tijela i ravnoteže aroma. Doza primijene:
- 2 g/hl na bijelom vinu u batonnage-u, minimalnim mješanjem taloga jednom dnevno 30 dana
- 2,5 g/hl na crvenom vinu u batonnage-u, minimalnim mješanjem taloga jednom dnevno 30 dana
- Značajno se povećava efekt batonnage-a dodavanjem stijenki kvasaca 10 - 20 g/hl Extraferm®
-
Rapidase Revelation Aroma Enzim za brzo i učinkovitu ekstrakciju sortnih aroma grožđa. Rapidase Revelation Aroma omogućuje bolje oslobađanje aromatičnih prekursora sadržanih u crnom i bijelom grožđu, za dobivanje vina s intenzivnim sortnim aromama i složenom strukturom. Enzim za ekstrakcija tipičnih aromatskih perkursora sorte za dobivanje kompleksnog i intenzivnog bouquet u bijelom i crnom vinu. Doza primijene u maceraciji:
- 2 g na 100 kg bijelog mošta/masulja
- 3 g na 100 kg crnog mošta/masulja
- 1 g/hl za bijela vina iznad 12 °C
- 1,5 g/hl za bijela vina ispod 12 °C
- 2 g/hl za crvena vina iznad 12 °C
- 2,5 g/hl za crvena vina ispod 12 °C
-
RAPIDASE® EXPRESSION AROM Enzim koji brzo i efikasno izvlaći arome iz pokožice bobice grožđa kod bijelih sorti. Rapidase® Expression Aroma dopušta ciljanu ekstrakciju aromatskih prekursora, poput tiola, terpena i norizoprenoida, sadržanih u pokožici bobice grožđa bez istodobnog ekstrahiranja neželjenih spojeva, poput polifenola. Doza primijene:
- 3 g na 100 kg za temperaturu između 8 ° C i 10 ° C za najviše 3 sata maceracije
- 2,5 g na 100 kg za maceraciju od 3 do 6 sati na temperaturi iznad 10 ° C
- 2 g na 100 kg za maceraciju na temperaturi iznad 10 ° C tijekom 6 sati
-
RAPIDASE® EXTRA FRUIT Za brzu ekstrakcija aromatskih perkursora iz crnog grožđa. Rapidase® Extra Fruit omogućuje ciljano ekstrakciju voćnih aromatičnih prekursora iz pokožice crnog grožđa, omogućuje i smanjenje trajanja i temperature same maceracije, kojom se sprečavaju oksidativni spojevi u dugim maceracijama sa mješanjem klobuka. Doza primijene:
- 2 g na 100 kg grožđa u maceraciji
- 2,5 g na 100 kg grožđa za kratke maceracije do 3 dana
- 3 g na 100 kg grožđa za maceracije na niskoj temeraturi od 8 °C do 12 °C
-
RasprodanoRAPIDASE® CLEAR Brzo i efikasno bistrenje mošta. Doza primijene: 1 - 4 g/hl Upotreba: Dodati u mošt nakon prešanja radi bržeg i učinkovitog bistrenja. Otopiti 1:10 sa vodom, dobro promiješati, te dodati moštu.
-
V ACTIV Hrana za kvasce Sastav
- amonij-sulfat 55%
- dvobazni amonij-fosfat 33%
- filtracijsko sredstvo 11,8%,
- tiamina 0,2%.